Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

A1 troši minute iz mesečnog plana ako se preusmeri van mreže.

Mts i Globaltel ili po tarifi ili iz plana/dodatka

A1 bi trebalo isto tako

Yettel - bez obzira na plan/dodatak naplaćuje se po tarifi, što znači najnepovoljnija opcija, to se odnosi i na preusmeravanje na brojeve koji su u mreži
Ja sam u Yetelu i preusmerio sam poziv na drugi broj u drugoj mrezi i skida mi minute iz paketa... . Ne naplacuju mi nista preko paketa.

Da li i pričaš o pripejdu ili o postpejdu?

U mom poslednjem pokušaju preusmerenja sa pripejd jetela na drugi jetel broj bilo je naplate, sve regularno, čak i uspostava poziva, iako je bio aktivan paket koji uključuje minute.

Možda je nešto promenjeno u skorije vreme.

U mom poslednjem pokušaju preusmerenja sa pripejd jetela na drugi jetel broj bilo je naplate, sve regularno, čak i uspostava poziva, iako je bio aktivan paket koji uključuje minute.

Jel prepaid uopšte ima pakete ikakve na yettelu?

Ima nešto, ali jako loše, praktično neupotrebljivo.

Inače, tada sam pokušao da aktiviram omiljeni broj da bih preusmerio na drugi jetel broj, pa čak ni to nije funkcionisalo, odnosno vršena je naplata po redovnom pripejd cenovniku.

Prilozi

• viber_slika_2023-10-22_08-57-44-353.jpg
    viber_slika_2023-10-22_08-57-44-353.jpg
    53.5 KB · Pregleda: 135
  • viber_slika_2023-10-22_08-57-44-463.jpg
    viber_slika_2023-10-22_08-57-44-463.jpg
    52.3 KB · Pregleda: 78
  • viber_slika_2023-10-22_08-57-44-753.jpg
    viber_slika_2023-10-22_08-57-44-753.jpg
    49.1 KB · Pregleda: 61
  • viber_slika_2023-10-22_08-57-44-791.jpg
    viber_slika_2023-10-22_08-57-44-791.jpg
    51.1 KB · Pregleda: 108
Ja na yettelu koristim ovaj dodatak zbog interneta, uplatim svake nedelje i za ispada mesecno 400rsd za 12gb neta sto mi je isplativije od bilo kog postpejd paketa

Prilozi

• Screenshot_20231022-093120.png
    Screenshot_20231022-093120.png
    220.8 KB · Pregleda: 139
Pr
Koji je to paket i sta imas u njemu
Pripejd trojka se zove u sekciji yettel za tebe, pise na slici u attachmentu u mom prethodnom postu
Edit:
300 din bonus kredita za pozive i poruke po jedinstvenoj ceni od 3 din i još 3 GB za surf. Važi domaćem saobraćaju 7 dana od dana aktivacije. Cena: 99 din. Nakon 7 dana od aktivacije nepotrošeni iznos bonus kredita i GB se brišU.

Pripejd trojka nije deo stalne ponude i ne pojavljuje se za svaki broj. Moj slučaj je bio takav da ga uplatim, koristim i tek posle oko mesec dana mi se opet pojavi. Međutim, dodatno mi je stvaralo pometnju što su mi oni određivali da mi ga ponude kada njima odgovara, a kad meni zatreba, on volšebno nestane. Onda mi se pojavljivao jednom u pola godine, da bi ga na kraju odstranili.

Nije standardna ponuda, za svakoga je drugačija cena, uglavnom vrlo nepovoljno i nepredvidivo koja će ponuda sačekati nakon 7 sada. Takođe, kod jetel pripejda još uvek nije ukinuta naplata uspostave poziva.

Kod mene je postpejd u pitanju.

jel moguce nekako da saznam koliko je stara kartica, u pitanju je yetel pripejd sestocifreni 062-5?

@Bandzi8

Izmenili su Turisticki paket - dodali su 3,5GB za zonu ZB i
cenu sa 999 digli na 1399 dinara ( data SIM kartica + paket za prvih 30 dana )
Umesto dodatka 50GB ( Srbija ) za 599 , sada je u ponudi 50GB ( Srbija ) + 2GB za zonu
Zapadni Balkan po ceni od 999 dinara.

@ping1000

Verovatno u Yettelu mogu da ti kazu kada je broj prvi put aktiviran ,
da li je bio ugasen pa reaktiviran i kada je aktivirana SIM kartica
na kojoj je broj trenutno aktivan.

@Bandzi8

Umesto dodatka 50GB ( Srbija ) za 599 , sada je u ponudi 50GB ( Srbija ) + 2GB za zonu

Ovo za zonu zapadni balkan je bilo i ranije. Dakle, samo su digli cene kao i na hipernetu.

Generalno OK radi, u zavisnosti od modela telefona, dobre su šanse da ti radi i VoLTE na prepaidu.

@Bandzi8

ali pripejd dodatak, postpejd je ostao nepromenjen 50gb za 599rsd

@miki92

Vidim da sam nesto pomesao :( - znaci samo su digli cenu

@slavkob

Zavisi od stanja na terenu , proveri A1 signal na podrucju u kom
najvise boravis pa ako sve funkcionise onda predji

@Bandzi8

Ovde je tema PRIPEJD

Mozda cu biti malo off-topic.

Zelim da pripejd karticu sa dosta gigabajta ubacim u ruter i da svi ukucani koriste internet sa nje. Sad, problem je sto mobilni kad se poveze na WiFi automatski azurira aplikacije, a ja ne bih da ih azuririam. Postoji li nacin da zabranim azuriranje prilikom povezivanja na WiFi?

Unapred hvala

Nazad
Vrh Dno