Tidal je bolji. Tidal ima lossless audio, dok plaćeni Spotify koristi lossy na maksimum 320 kbps.Koja je razlika izmedju Spotify-ja i Tidal-a ? Prvenstveno kad je kvalitet zvuka u pitanju.
Vec placam spotify a dobio sam besplatno tidal hifi preko sbb-a.
Hvala na odgovoru.Tidal je bolji. Tidal ima lossless audio, dok plaćeni Spotify koristi lossy na maksimum 320 kbps.
Ako hoćeš malo detaljnije. evo...
Spotify or Tidal: Which Streaming Service Sounds the Best?
Although which service sounds better may be subjective to some, Tidal provides higher quality masters using lossless files, whereas Spotify streams music using an AAC lossy format. If you intend to use lower quality formats to reduce data usage then Spotify may be better the better option.www.sageaudio.com
Imam i to, platio sam vaučerom od 200 lira godišnju pretplatu na apple store-u, ali mi nisu baš najbolje legli ni interfejs, ni zvuk koji isporučuje, ni predlozi za slušanje koje daje, i dalje tvrdim da takav kvalitet zvuka kakav ima tidal nijedan drugi striming servis ne može da ponudiApple Music takođe ima HiFi, lossless kvalitetu zvuka. Radi na svim Apple i ne-Apple uređajima. Cena preko turske 0.67€ individual, 1€ Family.
Ne. Treba argentinska kartica.Jel radi još preko Argentine?
Imaš na prethodnoj i ovoj stranici... Od 1. septembra je Tidal blokirao naplatu i novim i postojećim korisnicima koji nemaju argentinsku karticu. Niko van Argentine više nema argentinski nalog.Probala sam da napravim nalog preko Argentine i dođem do dela za unos kartice, ali mi onda izbaci grešku Something went wrong. YouTube uredno plaćam preko Argentine našom Mastercard karticom, pa sam mislila da će moći i ovo sa Mastercard-om, ali izgleda da Tidal blokira nove pretplate.
Ako neko ima slobodno mesto u grupi, nebitno da li je argentinski ili srpski nalog, pišite mi u pp.
razmišljam se za ovaj servis pa imam par pitanja:
jel negde garantovano da su ti flac ripovi originalnih mastera ili treba da im verujemo na reč? I drugo bitno pitanje, jel ima da se isključi loudness normalizacija, ako je uopšte uključena? Hoću da slušam onako kako je mastering inženjer odlučio, ne da mi platforma spušta na njihov "standard".
zainteresovan. iako imam spotify i deezer, čini mi se da samo tidal napreduje, ostali su tamo gde su i bili.… da li postoji moguċnost da se skupi 6-oro za hifi+ family…?
Može da računa i na mene na duži period onaj ko se reši da kreira nalog, imajte u vidu da je nigerijski HiFi plus family trenutno najjevtiniji 7 evra mesečno. Prethodni post na ovu temu mi je obrisan, možda zbog malog broja poruka koje sam do sad ostavio na forumu.… da li postoji moguċnost da se skupi 6-oro za hifi+ family…?
Ko ima Tidal u sklopu EON-a,šta im znači ovo da je promotivno do marta 2024?
Ja već koristim nigerijski free trial koji ističe za 10 dana, mogu već sad da se prešaltam na family, cena je dosta povoljnija od naše, ako nije protiv pravila da organizator grupe bude neko sa tridesetak postova.Takođe zainteresovan, posebno na duži period.
Treba razlikovati Tidal Hifi koji nudi SBB, CD kvalitet zvuka od Tidal HiFi plus, Master kvalitet zvuka, za audiofile, za koji se pretpostavljam ljudi ovde interesujuPogledajte prilog 414949
Verovatno znaci da od marta korisnici počinju plaćati punu cenu.
S tim da je HiFi Plus kod SBB-a 3.80€, a Family HiFi Plus 7.80€.Ja već koristim nigerijski free trial koji ističe za 10 dana, mogu već sad da se prešaltam na family, cena je dosta povoljnija od naše, ako nije protiv pravila da organizator grupe bude neko sa tridesetak postova.
Treba razlikovati Tidal Hifi koji nudi SBB, CD kvalitet zvuka od Tidal HiFi plus, Master kvalitet zvuka, za audiofile, za koji se pretpostavljam ljudi ovde interesuju Pogledajte prilog 414955
Pa onda može nalog da otvori neko ko koristi EON, ja sam u MTS-u, da se ne zezamo sa VPN-om prilikom prijema novih članova zbog evra razlike u ceni.S tim da je HiFi Plus kod SBB-a 3.80€, a Family HiFi Plus 7.80€.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari