Šta je novo?

Tidal (Pravila u prvom postu)

Kakvo je iskustvo ljudi kada je u pitanju reprodukcija na nekim kvalitetnijim in-ear slusalicama tipa Buds Pro ili Airpods Pro 2? Da li je uocljiva razlika u odnosu na spotify?

Jako teško, tj. neke određene pesme ako pustiš iste na oba možeš da čuješ razliku, u mrtvoj tišini, ali meni lično je teško da utvrdim šta mi se više sviđa, i to je potrebno udubiti se. Ako se sve to koristi kako treba, za normalno slušanje, bez da se baviš traženjem razlika, većini će biti potpuno svejedno.

Tidal sad skoro ni ne palim, pošto mi se Spotify više dopada kao aplikacija, ali oba su fenomenalna, a nema nikakve potrebe imati oba.

Pa kontam da Tidal ukoliko ne koristis u kucnoj varijanti preko DAC, i na nekom ozbiljnijem hardveru, i nije neko resenje u odnosu na Spotify? Secam se da kada testirao Tidal da nije imao tonu stvari koje inace slusam u bazi.

poskupljuje tidal argentina na 2evra
The price of TIDAL HiFi Plus will change from August 1, 2023​
The HiFi Plus subscription price will go up to $570 on August 1st.​

Ako ima mesto u (arg) hifi plus grupi neka piše na PM...

Da li u sklopu EON Premium paketa može da se napravi samo jedan profil na Tidalu ili postoji mogućnost Duo ili Family?

Tidal.png

v2.87.1

Desktop verzija ima odavno, meni tek danas stigao apdejt na android.

Poslednja izmena:

New audio quality settings:
Max – High fidelity lossless audio up to 24-bit, 192 kHz with HiRes FLAC (Free Lossless Audio Codec) and Master Quality Authenticated audio (MQA).
High – Lossless audio with FLAC (16-bit, 44.1 kHz)
Low (up to 320 kbps) – Listen to the music you love using lower data usage with compressed AAC files.

Već sada je HiFi Plus Family 2.83€, do proslog meseca bilo skoro 4 x manje. Aktiviranje i dodavanje familije laganica, samo treba Master Card.

Dobio sam mejl da od 1. septembra za naplatu pretplate kartica mora biti izdata u Argentini. To je bilo to.

I meni stigao isti mejl, 26.08. mi je sledeća pretplata, dakle imam fore još mesec dana. Šteta. Koliko beše domaći HiFi Plus porodični?

Meni su uredno naplatili. Nikakav problem. Inače u pitanju je MC kartica.

Jel se plaća Tidal Hifi plus u Eon premium paketu ili samo običan Tidal Hifi besplatan uz paket?

Običan je uključen, plus je 450 mesečno

I meni su danas naplatili na argentinskom nalogu.
Master Card je u pitanju.

Da li neko ima info kada će i da li će moći da se strimuje HiRes flac preko tidal connect-a?

Danas je trebalo da mi bude produžena pretplata na argentinskom nalogu, nazalost kad pokušam plaćanje sačuvanom karticom dobijem poruku "Something went wrong...", a istu poruku dobijem i kad probam da dodam novu MC. Bilo je lepo dok je trajalo, još ću videti da li ću uzimati domaću pretplatu pošto Tidal i nisam nešto mnogo koristio.

Upravo dobio mail sledeće sadržine:
We have canceled your subscription to TIDAL.
Your TIDAL subscription has been canceled due to non-payment.
Don't worry; Your playlists and favorites will still be there if you reactivate your account. Press the button below.

Inače, nalog je bio registrovan na ARG. Dugo sam koristio TIDAL preko Turske dok ga nisu ukinuli, sigurno 3+ godine, zatim preko Argentine više od 2 godine.
Bilo je lepo dok je trajalo.

Nema nista vise od toga. Ajde da napravimo grupu, sta je 2 eura mesecno.

Vrh Dno