Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Das li ima neko neku preporuku za kozni kais (za pantalone) na aliju ali da je prava koza?
Uglavnom su kože lošije klase i doradjivane i pitanje je koji je materijal šnala zato na buvljak pa kreneš od 1.000 din. iz Turske pa nadalje ili što je napisao vladat1 kod sarača ili tašnera pa biraš i širinu i boju i šnalu. To se jednom kupuje i koristiš ceo život a inače mogu da koriste dve generacije ako ne sahrane sa tim kaišem.
hoce li na sutrasnji petak biti neka znacajna pojjeftinjenja?
Ima nekih koji malte ne spavaju na AE ali se ne pojavljuju sa info da li ima nešta sa 20-30% na novčiće. 🤣
Imaš na svakih potrošenih 20$ 4$ popusta na označene proizvode i možda neki dolar nižu cenu koliko sam video, isto kao i što je bilo 11.11. Nisam toliko gledao jer čekam prvo da stignu stvari od 11.11.

Neko je, pre jedno mesec-dva trazio dobar duzi kabl koji nije "braided" vec gumiran, ako se dobro secam. E ja sam par dana pre toga porucio OVO i mogu da potgvrdim, iako tada nisam znao, da je kabl gumiran, deluje vrlo kvalitetno, cak malo deblje. Ja sam uzeo 3m i tada ga platio na super deals 2.5dolara, sad je skuplji ali iskreno i sada vredi te pare. Sa baseus GaN 5 punjacem od 65w puni S23ultra na 45w, onaj super fast 2.0, drugi jaci uredjaj nemam. I da, imam Type C to HP laptop adaptercic, puni i laptop s njim (laptop isto 45w)
Kabl je deklarisan na 240w ... sta god to bilo. Preporuka
Uzeo sam i 3.5mm na 3.5mm isto Rocoren, isto deluje kvalitetno.

https://www.aliexpress.com/item/1005005335996470.html Ovo cudo je odlicna stvar
https://www.aliexpress.com/item/1005002924616022.html Ovaj ssd radi dva tri meseca u seedboxu 24/7, nema problema za sada, brz boot, za nekih 1100 din koliko je placen za 256gb, odlican.
https://www.aliexpress.com/item/1005004913527552.html Ove bubice su ok, imaju malo jaci bass ako neko to voli, inace pristojan zvuk. To su mi prve wifi bubice i uglavnom ih koristim u kolima hao handsfree (imaju touch kontrole zapravo ... )
https://www.aliexpress.com/item/1005004996141330.html A ova lampica kida, bas jako svetlo ima kad se drzi power, inace ima 3 jacine, kao UV svetlo koje je samo ljubicasto i pandurske blinkere ali klasicno svetlo je jako samo tako, a lampica presmesna.

Uzeh i ja par tih Rocoren kablica jos ranije, odlicni su. To je redizajn, i onaj drugi je isto odlican.

I tu traku imam ali se oseca u p.m.

Ta traka se zove nano tape, i zapravo nema lepka, vec mini pore koje rade kao sisaljke.

Ne ostavlja fleke, ne ostecuje povrsine.

Koristim je bas intenzivno.

I sto je interesantno, moze ponovo da se upotrebljava, samo se nakvasi, pa kada se osusi opet je lepljiva.

Traka koju ja imam ne mirise, ako se post iznad odnosi na nju.

Ima nekih koji malte ne spavaju na AE ali se ne pojavljuju sa info da li ima nešta sa 20-30% na novčiće.
Ovi sto spavaju na AE ne koriste novcice 😛
ima li neki oglas sa cicak trakom pantljikom za kablove?
Ako hoces da ga koristis za kablove koji su ti na stolu, pored zida itd. ja bih ipak preporucio nesto od sledeceg:

ili
ili da srafis i koristis vezice:

Ako si hteo da koristis za slusalice onda imas sledecu varijantu.
To koristim kad stavljam sluske u ranac kso alternativu

Ovo ne bih preporucio:
Automatski namotava slusalice ali mislim da se brze trose (kidaju)

Nazalost sve sam ovo kupovao i isprobavao...

Kojim trenutno aktuelnim kodom za popust mogu najviše da umanjim cenu za stvar od 28000din?

23AE20?

Nije mi dovoljan iznos za taj kod. Verovatno je za preko 30000din.

Zeblaze Stratos 2 u super deals 26e

Ovaj ima i gps valjda. Narucio sam ga kao prvi smart watch pa kad stigne, videcemo. Doduse proslogodisnji model...
Imao si pre 10 dana Stratos 3 za iste pare, u Melinda izvedbi, pominjao je u temi o pametnim satovima sa Aliexpressa.

Zakasnio sam, ***. Svakako, nema veze. Vec neko vreme planiram da uskocim u smart watch vode, ovo ce da bude ok za pocetak
Praticu temu za ubuduce

Ta traka se zove nano tape, i zapravo nema lepka, vec mini pore koje rade kao sisaljke.

Ne ostavlja fleke, ne ostecuje povrsine.

Koristim je bas intenzivno.

I sto je interesantno, moze ponovo da se upotrebljava, samo se nakvasi, pa kada se osusi opet je lepljiva.

Traka koju ja imam ne mirise, ako se post iznad odnosi na nju.
Ta je, uzeo sam dva manja para preko choice, bilo jeftino bas. Bas se oseca mada ko zna iz koje jazbine su ih izvadili. Stavicu ih ovih dana da se izluftiraju, mozda se poboljsa situacija 😛

Vredi li ovaj punjač za samsung a14 tel, koliko vidim originalan je a i cena je i više nego korektna?

Jeste da nije s alija ali našao sam i ovaj za pristojne novce plus besplatna poštarina pa bih molio za misljenje

Ima naravno:

E sad po ceni od 26e je bila odlicna kupovina, aktuelnih 35-38e je već onako, ovamo i onamo.
Bez GPS-a treba pogledati Zeblaze Vibe 7 Pro i Ares 3 Pro modele.
Naravno ko ima para, 63e za Honor GS Pro je najbolja kupovina.

Ја сам поручио "Zeblaze Vibe 7 Pro" и јављам утиске, ваљда ће стићи до НГ. 🤣

*** promaklo mi za stratos 3 ipak cu sada za ta pare naruciti stratos 2

Ima li neko preporuku za kamere? Razmisljao sam da mozda ubacim nekoliko i da nadzirem sumu. S vremena na vreme upadaju drvokradice pa rekoh da peobam sa ovim.
Nasao sam ovako nesto:
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $44.10 51% Off | Outdoor 2G SMS MMS SMTP Email Cellular 4K HD 20MP 1080P Wildlife Waterproof Trail Camera Photo Traps Game Cam Night Vision

Nazad
Vrh Dno