Pa ni mts ne podržava volte sto bi globaltelda li će možda sad kad su prešli u mts podržati volte?
Podržava godinamaPa ni mts ne podržava volte sto bi globaltel
Moguće, onda možda i ima šanse ako su svima pustili. Doduše i A1 krije tu informaciju iz nekog razloga... Tako da ne znam sta im je fora (ljudi pustili amo da može da se zove preko "nove mreže") ali ćemo to da sakrijemo da bude iznenađenje 🤣. U čemu im je štos da mi je znati...Radi i na prepaid-u, sad sam ponovo proverio.
Ja sam sad pričao sa majkom, ona je na mts prepaidu i tokom celog razgovora mi je bio 4G signal. Možda sam nekad zvao njih da joj uključe ne sećam se, ali nejbolje da pozoveš Call centar.Da li je istina na mt:s ima VoLTE na prepaid? Ako da, gde se treba aktivirati?
Zato što imate aktiviran VoLTE, naravno da će vam uvek biti prikazana LTE/4G ikonica, to nema veze da li ta osoba ima uključen VoLTE ili ne. Ako je poziv zvučao kristalno jasno čisto, znači da ima aktiviran VoLTE. Ako je poziv zvučao kao telefoni iz ranih 2000-tih, znači nema VoLTE aktiviran.Ja sam sad pričao sa majkom, ona je na mts prepaidu i tokom celog razgovora mi je bio 4G signal. Možda sam nekad zvao njih da joj uključe ne sećam se, ali nejbolje da pozoveš Call centar.
Moguće. Mada u listi poziva stoji oznaka HD.Zato što imate aktiviran VoLTE, naravno da će vam uvek biti prikazana LTE/4G ikonica, to nema veze da li ta osoba ima uključen VoLTE ili ne. Ako je poziv zvučao kristalno jasno čisto, znači da ima aktiviran VoLTE. Ako je poziv zvučao kao telefoni iz ranih 2000-tih, znači nema VoLTE aktiviran.
Onda je moguće da širim dezinformacije. Oprostite, nije namerno!HD pozivi rade i na 3G mreži.
To, da tesko je prepoznati koji je VOLTE poziv ( jer mi imamo poprilicno dobre pozive na 3G ) iskljucivo se moze skontati da su oba korisnika VOLTE ako zovni za 2 sekunda mesto 5 kad se okrene u dialeru...HD pozivi rade i na 3G mreži.
Dobro to da, i ne retko pise VOLTE poziv ( nego druga strana je diskutabilna ) Jer ti mozes da imas volte ali da drugi pozivaoc nema... I to se jedino moze brzinom uspostave veze identifikovatiJedino mozete znati ako telefon ostaje na LTE mreži u toku poziva.
Nikakav problem ovde smo da saznamo i nešto novo. 💪🏻😃Onda je moguće da širim dezinformacije. Oprostite, nije namerno!
Upravo sam probao, i kod mene radi.Pokusavam da se ulogujem na moj nalog na Globaltel sajtu, ne dobijam kod na SMS evo vec sat vremena, nekoliko puta probao. Jel ima neko sa istim problemom mozda?
Lično.Gde si pronašao ove informacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari