Kad LTC bas krene, to je, otprilike, znak za kraj bull-a. Tako da, neka ga...Kad LTC krene, on bas krene. Za sad ne ocekujte skokove
Pa kako se i ne bi osecao kada vidis sta se desava. Bas me briga za vecinu ali ne osecam se prijatno kada imam xxxk na menjacnici za potrebe trejda a u poslednjih par dana Bittrex proglasio bankrot, tuze Kraken/Binance itd. Juce sam prebacio deo sredstava sa Binance-a na wallet jer nisam hteo da rizikujem. Lako cu posle da se vratim kada se stvari malo smire. Nije isto kada imas 100$ ili 100k na menjacnici. Sve u svemu postavio sam ordere ( STRAX/BTC ) u slucaju nekog veceg pada ( koji ocekujem nevezano za jucerasnja desavanja ) pa pratimo. Ako prodju prebacujem sav kripto na Ledger/stejk a USDT ( zarada od trejda ) podizem i odmor do daljnjeg.Opet se oseća short u vazduhu, dominantna pojava po portalima ovih dana, procenite da li je to baš uvek tako kako većina "želi".
Eksplodiracu ja. Koliko se tu glupih i retardiranih stvari desava. Evo recimo za STRAX. Izbacili su najavu u sredu da ce u petak ( danas ) objaviti kako bi trebao da se odvija najavljivani swap i to je bilo dovoljno da se novicic napumpa ( sa 0.9$ ) evo trenutno je oko 1.2$. Znaci dobili smo najavu za najavu. Bilo kako bilo iskoristio sam to i prodao sam jedan deo na 1.175$ i postavio jos po neki order na 1.27+, 1.37+ ako se slucajno desi jos neki idiotski pump. Jeste da mi to odgovara ali isto me tako nervira jer ne moze nista konkretno da se planira i svi planovi lako padnu u vodu. Nikada ne znas sta ce biti povod za nesto i tu nikakvi grafikoni ne pomazu. A evo ga i BTC opet napada 38k. Po meni ovo jos nije dugo odrzivo i ocekujem pad u narednom periodu. Kada, nemam pojma ali nije logicno da samo idemo gore mada opet kripto i logika iz gorepomenutog post-a i jb;g. Ali moram necim da se vodim.
Nije sve u parama ( najveca laz ikad ). 😀Ti si malo upao u lose razmisljanje tipa "mogao sam vise da zaradim da je bilo.."
Dobar si €€€, uzivaj
Nije tebi do €€€ nego do crypta.. Ali ti je do crypta zbog €€€ jer si long term bull 😉Nije sve u parama ( najveca laz ikad ). 😀
Zavisi kako posmatras sve ovo. Nije meni cilj da imam sto vise €€€, nego crypta ( jer sam long term bull. 3-4 godine + ) i pomenuo sam vise puta da na ovo gledam kao na igru u kojoj mi je cilj da imam sto vise golda/creditsa/soulsa/crypta.
Sto se tice kesa meni je dovoljno 3000eu mesecno za moj nacin zivota a to i vise od toga dobijam samim stejkovanjem tako da ne moram trejdovati uopste ali ovo je zabavno ali i nervira. Ne moram to da radim ali radi me. Za sada. Ali to ide u naletima. Moze se desiti da 6 meseci ne radim nista pa se onda vratim i tako u krug.
A sto se tice loseg/negativnog razmisljanja samo prema majstorima koji mi jos nisu izasli iz stana i prema Steam-u koji je ukinuo ARG/TUR regiju pa moram da se zezam preko Cile-a za vreme jesenje rasprodaje, da bih ustedeo 500eu jer necu tim lopovima da dam iznose koji traze. Mi treba da imamo svoju regiju koja bi trebala da bude na nivou Turske a ne na nivou EU.
Za prolivenim mlekom ne treba plakati. 😀
A evo ga i BTC opet napada 38k. Po meni ovo jos nije dugo odrzivo i ocekujem pad u narednom periodu. Kada, nemam pojma ali nije logicno da samo idemo gore mada opet kripto i logika iz gorepomenutog post-a i jb;g. Ali moram necim da se vodim.
Pa naravno. Ko je rekao da ne shvatam i da sam nezadovoljan? Napravio sam odlicne poteze zadnjih 6-7 godina. Sve ja to znam i sve je to ok i uzivam u plodovima svog rada ali mene ce kripto da nervira bez obzira kako ja u njemu prolazio. Jednostavno takva je igra. Ima neki idiotskih bagova koje treba ispeglati.Nije tebi do €€€ nego do crypta.. Ali ti je do crypta zbog €€€ jer si long term bull 😉
Pozdravljam rad, sve si sam rekao... "za prosutim mlekom..."
Napravio si odlicne poteze unazad bar 2god, imas dobre swing trejdove 👌 Samo, to ti sam shvati 😊
Koliko vidim ti to okreces stranicu? Jos malo pa kao Saj pre neke 2 godine. Ovo je nesto najpribliznije pozitivnoj vesti za kripto da si napisao u poslednje vreme. 😀Bogami, koliko se raja napalila, ovde može svašta da bude, vidi se po tome koliko se loše vesti ignorišu. Puko Bitrex, Binance u problemu, niko nije okom trepnuo, kad euforija krene, sve se ignoriše. Ekstremni primer toga je bio kad je BTC mreža krenula da se guši u bull-u 2017, svi su svojim očima videli da Bitcoin ne funkcioniše, ali su nastavili da ga kupuju.Sad je samo pitanje šta će pre biti, pad berzi ili odobrenje američkog BTC ETF-a.
Pad berze vol. 18331431...Bogami, koliko se raja napalila, ovde može svašta da bude, vidi se po tome koliko se loše vesti ignorišu. Puko Bitrex, Binance u problemu, niko nije okom trepnuo, kad euforija krene, sve se ignoriše. Ekstremni primer toga je bio kad je BTC mreža krenula da se guši u bull-u 2017, svi su svojim očima videli da Bitcoin ne funkcioniše, ali su nastavili da ga kupuju.Sad je samo pitanje šta će pre biti, pad berzi ili odobrenje američkog BTC ETF-a.
Lepo receno stim da bih se ja nadovezao da je dobar deo pomenutih trejdera, majnera i hodlera vec odavno u lepom plusu, siguran sam i da je prosli bull market bio izuzetno profitabilan.Dobro zapamtite mudre reci jednog starca, koji je ziveo pre vise hiljada godina na obodima Dip planine - "Morbius ce jednoga dana biti u pravu, a kada dodje taj dan hodleri, majneri i trejderi ce biti u debelom plusu, ali Morbius ce biti u pravu!"
Dobro zapamtite mudre reci jednog starca, koji je ziveo pre vise hiljada godina na obodima Dip planine - "Morbius ce jednoga dana biti u pravu, a kada dodje taj dan hodleri, majneri i trejderi ce biti u debelom plusu, ali Morbius ce biti u pravu!"
Kad se samo setim kakva je mrtva tišina vladala u ovoj temi prošle godine dok je kripto padao. Sad se svi razgalamili, opet sigurni u sebe, loš znak.
Od tvoje memorije su jedino jača tvoja predviđanja, tema bila veoma živahna prošle godine, čak se blablatrućalo i na temi o šitkoinima.
nego, imamo problem.
Morbius kaže da izlazimo, Krejmer vrišti da će sve na gore... jedan od kontraindikatora se pokvario, moramo što pre otkriti koji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari