Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko koristi nespresso kapsule ima 4 pakovanja jacobs na shoppsteru za 1178, to je fina cena rekao bih.

Skoro sam uzimao na shopsteru te Jacobs, 2 pakovanja za 499 din su bile.
Mada nisu nešto, one ljubičaste iz Lidla su bolje.

Kupon (odnosno aktivaciju da mozes da iskoristis mejl kao kod za popust od 5%) dobijes kad popunis neku od anketa za ono sto kupis.

Medjutim izgleda da se ne dobija bas za sve.

Gigatron ima neku black novembar akciju od ponedeljka, videćemo da li će biti stvarnih popusta ili ona fora povećaju cene pa kao popust 25% a realno je 10% ako i toliko.

Gigatron ima neku black novembar akciju od ponedeljka, videćemo da li će biti stvarnih popusta ili ona fora povećaju cene pa kao popust 25% a realno je 10% ako i toliko.
Gigatron i stvarni popust ne idu u istoj rečenici :D

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    245.2 KB · Pregleda: 230
Ukoliko nekome treba promo kod za Gigatron nek se javi na private

Nije loše.
Koga mrzi da čita svakog vikenda u periodu od 04. novembra do 31. decembra 2023. godine za kupovinu Mastercard karticom kod odabranih trgovaca (Cineplexx, dm, Hleb & Kifle, Merkator i Sport Vision) u minimalnom kumulativnom iznosu od 3.000 dinara, ostvaruje se 1.000 RSD keš-beka. Dodatni uslov plaćanje mobilnim novčanikom (ApplePay, GPay i sl)...

Nije loše.
Koga mrzi da čita svakog vikenda u periodu od 04. novembra do 31. decembra 2023. godine za kupovinu Mastercard karticom kod odabranih trgovaca (Cineplexx, dm, Hleb & Kifle, Merkator i Sport Vision) u minimalnom kumulativnom iznosu od 3.000 dinara, ostvaruje se 1.000 RSD keš-beka. Dodatni uslov plaćanje mobilnim novčanikom (ApplePay, GPay i sl)...
Hmmm ucestvuje nlb kombank koja ima svoju mobilnu aplikaciju za placanje telefonom. Bas me zanima dal ista radi za ovo. Ili gledaju samo google pay i apple pay.

Screenshot_20231103_111357_rs.telenor.mymenu.jpg

Ako nekom treba, nek se javi

Hmmm ucestvuje nlb kombank koja ima svoju mobilnu aplikaciju za placanje telefonom. Bas me zanima dal ista radi za ovo. Ili gledaju samo google pay i apple pay.
Ovo stoji u tekstu, tako da može bilo koja aplikacija, prošle godine je bila slična get back akcija, gde su se računale sve aplikacije, nema razloga da i ove godine ne bude tako.

Plaćanja mobilnim novčanicima su suštinski beskontaktna plaćanja – na isti način kao što već plaćate beskontaktno karticama, tako ćete plaćati i mobilnim novčanikom – jednostavno prislanjanjem telefona na POS terminal.

Nije loše.
Hmmm. Nije nigde definisan vikend, da li je šoping petkom uveče spada u vikend ili samo subota i nedelja. I drugo, da li važi za Idea online (Pošto je i to Roda/Merkator lanac) kada se dostavljaču plati sa googlepay telefonom na vratima? Ako da, da li na dan plaćanja mora da se padne za vikend ili dan porudžbine, valjda ovo prvo?

Piše da počinje 4 novembra, to je subota, trebalo bi da se računaju samo subota i nedelja. Mislim da gledaju isključivo kada je bila transkacija ako poručiš u petak a stigne u subotu i platis mobilnim novčanikom onda se računa.

Zar nije regularna cena xiaomi 13t bila 75k posle onog promo perioda u Gigaronu, sada je evo 76k sa popustom. :D

Jel ima neko da je dobio veci popust na ananasu od 500rsd za black friday?

EaseUS_2023_11_ 6_10_06_19.png

Ako neko naleti, mada pratim i ja, ma neki fin popust na mobilni telefon na amazonu, saturnu itd neka javi.

Pogledajte prilog 412080
Lepa cena i sjajan poklon za osobu koju volite.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno