Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kako kome nekome radi sve a nekome kao meni ne rade neke stvati.
Još kada je Vip prelazio u A1, meni je rešila problem zamena sim kartice. Tek onda sam mogao broj da priključim na Moj A1, pre toga nikako. Jedino što su mi pomerili datum isteka ugovorne obaveze za dva dana unapred pa potom vratili nazad kao što je bilo. Ostalo sve radi i nije bilo drugih odstupanja (intarifa).

Pozdrav. Nov sam u A1 (tek 2 dana), pa da pitam iskusnije jer imam čudan problem. Aplikaciju A1 neće da mi otvori preko mobilne mreže, a preko wifi-ja hoće. Dešava li se to još nekome i ima li rešenja?

Jel koristiš neki dns ili vpn, A1 ne učitava ako nije njihova mreža ili dns kada koristiš mobilne podatke.

Koristim adguard dns, radi kad isključim. Nisam to uzimao kao mogućnost jer je DNS aktivan i kad sam na WiFi-ju. Hvala!

Nema na čemu :D Na wifi-u i pri korišćenju drugih mreža ne pravi problem, zabrana pristupa A1 serverima je aktivna samo pri korišćenju mobilnih podataka preko A1 mreže sa DNS-om.

Meni nikad nije htela da se otvori,na nekoliko uredjaja,preko mobilnih podataka. Ni dan danas ne mogu. Da,koristim NextDns ali isto je i kad ga iskljucim. Samo preko wifi uspevam.

Još jedno pitanje. Ne radi mi VoLTE, ali vidim da ga još nekima ne radi. Zvao sam ih, kažu da je kod njh uključeno, možda mi ne radi zato što su kod njih neki radovi u toku. Ima li neko neku korisnu informaciju? Telefon Xiaomi 13t (ima VoLTE prekidač 😀), esim.

Bice da je to,ja imam takav problem. Prave se blesavi umesto da su lepo rekli da se strpimo,ne radi pa ok. Nije krucijalna usluga,bitna jeste. Strpio bi se nedelju,dve,tri. Ovako me prave blesavim i ,sustinski,kazu da sam glup jer ne mogu da nadjem opciju za ukljucivanje VoLTE-a.

Bice da je to,ja imam takav problem. Prave se blesavi umesto da su lepo rekli da se strpimo,ne radi pa ok. Nije krucijalna usluga,bitna jeste. Strpio bi se nedelju,dve,tri. Ovako me prave blesavim i ,sustinski,kazu da sam glup jer ne mogu da nadjem opciju za ukljucivanje VoLTE-a.
Probaj prebaci karticu u neki telefon koji su naveli na sajtu da je podržan VoLTE pa vrati, tako je meni proradio posle 3 meseca natezanja sa njima.
Kod Yettel-a na prepaid-u samo sam pozvao, sačekao da aktivira agent, restartovao telefon i odmah je radio.

Povuce....da ne lajem sta:ROFLMAO: ,Gurao sam u3,4 Android telefona,u kojima ima opcija rucnog ukljucivanja, nista. Na njima se isto prebaci na 3g, cim pozovem nekoga.
Probaj prebaci karticu u neki telefon koji su naveli na sajtu da je podržan VoLTE pa vrati, tako je meni proradio posle 3 meseca natezanja sa njima.
Kod Yettel-a na prepaid-u samo sam pozvao, sačekao da aktivira agent, restartovao telefon i odmah je radio.
Moj tel je i "zvanicno" podrzan.

Ja nemam drugi telefon koji podržava esim, tako da mi ostaje da sutra idem i da tražim SIM karticu.

Cuvaj zivce i vreme, nema od toga 'leba. Smislice neku novu uvredu kad ne budu mogli da ti aktiviraju u poslovnici.

Meni i dalje ne pokazuje stanje tacno...juce sam imao manje dostupnih GB za trosenje nego danas :D sto bi nas AV reko "u rikverc"

Jel vama stigao račun ovog meseca? Obično stiže do 16. u mesecu poruka i onda 17. račun na mejl (presek je 9. ili 10.) ali ovog meseca ništa, ne znam jel zbog tih radova na sistemu koje imaju

Stigao pre neki dan. Datum preseka isti.

Supruga promenila paket (nije bila na ugovoru, tako da je nakon promene presla na veci paket sa 24m ugovorom), rekli da mora da saceka ~30-40 dana da joj se promeni paket (wtf, meni nema smisla).
Da li nudi a1 neki postpaid-dodatak za dodatne minute? Ili da li moze instant da promeni paket?

Supruga promenila paket (nije bila na ugovoru, tako da je nakon promene presla na veci paket sa 24m ugovorom), rekli da mora da saceka ~30-40 dana da joj se promeni paket (wtf, meni nema smisla).
Da li nudi a1 neki postpaid-dodatak za dodatne minute? Ili da li moze instant da promeni paket?
Ja sam u petak išao da potpišem novi ugovor za kućni net i uzeo laptop sebi, normalno sve završio. Subotica

Da li u toku prelaska sa postpejda na pripejd, odnosno nakon raskida, kada se broj gasi iz mreže i dopune nakon vraćanja iz pasivnog stanja daju prvi besplatan mesečni plan 400 ili ne?

Do juče sam mogao da vidim račune kada uđem na A1 sajt, bez listinga, sada mi kaže " za izabrani borj ne postoje računi " ili tako nešto... Ja ne mogu da verujem da oni mesec dana ne mogu da srede sajt, možda se i kod njih partijski zapošljavaju ;)

Do juče sam mogao da vidim račune kada uđem na A1 sajt, bez listinga, sada mi kaže " za izabrani borj ne postoje računi " ili tako nešto... Ja ne mogu da verujem da oni mesec dana ne mogu da srede sajt, možda se i kod njih partijski zapošljavaju ;)
Nije nego malo plaćaju. Bio sad skoro štrajk A1 u Hrvatskoj.

Zna li neko koji su ovlašćeni servisi u A1?
Imam gadan burn in na Nordu 2, telefon je u garanciju još 7-8 meseci, imam fiskalni i ugovor se vodi na mene.

Da li u toku prelaska sa postpejda na pripejd, odnosno nakon raskida, kada se broj gasi iz mreže i dopune nakon vraćanja iz pasivnog stanja daju prvi besplatan mesečni plan 400 ili ne?
Iz A1 u A1 ne, devojka je prebacena jer joj nisu dali sta smo trazili i nije dobila besplatan plan i pri tome su je iskljucili odmah nakon potpisivanja, pa smo cekali jutro da joj poradi broj.

• Like
Reagovanja: uji
Iz A1 u A1 ne, devojka je prebacena jer joj nisu dali sta smo trazili i nije dobila besplatan plan i pri tome su je iskljucili odmah nakon potpisivanja, pa smo cekali jutro da joj poradi broj.
Upravo to, zahvaljujem! Isključenje mi je bilo zakazano za kraj ovog obračunskog umesto prošlog, ali očigledno su sredili to da može raskid i pre, tako da nema više osnova za protivpravnu primenu člana 18.1 opštih uslova. Srećom, taj broj mi nije bitan i slobodno neka ga vrate u bazu.

Nazad
Vrh Dno