A poseban biser je što lozinku ograničavaju na max 9 karaktera i to samo slova i brojevi a pri tom ne prave razliku između malih i velikih slova 😂
Napomena: ta glavna lozinka ne može da se koristi u mail klijentima već mora sekundarna lozinka. I naravno da mail server ne koristi enkripciju.
Tako je salju i na nju a i na gmail adresu kod mene koja je isto vezana za nalog.@PJ Tu alternativnu lozinku možeš sam da menjaš sad kad imaš pristup MojOrion.
A što se maila tiče: meni kao prepaid korisniku na tu Orion mail adresu šalju potvrdu o uplaćenom mesecu.
Tako je sad sam proverio.Koliko se sećam na ne-Orion adresu (tj šalju na obe adrese) mi šalju samo onaj "hvala na parama" mail što pošalju sutradan nakon uplate karticom. Potvrdu sa detaljima transakcije valjda? šalju samo na Orion mail adresu.
Ili možda nije jednostavnije. Neće ovaj pass da prođe naKod mene je prošlo malo jednostavnije...zove.me malopre devojka iz Oriona da pita da li je instalacija prošla ok, da li sam počeo da koristim uslugu i jel imam neka pitanja. Ja kažem to za šifru i dok smo još uvek razgovarali, poslala mi je SMS-oma. Nisam još probao da se logujem, valjda je OK![]()
Možda nešto trenutno nije htelo, ja se sa istim nalogom (kombinacija slova imena i prezimena) prijavljujem na Moj Orion i na E-račun. Ne sećam se kako je izgledala ta početna lozinka koju su mi dali pošto sam je odmah promenio.Update: user i pass rade na http://eracun.rs/
Lazu.... To na sajtu vazi I stare korisnike ja skoro Sam zvao tel 😅 meni istice ugovor u Feb 2024 godineIstekao mi je ugovor, rekoše mi ove akcije sa sajta ne važe za postojeće korisnike već će oni napraviti neku ponudu pa će mi proslediti.
Ima li neko da je skoro produžavao ugovor i šta ste uspeli da izvučete od uslova?
Da l ii dalje imaju one promotere što idu po zgradama i imaju li oni bolje ponude?
Nema pomoci, namerno ne rade preko tog provajdera.Da li moze pomoc za prion tv app na lg tv, ne rade kanali uzivo,dok na hotspot net sa telefona kad povezem tv,onda rade ,ne koristim njihov internet kuci🤔
Onda da odkazem ugovor, imam 14 dana rok. HvalaNema pomoci, namerno ne rade preko tog provajdera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari