Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

@dulenator

Radije bih i Kinezu dao vise nego ovim "malim preduzetnicima" sa KP.

*** koja potraznja za auticima, ja sam kupovao do sada, i necu vise, bolje mi je da kupim jedan NOREV auto, 1:18 perfektno odradjen, nego 10 ovih malih, pa cak i Solido koji je nesto jeftiniji, ali opet neuporedivo bolji od ovih sitniša

Koja neverovatna količina bezobrazluka sa preprodajom. Pa majku mu, je l' mora na svemu i svakome da se zaradi i ugradi 15 ljudi?
Mislio sam da napravim neku malu kolekciju omiljenih automobila, ali ništa od toga, jer nemam nameru da dajem više od i ovako visoke originalne cene.

80-ih smo kupovali jugiće (ne sećam se da li je bio još koji model zastave) koji su bili dosta kvalitetni i bilo ih je u raznim opcijama (policija, hitna pomoć, pomoć na putu...), ali su izgubljeni u oluji (operaciji, ne vremenskoj nepogodi😁), pa ne mogu da se setim ko ih je prozvodio.
Fiće koje su se prodavale pre nekih 10-ak godina (ne DeAgostini verzija) su kvalitetnije i sa lepše odrađenim detaljima od ovog novog, ali za 299 din. je skroz ok.

Šteta što su modeli sa Alija dosta skuplji i nema svih koji će da izlaze kod nas, bar za sad.
Da ti srušim sneška, ovi automobili kostaju 999din, samo fića j bio 299din.

Znam da su ostali 999 i to je visoka cena, ali može da se proguta, jer sam planirao da uzmem još možda 10-ak modela.
Srećom su preprodavci sve uzeli, pa nemam više taj problem. 😁

Slicna je prica recimo i sa hot wheels, posto klinac skuplja... Nekad davno smo otkrili da su u Pepco najjeftiniji, tada bili 200din,sada 250din (i dalje najpovoljnije), cim stignu novi neki da kazem vredniji primerci odmah preprodavci pokupe i pravac KP po ceni x2-x3.

Sad sam otišo na profil tik toka (ova slika od malopre), kaze ima da se kupi, samo da se porani. Garantujem da je dao bar 30.000 za jedan isti broj u vise primeraka.
Tako sam i ja za zvucnik dao 8000. Kupili bi i oni daljinski za Titanik, samo kad bi znali u kojem broju ce biti.

Dobijaju na trafikama dopune. A uskoro će krenuti i poručivanje preko deagostinija. Nemojte davati preprodavcima.

Screenshot_2023-10-28-15-12-52-583-edit_com.google.android.gm.jpg
Ovaj odgovor sam dobio prošle nedelje.
Verovatno će za mesec dana moći da se poruči.

@Vuceta91

Ja sam isti odgovor dobio pre tri nedelje :)

Kad beše izlazi Buba, sutra ili sledeće srede?

Je l' zna neko šta se dešava sa Šumskim životinjama? Trebalo bi da je danas izašao novi broj, ali tu gde kupujem nisu dobili i nemaju nikakvu informaciju da li i kada stiže. 😑

Meni su juče rekli, da im nije stiglo. I da im nova roba stiže četvrtkom, pa će možda tada biti, tj danas, al ja nisam išo da proverim. A na drugoj trafici da nemaju, i da neznaju da li nije stiglo ili se rasprodalo.

Što se tiče jugića, trenutno ima nekih količina za porudžbine preko mejla. Pa probajte.

Ljudi pa kad je ovo izasla Buba? eno je na kp kod preprodavaca vec 5 6 dana, sve ful slike originalne, imaju na stanju....zar nije trebala da izadje sutra?

IMG_20231107_083658.jpgStigla buba. Doduse na prvom kiosku me otkacila - Nije doslo a i da jeste ne mogu da kucam odma cao! Da je ne kunem badava mozda zeni i nije stiglo al nasla na drugom...

DIS dobija veci broj primeraka, imaju od jutros na stanju ali jos uvek ne mogu da kucaju.

Ja bio na nekoliko, sve otišlo več. Negde dobiju 2 primerka, negde 1, negde 4. Katastrofa. Tu gde je 4 mi otvoreno rekla, sva 4 sam OSTAVILA. Znači rade rezervacije samo tako :)

Ja bio na nekoliko, sve otišlo več. Negde dobiju 2 primerka, negde 1, negde 4. Katastrofa. Tu gde je 4 mi otvoreno rekla, sva 4 sam OSTAVILA. Znači rade rezervacije samo tako :)
Ma da, nego me više ovi ****** iz DeAgostinija nerviraju.
Ako je kolekcija izlazila sredom (a jeste) okud sad utorak?
Naravno, nije mi na pamet palo da potražim na kiosku jutros, jer nisam očekivao da će izdati utorkom, a sad je već kasno, razgrabljeno.

Tako je. A s druge strane, ako je takva navala, zašto ne puste više primeraka. Ne kapiram.

Ma da, nego me više ovi ****** iz DeAgostinija nerviraju.
Ako je kolekcija izlazila sredom (a jeste) okud sad utorak?
Naravno, nije mi na pamet palo da potražim na kiosku jutros, jer nisam očekivao da će izdati utorkom, a sad je već kasno, razgrabljeno.
Pa od starta izlazi utorkom. Jedino je Yugo kasnio, te izašao u sredu.

Evo i raspored koji sam već kačio ovde.

Prilozi

• Screenshot_2023-10-20-22-45-25-307_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-20-22-45-25-307_com.android.chrome-edit.jpg
    210.2 KB · Pregleda: 27
Idiotizam je sto uopste ljudi moraju ovoliko da se cimaju da bi nabavili, nije to bas toliko ekskluzivna roba da bismo se polomili da kupimo, nego deagostini namerno pravi jagmu slanjem mizernog broja primeraka...videli smo da imaju dovoljan broj primeraka u prva dva broja.

Meni je ludilo da je ovolika pomama za time, ne znam nikog ko skuplja modele automobila, ja sam to do sad uzimao kad odem negde u inostranstvo pa ako zakacim neki simpatican model, kao suvenir, a sad ispada svi imaju taj hobi kod nas? Jel za klince uzimate ili za sebe, ja koliko znam ovo nisu igracke, ni tockovi se vecini ne pomeraju.. za klince su pre neki Majorette, matchbox, hot wheels ne znam..

Meni je ludilo da je ovolika pomama za time, ne znam nikog ko skuplja modele automobila, ja sam to do sad uzimao kad odem negde u inostranstvo pa ako zakacim neki simpatican model, kao suvenir, a sad ispada svi imaju taj hobi kod nas? Jel za klince uzimate ili za sebe, ja koliko znam ovo nisu igracke, ni tockovi se vecini ne pomeraju.. za klince su pre neki Majorette, matchbox, hot wheels ne znam..
nisu igracke svakako... ficu sam uzeo za sebe jedan komad, a jedan dao klincu da se igra, naravno da je posle dva dana otpao branik i autic zavrsio u blatu :D

Vrh Dno