Isti slučaj i kod mene , čekao sam i digao ruke od čekanja .Drugi izvor ,odgledao pola sezone ,odlična i neverovatno maštovita .Kao da su tvorci bili na nekim pečurkama kada su izmislili taj svet .Preporuka za Scavengers Reign .Za sada 9/10Meni nikako da se pojavi na HBO Max? Ne znam u cemu je fora. Ali izgleda da cu gledati drugom metodom
Vratiće se rode?Ipak od domaćih serija koje sam gledao u zadnjih 20 tak godina ostaju mi Senke nad Balkanom naša najkvalitetnija serija.
Da,samo sto se prevod za istu ceka mesecima. Nije zanimljiva za prevod ocigledno. Isto kao Ted Lasso. Jedinonda zamolimo @Shomi22 da se ukljuci u prevodjenje istePocela 4. sezona
Ja dao 2-jkicu. Njanjava glavna likušs sa "pvoblemima", znači prenemaganja i kukanja, još se ježim...Mare of Easttown
Odlična mini serija! 9/10
Ok, ocigledno ti ovakav sporiji tip serije ne lezi... gde je fokus vise na prici i likovima nego na samoj akciji. Ja nigde nisam tu primetio kukanje, prenemaganje vec jednu zivotnu pricu tj vise njih. Uz odlicnu glumu mene je dirnulo i par puta mi je bila knedla u grlu.Ja dao 2-jkicu. Njanjava glavna likušs sa "pvoblemima", znači prenemaganja i kukanja, još se ježim...
Nisam, odustao sam od Ubica posle par epizoda prve sezone, Vuk Kostić mi je baš delovao pogubljeno u onoj ulozi i to pogubljeno na loš način 😁Heh, nisi ti vjerovatno gledao "pomoćnika advokata Bobića" u "Ubicama mog oca" sezona 6, dečko ubija kako loše glumi, ne znam ko li njega gura gotovo svuda.
Slaven Došlo btw...
Nisam gledao Rode, negde na tv-u sam ranije uhvatio možda nešto malo ali zanemarljivo da bi mogao da steknem neki utisak.Vratiće se rode?
Ad hominem, ako si razumeo.
Drage volje, ali nažalost nemam baš toliko slobodnog vremena.🥹Da,samo sto se prevod za istu ceka mesecima. Nije zanimljiva za prevod ocigledno. Isto kao Ted Lasso. Jedinonda zamolimo @Shomi22 da se ukljuci u prevodjenje iste
Moj post uopste nije upućen tebi, niti ja imam problem sto se neka serija/film nekome ne svidja. Odnosilo se na odredjenu "igru reci" na screenshotu.To je moj utisak o toj seriji. Ko je stuko je stuko, nego rekoh više kao upozorenje onima koji ne vole tu sporoću. A ima od nekog vremena, pa čim vidim da je glavni lik žemsko, ne pecam se naglo na ocenu ili nečiji review.
Poslednja koju od tih, koju nekako ispratih je. S tim, da je druga sezona za nijansu bolja i nije me vukla u san, posle 15min.
Ad hominem, ako si razumeo.
The English je jedna od retkih serija gde ni prvu epizodu nisam mogao da završim. Stigao do pola prve epizode i batalio, potuno neubedljivo, isprazno i naivno, iako mi je tematika delovala interesantno. Ne znam da li se nešto menja kasnije, ali ako se nastavlja ovako kako počinje od mene 2/10, ne počinjati uopšte.Da ne bih bio još i mizogin (pu,pu,pu...) evo par relativno novih naslova u kojima su protagonistkinje doprinele ne iskazujući preterano svoje dramske mogućnosti jer je plot serije postojeći, smislen i za preporuku.
Nemoj bataljivati, piši slobodno svoje utiske, kome smeta, neka ne čita...Druže, ta serija nije od pre Hrista i ima samo jednu sezonu do sad. Sve što mi je ostalo u sećanju su njeni lično "problemi" sa decom i još nekim likovima. Toliku su dimni zavesu nadigli oko toga da nemam pojma na kakvom slučaju je redila/rešavala, palo je u treći plan...
Ok, nije problem, samo nađi drugi kompas ako ti je potreban, jer ne bih da komentarišem ubuduće. Vidim da ste awful lot.
Daj joj šansu. Jeste onako malo "stripizovana" i izgledom i radnjom ali sklopi se lepa priča na kraju.The English je jedna od retkih serija gde ni prvu epizodu nisam mogao da završim. Stigao do pola prve epizode i batalio, potuno neubedljivo, isprazno i naivno, iako mi je tematika delovala interesantno. Ne znam da li se nešto menja kasnije, ali ako se nastavlja ovako kako počinje od mene 2/10, ne počinjati uopšte.
Probaću onda da joj dam šansu da se popravi, nadam se da je samo prvi utisak slab.Daj joj šansu. Jeste onako malo "stripizovana" i izgledom i radnjom ali sklopi se lepa priča na kraju.
Koliko se sećam, malo je radnja vremenski ispreskakana ali kao što rekoh, lepo se sklopi na kraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari