Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Turci i dalje imaju prednost, jer nema definisanja domacinstva za sada. Cak i ako preko A1 bude jeftinije i dalje ce traziti da se postavi domacinstvo, sto ogranicava potencijal za deljenje naloga.

Sve zavisi koliko bude koštalo i koji paketi i po kojim cenama budu imali netflix. Slično kao i yetel i hbomax, ima ljudi koji u paketu imaju hbomax ali ga i ne koriste, a ima nekih kojima je to bio presudan faktor da uzmu yetel paket

Azurirao uspesno karticu na Netflixu!

Sacha Baron Cohen Thumbs Up GIF by Amazon Prime Video

Ovi nisu normalni opet dizu cene, bas me zanima da li ce i u Srbiji.
1698228379836.png

USA I Canada prve dobiju poskupljenje pa onda svi ostali. Samo je pitanje kada. :D

Dajte, molim vas, kakvo poskupljenje kod nas? Pa kod nas se cena nije menjala od 2016 do 2023, u februraru 2023. spustili cene. Logično da ih neće sada dizati.

Nema vise 720p, sad je 1080p minimum sa reklamama i bez download-a. Uvesce i turci ove novine, samo se nadam da nece u skorije vreme😅

Nadam se da Netflix neće krenuti koracima Steama koji zbog inflacije (i zloupotrebe nižih cena igara u Turskoj, ARG itd) uvodi cene u USD.
ezgif.com-webp-to-jpg.jpg

Lepo su rekli u kojim državama se koriguje cena. Srbija nije među njima.

Prestade i meni sinoć da radi share nalog Netflixa, kaže TV is not in same Household.

Još me i čudilo što mi je i do sada radilo, kad je većini još ranije blokiran...

Ako se ne varam, sad mi je jedini način za jeftiniji Netflix da se sam pretplatim na Tursku?

Nadam se da Netflix neće krenuti koracima Steama koji zbog inflacije (i zloupotrebe nižih cena igara u Turskoj, ARG itd) uvodi cene u USD.
Pogledajte prilog 410511
ocigledno su ovo sve lokacije sa velikom inflacijom gje su i inace korigovali cijene svakih nekoliko mjeseci. Samo zele da maknu sa sebe obavezu da prate kursne liste u tim zemljama i koriguju cijene svako malo u lokalnoj valuti. A i jako je los PR kad cujes da ti neka usluga poskupljuje svako malo.

ko ima turke, najbolje sad pokupovati što više gift cardova, ja sam se danas dopunio do februara, i do 20-og ću uzeti još nekoliko, i dalje je 139 lira

edit: ili će možda da obračunavaju više od 20-og pa će mi se skratiti period do kada sam pretplaćen?!

Poslednja izmena:
ko ima turke, najbolje sad pokupovati što više gift cardova, ja sam se danas dopunio do februara, i do 20-og ću uzeti još nekoliko, i dalje je 139 lira

edit: ili će možda da obračunavaju više od 20-og pa će mi se skratiti period do kada sam pretplaćen?!
Skratiće ti period do kad si pretplaćen od narednog obračunskog perioda, odnosno kada te zahvati nova povišena cena (sledeći mesec najverovatnije).

Da proverim,moze li Netflix da se reflgularno uplati preko turske bez vpn-a ako imam tursku sim karticu?

Turski nalog više ne prihvata redeem kodove. Kaže da je "došlo do pogreške prilikom iskorišćavanja dara". Dakle, kod je dobar, ali neće da ga uzme od mene. Preko ENEBA uvek uzimam kodove. Ultra hd nalog je u pitanju. Da li je neko imao sličan problem od povećanja cena?

I ja sam pre dva sata, kupio preko turgame kod, ubacio sve sljaka...jel definitivno ne funkcioniše vise deljenje naloga?

Turski nalog više ne prihvata redeem kodove. Kaže da je "došlo do pogreške prilikom iskorišćavanja dara". Dakle, kod je dobar, ali neće da ga uzme od mene. Preko ENEBA uvek uzimam kodove. Ultra hd nalog je u pitanju. Da li je neko imao sličan problem od povećanja cena?
Promeni jezik na engleski. Ako je uključen auto-translate u browseru, isključi ga.

a jesi uzeo kodove na eneba za turski netlfix?

Da, uvek za turski. Probaću ovo sa jezikom, ali do sada nije bilo problema.

Isto i sa engleskim jezikom. Od aprila '22 na isti način kupujem , aktiviram i radi. Bar da napiše da nisu dobri kodovi, nego greška. Probao sam i preko vpn-a i isto. Probaću da kupim preko nekog drugog.

Isto i sa engleskim jezikom. Od aprila '22 na isti način kupujem , aktiviram i radi. Bar da napiše da nisu dobri kodovi, nego greška. Probao sam i preko vpn-a i isto. Probaću da kupim preko nekog drugog.
Previše si puta ga uneo. Otvori incognito prozor, Prijavi se na Netflix i pokušaj tu uneti kod.

Nazad
Vrh Dno