Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Hvala, nisam znao za ANC. Imam readme buds 3 light - imaju li ANC?

Kod ear buds uvek mi je ubijalo to što sam se osećao kao odsečen od sveta i nekada nisam mogao da čujem da me neko doziva i to za mene nije prijatan osećaj. Posebno u saobraćaju. Uvek sam nosio samo jednu.

Uostalom, da valja, Apple bi to pravio! 👹
Лајт верзија нема...

Prvi put vidim, ali deluje zanimljivo, ako radi posao, ako ista mrzim to je kad bagli soferka.

^ Nije valjda da stvarno mislis da ce to bilo sta da zagreje?! Obican osvezivac vazduha.

Ima i osvezivac na tu foru, kao stavi se neka kuglica mirisljava od gore.,a za ovo se ne navodi nigde da je osvezivac.

Ima slicnih stvari stvari, ali ni na 600 prodatih nema ni jedne recenzije. Deluje kao da je nesto novo, sto ljudi jos nisu ni stigli da ocene.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €1.26 50%OFF | Antifreeze Car Instrument Car Windshield Snow Removal Car Window Glass Microwave Deicing Electromagnetic Interference Anti-ice

Ista stvar se prodaje pod različitim nazivima, grejač za šoferku (mislim na staklo a ne na vozačicu) ili osveživač prostora a u stvari je solarni isparivač.

Noice cancelation kod slušalica je da čuješ samo zvuk i ništa više iz okruženja. Ne možeš voziti bicikl, razumeš me, ako ne čuješ zvukove iz okruženja. Ove koje sam predlozio su kao AirPods.

Ako mene pitaš, ne menja zvuk. Samo čuješ i zvukove sa strane, nisi odsečen od sveta.

Noice cancelation kod mikrofona je nešto sasvim drugo i vrlo korisno.
Al svako ima svoj ukus... ✌️🧐
Svako ima svoj ukus a poneko i zenu. Kad imas zenu noice cancelation je nekad vazniji cak i od samih slusalica.

Ima i osvezivac na tu foru, kao stavi se neka kuglica mirisljava od gore.,a za ovo se ne navodi nigde da je osvezivac.

Ima slicnih stvari stvari, ali ni na 600 prodatih nema ni jedne recenzije. Deluje kao da je nesto novo, sto ljudi jos nisu ni stigli da ocene.

Imam taj osvezivac, opaka stvar. Kuglica sluzi da koncentrise i usmeri sunceve zrake ka solarnom panelcicu... Imam i par u obliku aviona kojima se vrti elisa. Vredi uzeti.

Poslednja izmena:
Traži se:
  • termalna pasta, 20-30-50 grama što veće pakovanje,
  • klasična bela (ništa srebro, zlato, bakar...)
  • što bolja cena 🙂

Ako nećeš najgori krš koji će više štete nego koristi da pravi, još uvek GD900 radi posao.
GD007 jos bolja,nova GD-2 je ekstra.

GD-2 Thermal Paste:
Color: Gray
Specific Gravity: 2.5 G/Cc
Thermal Conductivity: 7.5 W/M-K
Operating Temperature: -58~248 Degrees Fahrenheit

Prilozi

• af839d130093e5aa0daffd85e99781fb.jpg
    af839d130093e5aa0daffd85e99781fb.jpg
    95.9 KB · Pregleda: 80
Poslednja izmena:
Hvala na infou. Ispao sam iz fazona kineskih pasti, jer sam skroz prešao na NT-H1 za sve situacije.

Ali ova GD-2 mi se čini interesantnom i moglo bi se probati. 🙂

Ima li na aliju ovakvih adaptera za led traku,moj se greje i zeza diode,inace je uzet u Lidlu?
Ili da uzmem komplet traku sa adapterom,mozda sa senzorom,da se pale kad sam pored kuhinje?

Prilozi

• 0-02-05-bdb08ecd397ed87f03ec83a12ce56b851e439894883487b594ebec9cdefc3135_cdba3b775d085959.jpg
    0-02-05-bdb08ecd397ed87f03ec83a12ce56b851e439894883487b594ebec9cdefc3135_cdba3b775d085959.jpg
    94.3 KB · Pregleda: 70
Preplaviše mi AE neki kinetički grejači za auto, zna li neko o čemu se radi i da li funkcioniše to?
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $1.29 61%OFF | Automotive Car Heaters Windshield Defroster Kinetic Heater for Car Mini Portable Kinetic Molecular Auto winter Accessories
Packing List:
1* Car Air Freshener

Jeste li ovaj BT aux receiver pominjali kao odlčan? Poručih ga svakako danas, trebalo bi da je skroz ok čitajući komentare, treba mi za kola, da ga zakačim na aux i puštam muziku sa telefona preko spotify-a. Interesuje me kako se napaja, usb ili ima punjivu bateriju, možda mi je promaklo u specifikacijama?

20.63€ 30% OFF|Bluetooth Microphone Adapter | Bluetooth Phone Adapter | Bluetooth Usb Receiver - Aliexpress
https://vi.aliexpress.com/item/4000238344529.html?channel=twinner

Jeste li ovaj BT aux receiver pominjali kao odlčan? Poručih ga svakako danas, trebalo bi da je skroz ok čitajući komentare, treba mi za kola, da ga zakačim na aux i puštam muziku sa telefona preko spotify-a. Interesuje me kako se napaja, usb ili ima punjivu bateriju, možda mi je promaklo u specifikacijama?

20.63€ 30% OFF|Bluetooth Microphone Adapter | Bluetooth Phone Adapter | Bluetooth Usb Receiver - Aliexpress
https://vi.aliexpress.com/item/4000238344529.html?channel=twinner
Taj, uzeo sam ga za 12.39$, vredi svaki dinar

20231019_130606.jpg

Das li ima neko neku preporuku za kozni kais (za pantalone) na aliju ali da je prava koza?

Neka preporuka za klasičan usb punjač za telefon? Imam par uređaja na poslu koji imaju USB-C ulaz, originalni punjači lepo rade, ove kineske kod nas kada ubodem krene touch da brljavi, brzina punjenja mi nije presudna, original je dal 10-15W.

POS terminal, 5.5" ekran sa termalnim printerom, fabricki dolazi sa kladicnim usb-a izlazom plus usb-a/usb-c kablom. Mada bi valjalo i par kablova da narucim za rezervu, tu vec znam Ugreen i Essager su klasika.

Je l uzimao neko neku auto kameru do 30-40 evra da je ok za te pare ?

Das li ima neko neku preporuku za kozni kais (za pantalone) na aliju ali da je prava koza?

Ne isplati se. Ja sam pre neki mesec išao kod tašnara sa mojim okovom, Birao sam kožu i to za 1.000,00 dinara .

Da li ima neki dobrih ponuda za ove Baseus proizvode:

• Baseus Blade HD powerbank
  • Baseus Gan2 Pro Quick Travel Charger 2X USB-A+ 2X USB-C 100W
  • Baseus 140W Gan5 Pro Wall Charger Black (2X USB-C + 1X USB-A)

A cemu sluze oni kuponi i koliko se to dugo moze skupljati? Mogu li se primeniti na svaki proizvod? Postoje li neka pravila?

Nazad
Vrh Dno