Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ima li neko preporuku za bluetooth speaker za bajs?
Treba da bude glasan pre nego preterano cist. Gledao sam jbl flip 6, ali sam u nekom od komentara video da je pretih za otvoren prostor iako su review generalno pozitivni po pitanju jacine zvuka.
Glavni zahtev je da bude valjkast da se montira umesto flasice.
JBL charge modeli su preveliki.

Imam Flip 3 i definitivno nije tih ako si blizu njega.

Rasipanje zvuka mu je problem jer kad se odmaknes od njega tad moze da deluje da je tih, mada i to je subjektivno.

Prilozi

• Screenshot_20231029-120136-584.png
    Screenshot_20231029-120136-584.png
    221 KB · Pregleda: 121
  • Screenshot_20231029-120152-128.png
    Screenshot_20231029-120152-128.png
    158.2 KB · Pregleda: 119
Lidlova je dobra, ali vrhove je tesko naci i skupi su relativno, nisu standardni vec oni sa m4 navojem.

Ja sam presao na TS101 usb digitalnu lemilicu, i vise se ne vracam na konvencionalne.

Zagreje se bukvalno za manje od 10 sekundi, moze na bilo koji usb c PD punjac ili na powerbank.

Proguglaj malo, ima dosta i na youtube-u.

Jedino sto su vrhovi skupi, jer imaju grejac u sebi, ali sve sto ti treba je vrh BC2, i uzivancija.

Moram da priznam da do sada nisam skupljao kupone, sve je to bilo cimanje, sem jednom kada sam kupio mobilni kuponom i dobio 50€ popust, ali nije bio AE.
Uglavnom kupujem sitnice (tek ponešto je preko 30€, većinom oko 10€), ali sitnica bude puno, i na kraju taj račun godišnje i nije tako mali.
Nemam AE app, ne skupljam poene, kupone, ne pratim akcije, jer one me navlače da kupim još jedan proizvod, ili nešto što posle završi u jednoj velikoj kutiji stvari iz Kine koje nisam ni otvorio! 🤗
Da li je ista priča i sada?

p.s. Dešavaju mi se ovakve stvari: isti artikal, ista radnja, samo ne znam ni sam kako sam dodao u korpu - dve različite cene! Zašto, ne znam.
7D34V1O.png

Poslednja izmena:
Jedan je iz SuperDeals, drugi nije... Idiotizam s njihove strane. Napravili su stranicu na kojoj su neki proizvodi jeftiniji. Iako je link isti, učita se različita cena kad se uđe s te stranice nego li ovako...
Deluje smešno ali tako je.

Њима и јесте циљ да стално посећујеш апликацију, скупљаш новчиће, разгледаш понуде. Далеко већа шанса да ћеш да купиш више ствари што планирано, што непланирано.

Jedan je iz SuperDeals, drugi nije... Idiotizam s njihove strane. Napravili su stranicu na kojoj su neki proizvodi jeftiniji. Iako je link isti, učita se različita cena kad se uđe s te stranice nego li ovako...
Deluje smešno ali tako je.
Hvala! Znači SuperDeals je jedina razlika! Sve jasno.
Њима и јесте циљ да стално посећујеш апликацију, скупљаш новчиће, разгледаш понуде. Далеко већа шанса да ћеш да купиш више ствари што планирано, што непланирано.
I ovo mi je jasno. Bolje onda da platim skuplje nešto što mi zaista treba i da kupujem samo onda kada ima potrebe. 👍☺️
Zaista imam jednu kutiju za cipele u kojoj stoje proizvodi iz Kine koje nikada nisam ni otpakovao (sitnice, stigle prekasno, već kupio šta mi treba). Sve manje od 10evra. Već zastarelo, nešto odmah poklonio, drugo nije ni za šta. Bilo je tu i stvari "da se nađe". Više tako ne kupujem. 🙃

Poenta: koja je sada najbolja/najlaša fora za AE uštedu, jer ima toliko akcija?
Ili na sve da zaboravim?

Poslednja izmena:
Da pratis cene artikala i stalno ih poredis sa ustedom sa novcicima jer cesto nesto na SuperDeals danas kosta 1000 din cak i kad pogodis pocetak akcije da bi zatim kostalo 800 dinara na SuperDeals 10 dana kasnije. A onda provalis da sa novcicima kosta 855 ili 788 dinara.

Naravoucenije, prati cene toga sto planiras da uzmes.

Sve zavisi sta kome treba. Recimo ja sam uzeo preko aplikacije i novcica Logitech mx keys za 60e sa US rasporedom (veliki levi shift i mali enter) koju nisam mogao da nadjem nigde u Srbiji niti preko KP.
Naravno da ima gomila gluposti koje su prakticno dzabe, ali vecina stvari koja se pretrazuje pocne u aplikaciji da se pojavljuje u superdeals i coins sekciji. Nekako sticem utisak da su coinsi neka vrsta zamene za kupone.

Kakva je to Ali radnja kod nas? Kazu da su napravili ogroman magacin za robu sa Alija, pa moze da se uzme nesto skuplje, a da se ne ceka i vec je odradjena carina.
Nisam ispratio ako se pisalo vec..

Ima li ko predlog za recorder u obliku fleške ili hemijske upaljača itd a u koji može moja memorijska kartica

Baseus GaN punjač od 65w ne uspevam ni sa jednim kablom da nateram da puni Realme sa vise od 20-ak - 30w.
Vreme za dispute isteklo, a nisam mogao ranije da ga probam.

Pitanje je da li podrzava SuperVOOC ili kako se vec zvase standard, zato i nece.

Možda se ne poklapaju protokoli?

EDIT: Preteče me Lanikor.

Pitanje je da li podrzava SuperVOOC ili kako se vec zvase standard, zato i nece.
Ustvari sad kad sam uzeo tester nije ni blizu ni 20-30w, samo desetak. Očekivao sam i ako se ne poklapa standard da će ipak puniti sličnom brzinom. Onaj Toocki mi je punio istom brzinom kao fabrički.
Probaću na nekom drugom telefonu.

Mora uređaj da vuče više po usklađenom protokolu da bi vukao više...

Baseus GaN punjač od 65w ne uspevam ni sa jednim kablom da nateram da puni Realme sa vise od 20-ak - 30w.
Ako se ne varam Realme ima svoj standard za punjenje, ni kod mene R8 ne može brzo punjenje na baseus 65w, ali sa xiaomi i motorolom radi.

Tako je. I sa Realme punjačem neće raditi brzo punjenje drugih telefona tipa Xiaomi, Huawei, Motorola, Samsung...

Ali.... Zar ti no name satovi nisu trash? Pogrešno očitavanje i loši cenzori?
Ok, govori neko ko koristi Samsung Galaxy watch. ✌️😁

Nazad
Vrh Dno