CamBieL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2005
- Poena
- 620
Ista poruka i preko kompa na incognito i preko telefona.Previše si puta ga uneo. Otvori incognito prozor, Prijavi se na Netflix i pokušaj tu uneti kod.
Ista poruka i preko kompa na incognito i preko telefona.Previše si puta ga uneo. Otvori incognito prozor, Prijavi se na Netflix i pokušaj tu uneti kod.
Isplativo je. Disney+ preko TR košta 2.20€, a u Srbiji (od sledeceg meseca) 10€. Netflix je također za oko 3.50€ jeftiniji nego kod nas.Ok, poslao mi je kolega sa foruma guide kako se kupuje Netflix/Disney+ preko Apple-a pa pokusavam sad to da odrradim.
Jel jos isplativo to, posto vidim da se stvari menjaju iz dana u dan?
Znaci, ako sam dobro razumeo guide, pravim turski nalog na kompu, onda kupujem gift kartice za itunes (znaci te kartice kupujem normalno preko platne kartice a kodovi mi stizu na mejl), kad kupim kodove, izlogujem se iz regularnog appstore-a i udjem u turski, ulogujem se na Disney/Netflix nalog i tu redeemujem kodove. Nakon toga vratim se na standardni nalog i pretplata bi trebala da je tu?
Pa jesi li kupio kodove i redeemovao ih u AppStoreu?Idem preko apple uredjaja, odradio sam sve kako je napisano i kad udjem u aplikaciju sada pokaze mi 650 lira cenu i odvede me u ovaj meni za payment method, ali mi dozvoljava samo kreditnu ili preko turske kartice, nemam one kodove za appstore?
Može i Netflix preko Applea, ali zanimljivo da ne može preko glavne Netflix aplikacije. Moraš instalirati s AppStorea neku od Netflix igara, npr. Slayaway Camp, u igrici napraviti Netflix nalog i ponudice ti plaćanje preko Applea.Odradio, sljaka sad, hvala @strahinjas jos jednom na pomoci, 12 meseci 650 lira.
Ista procedura je za netflix/steam/gamepass pretpostavljam? Posto sve to planiram da pazarim
Ne postoji godišnja pretplata na Netflix.ne mogu da nadjem nigde cenu godisnje pretplate
Ne možeš promeniti karticu bez turskog telefonskog broja.Kartica sa kojom sam plaćao nalog preko Turske mi je istekla, sledeće zaduženje je za 7 dana.
Treba da ažuriram podatke o plaćanju sa nove kartice, da li to može da se uradi bez VPN-a?
Je li to neko skoro uradio?
Do sada je sve bilo dobro, da ne dođe do nekog zezanja sa cenama?
Edit:
Zaboravio sam da dodam da sam to pokušao, ali kada treba da se ulogujem na turski Netflix, stalno mi izbacuje da unosim pogrešnu lozinku...
Da li i osobe onda sa kojima deliš nalog moraju da imaju uključen vpn kada gledaju netflix? Nije mi jasna baš ova priča oko turskog telefona. Jasno mi je uključiš VPN sa turskom adresom, otiđeš na turgame, kupiš vaučer i pod turskim netfliksom mi stoji naprimer 99,99 lira za najjeftini paket. Kupim, redemujem kod. Gde je turski telefon u toj priči?Preko Turske? Funkcioniše.
Ne moraš ni ti ni osobe s kojima delis Netflix imati uključen VPN prilikom gledanja.Da li i osobe onda sa kojima deliš nalog moraju da imaju uključen vpn kada gledaju netflix? Nije mi jasna baš ova priča oko turskog telefona. Jasno mi je uključiš VPN sa turskom adresom, otiđeš na turgame, kupiš vaučer i pod turskim netfliksom mi stoji naprimer 99,99 lira za najjeftini paket. Kupim, redemujem kod. Gde je turski telefon u toj priči?
Turgame nema nikakve veze sa sredtsvom plaćanja (karticom) na tvom Netflix nalogu.U nekoj prethodnoj poruci sam se raspitivao kako da ažuriram podatke o istekloj platnoj kartici na Netflix nalogu, rečeno mi je da je potrebno kontaktirati njihovu chat podršku.
Nisam to hteo da uradim sada, nego sam novom karticom na Turgame sajtu,registrujući se preko Google naloga kupio Netflix kupon od 200tl i aktivirao ga na Netflix nalogu, sve to bez upotrebe VPN-a.
Kupon je uredno aktiviran, sa ažuriranim podacima o novoj platnoj kartici u Netflix podešavanjima.
Nadam se da je to dovoljno da se buduće mesečno zaduženje obavlja preko nove kartice, mada nije problem i sa ovim Turgame sajtom.
Još jedno pitanje samo. Vidim da na sajtu imaju opciju da se prebaci plaćanje u EUR. Internet Viza mi je u toj valuti. Tako 200 lira (uz proviziju) računaju 6.93 evra. To je bolja opcija zbog konverzije?Možeš da sniziš paket na taj koji si hteo. Ne treba da brišeš nalog. Što se tiče plaćanja, možeš odmah da kupiš gift karticu, ubaciš i on će sam da povuče kad dođe dan naplate. U suštini možeš da nakupuješ koliko hoćeš kredita i ubaciš za naredne naplate. Za to ti više ne treba vpn. Ili to ili da se javiš njihovoj chat podršci na engleskom i da tako dodaš našu platnu karticu kako ne bi morao da kupuješ gift kartice. Podršci kažeš da si imao problem da sam dodaš platnu karticu i da zato pišeš njima. Oni će ti poslati formu preko koje se dodaje kartica.
Na turgame sajtu kada ubaciš proizvod u korpu pri vrhu imaš opciju da promeniš valutu.Iskreno, za to nisam siguran. Na kom sajtu ima da se menja valuta, na Netflixu Ili turgame? Ja sam do sad na turgame stalno plaćao u lirama i nisam primetio neku varijaciju u kursu odn da je nepovoljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari