Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

meni je djak namerno poslao patike pogrešne boje, jasno piše na kutiji koje su boje patike u njima, ne slaže se ni ean kod a takođe ako je radnika mrzelo da čita ili ne zna da čita mogao je pogledati u kutiju i videti boju patika tj, ako nije daltonista a pri tom i ne zna da čita. Sve u svemu namerno šalju slične patike pa ako prođe prođe. Totalno neizbiljno od ananasa koji treba da vodi računa kakve indijance puštaju na njihovu platformu.

Čitam da Pc praktik ima dosta otkaza, sad se lomim da poručim nešto što je kod Pc praktika nešto jeftinije, a kod Elektrotem malo skuplje, da li neko ima iskustva sa Elektroterm?

da li se nekome desilo da je reklamirao proizvod, a da su mu poslali zamenu ili samo vraćaju pare na račun?

Ja narucio gume jos 24.11. i dalje stoji da su spakovane. Usisivac Samsung dobio za dva dana.
Samsung usisivac kupljen od Sparka sa MC 2500 stoji "spakovan" od proslog petka...Ima onaj sirok rok isporuke 27. nov-8. dec

Gomila gluposti sa 70% sa direkt oznakom stoji u "obradi" vec 3 dana, a rok isporuke do sutra...

Jedan mikser kupljen sa MC 1500 vaucerom stigao brzo od Dr.Techno-a. Kutija je bila otvarana, mada uredjaj izgleda skroz novo.

Ja sam reklamirao i pisao ovde, nisu imali drugi da mi zamene (tj jesu ali po vecoj ceni) i vratili su mi pare posle 15-tak dana od kako sam pokrenuo reklamaciju (dok preuzmu pa odnesu u magacin, pa serviser pregleda, pa nadlezna sluzba vrati i tako to...) uglavnom zavrse, samo strpljenja.

A danas stigle ostale stvari, jedan usb kabl nisu stavili (2 kom na fakturi upakovali 1) ali ajd sad... najjeftinija stavka je to.

Poslednja izmena:
@ironmanbg ja sam pre neku nedelju narucio ram i to je stiglo u napisanom roku, sad sam narucio jos nesto i zbog svih ovih komentara ovde, sam pitao i ananas i pc practic da li imaju na stanju (posle porucivanja) i rekli su da imaju, mene vise brine spark trenutno jer nemaju svoj kontakt da ih pitam isto direktno (koriste ananasov meil)..

@CyberFX Ananas i SPARK SEE su jedno te isto, zato i koriste isti email. Samo su registrovani kao dve odvojene firme, ali sa istom adresom. 100% vlasništva u Sparku ima upravo Ananas E-commerce d.o.o. i u njemu su zapravo svi zaposleni.

Treba mi infromacija, narucio sam fles memoriju, micro sd i jelku, jelka je otkazana i neki fles, to je sve bilo u tri paketa, sad je hocu da otkazem celu porudzbinu, ali mi deo stvari koje sam narucio stize, kako mogu da odbijem?
Ako samo ne prihvatim od kurira i on vrati posiljku, hoce li mi vratiti novac i hoce li biti penala?

@CyberFX Ananas i SPARK SEE su jedno te isto, zato i koriste isti email. Samo su registrovani kao dve odvojene firme, ali sa istom adresom. 100% vlasništva u Sparku ima upravo Ananas E-commerce d.o.o. i u njemu su zapravo svi zaposleni.

E vidis to sam cekao da neko potvrdi jer nisam detaljno istrazivao, jedino sto sam zapazio to je da je spark osnovan 07.06.2022. Suzdrzacu se daljih komenta vezan za ovo ali sve vise imam sumnje u sve ovo iako sam ranije uspesno saradjivao sa ananasom.

Menu gume kod kurira od sredine prosle nedelje :D

Treba mi infromacija, narucio sam fles memoriju, micro sd i jelku, jelka je otkazana i neki fles, to je sve bilo u tri paketa, sad je hocu da otkazem celu porudzbinu, ali mi deo stvari koje sam narucio stize, kako mogu da odbijem?
Ako samo ne prihvatim od kurira i on vrati posiljku, hoce li mi vratiti novac i hoce li biti penala?
Ja sam kupio nesto, i sutra dan sam resio da vrati, ne odgovara mi. Preko sajta sam pokrenuo povrat rode, i kurir je sam dosao po rpbu i potpuno besplatno sam vratio, i za koji dan dobio pare nazad

Ovde imaš sve vaučere, nisu personalizovani

Ja sam kupio nesto, i sutra dan sam resio da vrati, ne odgovara mi. Preko sajta sam pokrenuo povrat rode, i kurir je sam dosao po rpbu i potpuno besplatno sam vratio, i za koji dan dobio pare nazad
Ja sam narucio dva paketa sa robom ,jedan bih vratio, drugi uzeo, kako da razaznam koji je koji?

U vezi one motorne testere što sam se žalio da neće da upali ,
prihvatili su reklamaciju i poslali mejl da će da mi uplate novac u zakonskom roku
Jel zna neko koliko je zakonski rok ?

Paketica za kliktanje nema tako da ne znam kako ovo funkcionise

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    139 KB · Pregleda: 61
Hmm.. Ti vauceri označenih prodavaca uopšte ne rade.. Da se zadržim na #Minotti.. Koju god sam kombinaciju probala iznad 6k.. kako i piše..ne radi..
Hajde probajte i vi..

Da li je neko dobio one kupone 99% za telefon, cisto da cestitam srecnom dobitniku, ako nista drugo ili je to sarena laza...

Vrh Dno