Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ja jurim ove usb wifi adaptere, imam već 1 sa 1 antenom, ali ako crkne, treba mi rezerva, nešto su skuplji sa 2 antene i podrškom za usb3, i brži naravno, dosta liče jedan drugom, ali se cene razlikuju, od 4-5$ do 10+$, da li ima razlike u perormansama?

Kakve su te lenovo sluške? jel imate preporuku za neke sa mikrofonom za razgovor i eventualno slušanje muzike.

Pa pazi, taj nalog sa kojeg sam kupio nisam koristio dve godine, možda su zbog toga 1.3$, inače gde nabaviti kupone da bude 4? Da uzmem još jedne devojci…

Nema teorije da uspe da skupi 40000 bodova danas za tih 4$, ja sam batalio da igram cim sam napipao vaucer od 12$ i za to mi je trebalo ohoho dana.

Retko mutava igra a uz to i ocigledno nastelovana od strane Kineza da mnogo cesce izlaze kese umesto paketa kako bi igra bila jos veca patnja.

Sve u svemu uzmi za 4.36$ i ne gubi vreme.

Ovo verovatno neće ni poslati? Poručeno 23.11. :(

Prilozi

• IMG_20231129_191545.jpg
    IMG_20231129_191545.jpg
    90.6 KB · Pregleda: 126
Nema teorije da uspe da skupi 40000 bodova danas za tih 4$, ja sam batalio da igram cim sam napipao vaucer od 12$ i za to mi je trebalo ohoho dana.

Retko mutava igra a uz to i ocigledno nastelovana od strane Kineza da mnogo cesce izlaze kese umesto paketa kako bi igra bila jos veca patnja.

Sve u svemu uzmi za 4.36$ i ne gubi vreme.
Sta znam ja sam danas na zeninom profilu od nule presao 4$.

Ima li kakvih amper klešta na superdeals? Dodajem u korpu i na wishlist ali mi za sad ne iskaču tamo.

@jedandva
Ukucaš u pretrazi clamp meter i izbaciće ti gomilu pa biraj od 10$ pa nadalje u zavisnosti od proizvodjača, preciznosti, AC ili AC/DC current ili ti je bitno samo da je superdeals.

@cisco
Piši prodavcu da vidiš da li ima nameru da pošalje a lako je moguće da čeka da se nakupi od ove akcije pa zorom da krene na slanje. Da si otkazao juče, prekjuče mogao si da prodješ 15-20e jefftinije.

Ma zeznuo sam se što nisam kupio polovan sa KP za 14k dinara pre mesec dana. Ili sa Amazona, dok je bilo za 170 evra.
Ovo sa Ali sam probao, pa ako pošalje, pošalje. Obzirom na ocene prodavnice, očekivao sam da budu malo ozbiljniji. Produžio sam im rok za tri dana, ako ne pošalju, neću ni da ga kupim. Naleteće nešto povoljno na oglasima nekad...
Edit: već sam skinuo sniženu cenu za preko 20 evra, ne znam da je moglo jeftinije od 140.

Da se pohvalim, nakrckah u fotofinisu jos jedan kupon od 12 dolara na mergeboss-u i pazarih ovo, za teretanu nek se nadje:

SmartSelect_20231130_084906_AliExpress.jpg

Koju cenu bi trebalo da jurim? Ako sam dobro video to je raspon 11-13 dolara?

To je bas ekstremna cena i verovatno je vazila zbog Black Friday i Cyber Monday praznika, lovi ga ispod 20$. Ako ga napipas za ~17$ uzimaj

Stigla mi danas OVA mehanička tastatura. Izgleda pristojno, lepo zvuči, nisam neki mechanical keyboard expert, ovo mi je prva mehanička tatastatura :D
i ja sam zadovoljan s obzirom na cenu, btw. funny thing about the price, pre 40 dana plaćena 21.23$ a sad je kao super deals :ROFLMAO:

Koju cenu bi trebalo da jurim? Ako sam dobro video to je raspon 11-13 dolara?
Gledao sam ja od prvog dana i 11 nije bio (osim ako neko ne doda neke kupone, poene i slično). Moglo je za 13.5 najmanje ili 14.5 ona druga verzija što ima kabl kao za laptop da adapter dohvati duže (tj. ne ubacuje se direkt u utičnicu).

Ima li neke preporuke za neki hub sa aliexpressa, da moze da ocita micro sd poneki fles i tako nesto kao ono 8 ports in 1, pokusao sam da trazim, ali su prekratke reci za pretragu?

Ima li neke preporuke za neki hub sa aliexpressa, da moze da ocita micro sd poneki fles i tako nesto kao ono 8 ports in 1, pokusao sam da trazim, ali su prekratke reci za pretragu?
Ja imam ovakav hub, doduse verziju bez microSD slota, ali odlicno radi i jedan je od retkih koji su podrzavali 4K@60Hz HDMI

Pojavilo mi se par stvari na superdeals

Crucial P3 1tb za $39

KC3000 1tb $50

DA Essential $12.87

Ako je neko već uzimao KC3000 sa AE pitanje, pominju tragove korišćenja, jel stigao nekome i jel ista priča i pakovanje?

Vrh Dno