Uh! moj žanr SF, ali lošije nego prethodne dve. Moj utisak ili zasićenje.Da li je neko počeo treću sezonu Continuuma?
Prve dve su sasvim ok 7/10
Malo sam progledao kroz prste zbog malog budžeta.
Dovoljno je ova The Big Bang Theory, neprevazidjena!+1, neverovatno dobra serija, i mozda jedina engleska bleak-looks serija koju sam mogao da gledam. Ne preporucujem vise od jedne epizode mesecno doduse, jer je efekat slican maratonskom gledaju 24
The Big Bang Theory
Anger Management
The Exes - najbolji sitcom, glumi Fulson iz Scrubs
Men at Work - James Lesure iz Las Vegasa je bas odlican u ovoj seriji!
Two and a Half Men
Otprilike, meni se svidjaju ovim redom, ali sve ih gledam, bez izuzetka, posto su po 20 minuta i ima vrlo malo preklapanja emitovanja, osim sa Anger Management, koji je syndicated, pa ce imati 100 po sezoni sada!
Nesto izmedju komedija i comedy panel talk shows:
- Inside Amy Shumer
 Ne mogu da verujem koliko gotivim ovaj humor
- Saturday Night Live. Extremni NYC stil humora. Nije za sve, i nije sve za nekoga... ali kome se svidja, neverovatan sklop kultura i humora.

Ko voli topical komedije, predlazem neke comedy talk shows, bilo panel type, bilo Colbert style:
Mock the Week - nesto najbolje sto se moze videti! Nazalost, dosta je topical za UK, tako da vecini nece biti zanimljivo, ali humor i raspon engleskog recnika je strava.
Have I got News For You - slicno MtW, ali dosta vise satiricno, i prilicno UK-type humor. Iskreno, i ja licno ne poznajem dovoljno desavanja u UK za ovaj comedy panel, ali mogu da pratim. Po jednoj epizodi cete znati za obe serije da li vam odgovaraju.
Daily Show i Colbert Report verovatno nema potrebe da predlazemOdlicni comedy talk shows sa satiricnim pogledom na desavanja u svetu uglavnom sa dosta osvrta na trenutna desavanja u US, ali to je vec nesto sto je ipak poznatije, pa se dosta lako prati i shvati.
Ko voli lagane zavitlacije, mislim da je Late Late Night (sa Craig Fergusonom) nesto sasvim posebno!
U svakom slucaju, predlazem da za sve ove komedije pogledate jednu epizodu, odmah cete znati da li vam odgovara. Jedino Two and a Half Men su prilicno stanjili, pa nisu sve epizode tako dobre, ali ovo ostalo - po epizodi se poznaje![]()
Ja počeo da gledam prvu sezonu, za sada odlična, plus mi se dopada što se radnja vrti oko tehnologije.Privodim kraju "Halt and Catch Fire" re-watch, još 4 epizode.
Zašto je knjiga loša? Pročitao pre par dana, po meni solidnaRealno ljudi i knjiga je loša, ne može serija biti bolja...
Pa svi propusti i nelogičnosti u radnji iz serije koje je naveo @banexbanex (izuzev glume) se nalaze u knjizi...Zašto je knjiga loša? Pročitao pre par dana, po meni solidna

Nama leglo, remek delo mini serija. Kompletna.All the light we cannot see
Bolje nego sto sam ocekivao 8, samo je komotno mogao biti film jer je dosta kratko.

Odlican prevod a i serija obećava.Prilagoditi mangu za male ekrane ili veliko platno nikada nije jednostavno, a zna da bude i vrlo opasna misija. Uprkos tome, autor Kvok Dang Tran prihvatio se manga-misije. Veliki hit "Drops Of God" ("Božji Nektar") Tadašija Agija, koji je svoju mangu zavrteo oko vina, pretvorio je u istoimenu seriju od osam epizoda u produkciji Apple TV+.
Dok čekam, Slow Horses, odlučio sam da ovih dana prevedem kompletnu sezonu ove serije, koja je nažalost ostala ispod radara, a zaslužuje pažnju.
Za početak, postavio sam prevode za prve dve epizode. Uživajte!
Pogledajte prilog 413676

ima li mogucnosti da se gleda taj Apple TV na andoridu ili makar na desktopu i da se placa preko neke DRUGE drzave ? HvalaKrenula serija. Ja kupujem pa gledam. Deluje mi oke![]()

The Strain je vampirska serija...Strain isto nije losa zombie serija I u jednoj epizodi ima vise desavanja nego u 10 sezona twd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari