Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Pitam jer mi se vec par ljudi kojima sam dao kupone zali da im ne prihvata a ja neobjavljujem bas zato da onaj kome treba moze da ga iskoristi, ali izgleda da oni misle da ovi od 50% vaze za sve sto pozele a mozda je cak i priveremen bag, ali siguran sam da nikom nisam poslao lazan ili vec upotrebljen kod

Jedno "novo" iskustvo sa reklamacijom. Dobio sam neke slomljene proizvode (staklo) u neostecenoj kutiji. Posto vrednost nije neka velika, a mozda i ne moze da se prenese krivica na kurira, dobio sam licni vaucer u vecoj vrednosti nego vrednost proizvoda.
Zvali su i to je uradjeno po dogovoru. Rekao bi relativno brzo i "posteno".

Stigle zimske gume od Sparka, DOT 22, za cenu od 6500din (sa kuponom) top ponuda.
IMG_0886.jpeg

Koliko se ceka od Sparka da posalju? Narucio sam neki duks juce, primili jesu, ali nema potvrde

Treba im solidno vremena. Meni neke porudžbine od 23.11. od Sparka stoje i imaju status "U obradi".

Meni takođe stoji od 23.11. od Sparka, ali je status "Porudžbina je kreirana". Ima li šanse da mi otkažu porudžbinu?

Meni takođe stoji od 23.11. od Sparka, ali je status "Porudžbina je kreirana". Ima li šanse da mi otkažu porudžbinu?
Za većinu porudžbina od Sparka i meni stoji "Porudžbina je kreirana". Ima šanse, ali verovatno neće otkazati, nego im samo treba više vremena da obrade.

Koliko se ceka od Sparka da posalju? Narucio sam neki duks juce, primili jesu, ali nema potvrde
Moje iskustvo je uvek bilo pozitivno, evo u subotu uvece sam porucio sat i vec je spakovan za isporuku sutra , nije a direkt , vec obican Spark...

KUf4SHmY - 1500 - do 4000 za MC
Mogu reci da sam ove godine bas solidno prosao sa popustima, nisu bile sulude cene, ali sam sigurno ustedeo u odnosu na redovne, na kojekakvim stvarima

Nekada i otkažu, nekada ne, zavisi uglavnom od toga da li zaista imaju tu robu na lageru ili se prebijaju sa drugim prodavcima...
Ako piše da je porudžbina SPAKOVANA, onda NAJVEROVATNIJE neće otkazati. Sve dok je samo kreirana ili čak i potvrđena, mogu da otkažu u bilo kom trenutku (što i rade s vremena na vreme)

A kako to bratee mojj. Meni su otkazivali ali nakon porucivanja i slali obavestenje da nemaju na stanju, a da otkazu nakon sto je spakovano i spremno za slanje to nisam jos nikad doziveo nigde, bezobrazluk!

Jesu pokusali da vam dostave paket popodne ili nekako da se dogovorite sa njima za neki termin, nisam uglavnom prepodne tu i nema nikog da preuzme.

Dogovori se s lokalnim kurirom, to ti je uglavnom najbrze i najlakse.

Svi imaju neku soluciju za takve situacije.

Upravo mi je jedna od tri porudzbenice predata kuriru na dostavu, porezbenica je bila sa mc1500 vaucerom. Na mail stigao fiskalni i redovno sta treba. Dve su na cekanju, neke stavke potvrdjeno neke kreirano...

Upravo su mi otkazali porudzbinu jer ne moze da stane u paketomat....
Kakva glupost, zar ne pise lepo za svaki artikl da li moze u paketomat ili ne...

Ne bi smeli da otkazu ako je pun, ali ko zna, ja osim ove bedne, zalosne i smesne situacije sa racunarom za 3k (koji idalje mogu ponovo da porucim :ROFLMAO:) nisam imao nikad problema, za proslu novu su mi otkazali prodzbinu posle 5-6 dana dok je bila u fazi obrade i uredno poslali meil da nemaju na stanju..

Neverovatno mi je koliko vas je osvojilo ovaj mc vaucer, ja gadjam onaj najmanji od 1500 i nikako da mi se posreci - svaki put 500 i ponude za 50% i 70%, nece Misko da dozvoli da olaksam novcanik...

U tom slučaju dostave na kućnu adresu...makar je meni tako bilo jednom prilikom.
Ovo i ja mogu da potvrdim. To mi se desilo neki dan sa trotinetom. Ispostavilo se da paketomat koji sam odabrao nema tako velike pretince pa su mi doneli kuci bez problema.

Nazad
Vrh Dno