Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Evo ga, kako sam i rekao 2025 konzole, 2029 mozda, 2077ma PC... see you on the other side.

Grand Theft Auto VI coming 2025 to PlayStation 5 and Xbox Series X|S.
GTA VI also coming for Playstation 6 and 7 and XBox Series XX|SS and Series 3X|3S, PC version after that. More information soon... :LOL:

Bome, moraće da se uzme petica. Nisam gta fan, ali ovo mi se svidja.

Morace neka konzola da se uzme. Ne mislim samo za GTA VI.

Da li uzimati konzolu sad ili čekati do pred izlazak GTA? Nemam pojma kako izgleda PS svet i da li će Sony izbaciti neku još jaču verziju dotad.

Mozes li napisati sta si ocekivao da vidis? Zanima me sta to mogu da ubace a da bude zadovoljavajuce?

Dodali aktivan zivotinjski svet, nesto poput RDR ili Forza Horizona 5. Desavace se nesto, a samim tim i zvucno ce biti mnogo lepse.

Ovakva igra se bazira na dobroj prici pre svega i tu nece omanuti sigurno.

Plus ima jos novih stvari koje nisi imao u prethodnom izdanju.

Zamisli, crnci u Vice Sitiju ***. Pa nije ovo GTA Viljnus, brate sta ti je :D

*** ovo stvarno leakovano, ja mislio neko se sprda. Malo bedak ali dobro. :D
Lucia deluje lepo, grafika full, detaljno cemo veceras da seciramo trailer da vidimo.
Preorder giga deluxe is a must!

Poslednja izmena:
Meni izgleda super trailer i bas iscekuljem zeljno :)
Kraj je vec godine, sad ce i 2025-a :) no sikiriki.
Gta V je jedina igra koju sam kompletirao uz veoma ograniceno vreme igranja.

Poslednja izmena:
U odnosu na V prvi trailer ovo je tesko njesra za mene, ali dobro… Cekamo sledeci, ocekivao sam nesto lepse, ovo sve nebitne stvari ubacene, jedino deluje grafika dobro, iz petice se makar moglo videti par misija..

@Glenn
Taman da Sony izbaci PS5 pro, inace ce ovo u 30fps-a da radi na trenutnim konzolama...
Jos ako mora da se saceka +1-2 godine za PC, taman moram i komplet desk da menjam ne samo graficku kako sam zamislio...

Ne znam za druge ali meni je ovo poprilicno flatline po pitanju hajpa, a nisam nesto ni odusevljen zenskim protagonistom.
Pod utiskom sam da ce prica biti vise "grounded", sto ne verujem da ce se svideti vecini fanova posle GTA V.
Iskreno veci hipi sam imao posle trejlera za CP2077

45 miliona ljudi je vidjelo ovaj leakovani trailer, za 8h, ovo bi morao biti neki rekord? :oops: Btw meni se dopada, vjerovatno zato što podsjeća na Vice City (čak sam mislio da će ga i nazvati Vice City 2 kad sam u toku trailera vidio da ide VICE...), to je uz GTA 3 i jedini dio koji sam "obrnuo". :)

Nema sanse da cemo na pc verziju da cekamo duze od 6 meseci, svi koji poseduju ps5 ili xbox x/s ce da kupe igru u prvih 6 meseci i to ce da bude milionska prodaja vec koliko prve nedelje i nema sanse da ce da cekaju dugo na pc jer znaju koliko je gta 6 iscekivan. Uostalom pogledajte gta 5 i posle 10 godina on svakog meseca je u top 3 igre najprodavanjije a nekada i prvi. Sto govori da nece tek tako lako se prepustiti slucaju.

Meni ovo izgleda odlično i jedva čekam tu 2025. 😁

Ako story mod bude mogao da se igra u co-op, to će da bude odlično.

Ako ovako izgleda PS5 verzija kako li ce tek PC izgledati. Totalna dominacija

Meni deluje očekivano. Nema ovde ništa da se vidi specijalno. Kvalitet je u detaljim i gameplay-u.
Pitanje je da li se bira muški ili ženski lik ili je miksovano kao na petici.
Svakako jedan od najočekivanijih naslova. Nemaju konkurenciju pa mogu da ga izbace i krajem 2025.

Novosađani dobro odradili posao. ;)

Meni deluje očekivano. Nema ovde ništa da se vidi specijalno. Kvalitet je u detaljim i gameplay-u.
Pitanje je da li se bira muški ili ženski lik ili je miksovano kao na petici.
Svakako jedan od najočekivanijih naslova. Nemaju konkurenciju pa mogu da ga izbace i krajem 2025.
Potaman dok Starfield ne izadje iz bete... ;)

Vrh Dno