Još ako poruku šaljeIma li neke opcije da se smanje ikonice na početnom ekranu?
Žena mi iz druge sobe vidi da sam dobio poruku na Instagramu 🤣
Theme park rešenje za ikonice, a za ženu i Instagram ne znam šta bih rekao 😬Ima li neke opcije da se smanje ikonice na početnom ekranu?
Žena mi iz druge sobe vidi da sam dobio poruku na Instagramu 🤣
Druže za takvu torturu baterije treba ti akumulator da bi izgurala čitav dan!Svi hvale bateriju na S23U pa aj da kažem i ja svoje utiske kako ne može da izgura dan upotrebe
Skoro smo bilo u Bosni 14 dana dosta hiking tura, non stop GPS apps i brightness na max, nismo bili baš po ceo dan tipa max 7h i sprži bateriju sa 100% na 10-20%, znači teorije nema ceo dan 10-12h napolju bez dopune.
Mislim da ne postoji telefon koji to može da izgura tako da koliko je to stvarno mana...
To sto je tebi to normalna upotreba svakih 7 dana ne znaci da nije ekstremno.********* nekom ekstrem meni normalna upotreba na svakih 7-10 dana
Svakako u rancu je powerbank pod obavezno tako da se lako dopuni pogotvo ako ponesem veliki sa 65W output
Šteta što nema od 10000mah sa bar 45w, svi su max 20W na Amazonu
Ma ne krijem ja ništa ali kad mi stigne poruka na Instagramu, ona pomisli da mi Emily Ratajkowski i Megan Fox šalju neku golotinju 😁Theme park rešenje za ikonice, a za ženu i Instagram ne znam šta bih rekao 😬
Sve je to jasno, ali zašto meni na početku teksta piše "*********"?To sto je tebi to normalna upotreba svakih 7 dana ne znaci da nije ekstremno.
Ti verovatno nisi ni u 1% koji koristi telefon tako. Cak i da ima 5% takvih, opet je ekstremna upotreba.
Ovako nesto je predvidjeno za tvoju upotrebu![]()
Kupi solarni powerbank. Video sam pre neki dan u MediaMarktu za 120-140e sa 20W output i puni se nesto sporije solarno ali ok za tvoje potrebe mislim da je to namenjeno tacno tipu ljudi kao ti.********* nekom ekstrem meni normalna upotreba na svakih 7-10 dana
Svakako u rancu je powerbank pod obavezno tako da se lako dopuni pogotvo ako ponesem veliki sa 65W output
I tako vam kažem, dobar ovaj UI 6, radi sve kako treba a i lepo vreme danas 😀^ čim ona kontroliše nisi nešto miran 😜
Imaš dobre pawerbankove u Xiaomi. Podrzavaju i super brzo punjenje sa usb c kablom.********* nekom ekstrem meni normalna upotreba na svakih 7-10 dana
Imam sličnu ciglu već od 26400 sa 65WImaš dobre pawerbankove u Xiaomi. Podrzavaju i super brzo punjenje sa usb c kablom.
![]()
20000mAh Power Bank 50W - Mi Srbija
20000mAh Power Bank 50W puni tri uređaja istovremeno sa jednim portom tipa C i dva USB porta.mi-srbija.rs
Imam ja Suunto ali ekran je ekran kad se šetaš u bear country 😃😂Zna se sta se koristi za opremu za hiking, telefon svakako ne. Lepo se kupi Garmin i udri. Telefon je telefon, ima svoju namenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari