Sta ne razumesPa ne razumem, ti si ciljano uzeo samo Orion televiziju a imas tudj internet?
Ako je tako mozda mozes da zoves podrsku.
Ja sam mislio da je varijanta pozajmio sam od nekog pa ne radi
Sta ne razumesPa ne razumem, ti si ciljano uzeo samo Orion televiziju a imas tudj internet?
Ako je tako mozda mozes da zoves podrsku.
Ja sam mislio da je varijanta pozajmio sam od nekog pa ne radi
Udji na njihovom sajtu, i pise lepo ko zeli da procita, Moze da radi na bilo koju internet konekciju. Ako ne mozes da mi pomognes, nemoj ni da mi odmazesPa na Vipu i ostalim mobilnim mrezama radi da bi mogle da rade android/ios aplikacija.
Smart TV u kuci i nije predvidjen da radi na drugoj mrezi sem Orionovoj verovatno - Isto kao sto EON TV aplikacija ne radi na Orionu (sem ako nije EON eksplicitno kupljen van mreze)
Na kom ti ne radi? Meni radi na supernovi, na telenoru, jedino nisam probao sbb… uzivo i premotavanjeSta ne razumesNigde ne pise da Orion tv radi iskljucivo na njihovom netu. Recimo na vipu radi a nije njihov. Nema logike da ne radi, kanale nazad mogu da gledam, ali uzivo ne, Svakako sam im se obratio, pa cu videti.
Ako koristiš Orion DNS servere, nemoj![]()
Da li moze pomoc za prion tv app na lg tv, ne rade kanali uzivo,dok na hotspot net sa telefona kad povezem tv,onda rade ,ne koristim njihov internet kuci🤔
Orion TV aplikacija
oriontv.rs
Ovo?
Piše na sajtu da je mobile app u pitanju, da radi na iOS i Android mobilnim uređajima.
Preporučljivo gledanje na Mobilnom preko wifi mreže, zbog količine prenosa podataka.
Kako shvatam, pokušavaš nešto da zaobiđeš a oni du to detektovali..ograničili.
Pruv mi vrong. Em aj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari