Opet, to je modulacija, to nije potrosnja, koliko potrosi za 24h, ti njom grejes preko 100m2 ili samo ovih 70m2?
Za pocetak, pojacavanje nocu ce ti samo dici racun za struju i ubaciti te u vecu zonu, neces nista postici jer se ta toplota ne akumulira kao na TA peci, cim se klima smanji, ode i toplota.
Osim ako zelis da ti kuca bude toplija uvece, onda je to ok.
Ja bih smanjio uvece temp i podesio tajmer da mi se u 7 ujutru pali na standardnu temp i odvrnuo turbinu na 5, da povrati prostor na normalnu temp pred isteka jeftine struje(valjda do 8?) i onda u 8 stavio da radi normalno kao preko dana. Ja mislim da se sve to moze podesiti i u aplikaciji na mobilnom?
Ne gledaj temperaturu na klimi, ona je za tebe nebitna, to sluzi klimi za upravljanje.
Mora veca brzina turbine za toliki prostor, ne moze da smenjuje vazduh kako treba i onda ima nalete toplog i hladnog vazduha.
Covek je kupio istu tu klimu, samo 24k btu i stavio je u 100m2, nije nikada spustala snagu ispod 1000W na hladjenju, a onda je na moju preporuku pojacao turbinu na max i ista je pala na 270-300W.
Opet, vec sam ti ranije objasnio, isprati za 24h koliko je klima potrosila i da li se sledeci dan na drugom podesavanju nesto promenilo u slucaju da su iste spoljasnje temperature.
To sto ti klima radi stalno na 300W ili 700W pa se iskljucuje i ukljucuje cesce, ne znaci da ce nesto drasticno razlicito i trositi u istom prostoru.