ribolovacr
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.10.2010
- Poena
- 235
Hvala na savetima. 3 brzina se bas cuje, kao huk vetra, ali je u hodniku tako da ne smeta.
Mislio sam da ima kvalitetniju plastiku,mene to krckanje plastika baš nervira pogotovu ako se spava u toj sobi.Ja isto imam Amber Comfort 12 , klima ugradjena pre malo vise od mesec dana.. Grejao se par dana na nju i to ne po ceo dan, cesto se pali i gasi recimo kad stavim na 23c ona posle nekog vremena se ugasi i to na minut-dva i onda nastavi da radi, valjda treba tako.. A kad pojacam na recimo 25c onda izduvava bez stajanja, ne gasi se.. Inace unutrasnja jedinica je dosta bucna (u porednjenju sa Hisense Comfort 12 koju imam u drugog prostoriji i radi necujno) , valjda treba tako..Plastika isto krcka povremeno dok radi.. Uostalom videcemo kad zazimi i kad prodje sezona grejanja kakvi su kompletni utisci..
U kolikoj se prostoriji nalazi amber?Ja isto imam Amber Comfort 12 , klima ugradjena pre malo vise od mesec dana.. Grejao se par dana na nju i to ne po ceo dan, cesto se pali i gasi recimo kad stavim na 23c ona posle nekog vremena se ugasi i to na minut-dva i onda nastavi da radi, valjda treba tako.. A kad pojacam na recimo 25c onda izduvava bez stajanja, ne gasi se.. Inace unutrasnja jedinica je dosta bucna (u porednjenju sa Hisense Comfort 12 koju imam u drugog prostoriji i radi necujno) , valjda treba tako..Plastika isto krcka povremeno dok radi.. Uostalom videcemo kad zazimi i kad prodje sezona grejanja kakvi su kompletni utisci..
U pitanju je soba malo veca, ne znam tacno koliko kvadrata ima.. Ali drzim vrata uglavnom pritvorena, kad zazimi vise onda ce sve biti otvoreno, vecu sobu i kuhinju cu grejati sa klimama , manju sobu sa TA. Jos nijednom mi nije bila upaljena 24h jer je vreme promenljivo, videcemo kad krenu minusi i kad se ne bude gasila kako ce raditi.. Inace ugradjena mi je odmah pored prozora i uz zid, mogao sam da stavim da bude na sredini sobe i da duva i prema hodniku ali onda bi mi crevo morali razvlaciti preko pola sobe i busiti kroz zid, ne bi bilo estetski lepo, ionako planiram da ubacim po jednu u svaku prostoriju , za sada imam ovu u sobi i Hisense koju sam vec spominjao u kuhinji, a ubacicu i trecu u manju sobu pa ce biti tri 12-ke u dovosbnom stanu 😁U kolikoj se prostoriji nalazi amber?
Kod mene u hodniku se pali 3-4 puta dnevno po 15 tak minuta i to je to.
Na fan 3 se cuje kao tajfun da duva. Plastika krcne dok krilce ne dodje u zadatinpolozaj. Posle toga ne krcka vise.
Plastika krcka kad se krilca pomeraju. Uzeh taj Amber jer sam citao da je najbolja serija od Gree , doduse ovo je Comfort taj je slabiji od Ultra verzijeMislio sam da ima kvalitetniju plastiku,mene to krckanje plastika baš nervira pogotovu ako se spava u toj sobi.
Pa mislim leti sam hladio a zimi samo grejem, od kako sam pre dva dana uključio odvlaživač i nisam ostavio X-fan da isuši unutar nešto (čitao sam tako na netu) se usmrdilo u roku od dan.Pa to ti je zbog toga što si je istovremeno koristio i za grejanje i za hlađenje.
Šta treba raditi zavisi od toga u kakvom je stanju turbina. Ako je buđava, zovi servis da je skine. Ako je samo izmenjivač, kupi hemiju, skini masku sa izmenjivača nsprskaj. Me zaboravi da očistiš i kadicu.
Nisam nisam, u toj sobi samo učim i tjt, naravno provetravam sobu, uvek je čista. Ali mi nije jasno da u roku od jedan dan se nakupi toliko buđi, evo sada se ne oseća toliko međutim ne znači da se neće vratiti.Buđ je u pitanju, ne bakterije.
Da nisi možda sušio veš?
Sada znamNadam se da znas da kad radi odvlazivanje, klima hladi.
Jao brate kako sam se zeznuo za ovu klimu, platio sam je skoro 90k i plus ugradnja, sve me izaslo 1000e, a klima nema funkciju samočišćenja koju ima najbolja klima hisense od 50-60K... Opet kažem ova je odlična ali eto, tako neke funkcije i nedostatak softverske podrške me izluđuju.Spore buđi su svuda oko nas, a kada se ispune uslovi onda ona krene da se širi. Hlađenje i odvlaživanje jesu uslovi koji joj pogoduju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari