Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Je li uspeo neko da pokrene Sony Pictures Core?
Pojavila se nova aplikacija na store-u, možeš da rentaš i kupuješ filmove.
A za PSplus ima i nešto džabe.
Ali mi kaže da region nije podržan i ako sam na US.

Da li neko kupuje direktno na konzoli playstation plus posto vidim da je premium za 12 meseci 120 dolara to je i najjeftinije koliko sam video. E sad ako keste tu napovoljnije kako se placa i da li moze bilo koja kartica?

Prilozi

• 20231018_232308.jpg
    20231018_232308.jpg
    448.2 KB · Pregleda: 29
Je li uspeo neko da pokrene Sony Pictures Core?
Pojavila se nova aplikacija na store-u, možeš da rentaš i kupuješ filmove.
A za PSplus ima i nešto džabe.
Ali mi kaže da region nije podržan i ako sam na US.

Lokacija i nalog u isto vreme moraju biti podržana država za ovaj servis, a to naša nažalost nije.

Da li neko kupuje direktno na konzoli playstation plus posto vidim da je premium za 12 meseci 120 dolara to je i najjeftinije koliko sam video. E sad ako keste tu napovoljnije kako se placa i da li moze bilo koja kartica?
Pre svega to su funte... u dolarima je skuplje tj 160 dolara.

To direktno preko store-a, jedino da dopunis "wallet" sa tim iznosom i kupis, ne mogu nase kartice.

Pre svega to su funte... u dolarima je skuplje tj 160 dolara.

To direktno preko store-a, jedino da dopunis "wallet" sa tim iznosom i kupis, ne mogu nase kartice.
Kartice rade samo ako karticu dodas na PAYPAL i direktnu kupovinu na store radis sa PAYPAL-om.

P.S. 119 gbp = 137 eur = 145 usd
Jedan od nacina je da vezes karticu za paypal pa direktno sa PS store. Drugi nacin da kupis dopune za novcanik "PS WALLET" i da kupujes sa PS STORE-a preko novcanika.
Ja uzimam dopune za novcanik sa sledecih sajtova
Vec sam bio pisao za nacine placanja i dopune

Kartice rade samo ako karticu dodas na PAYPAL i direktnu kupovinu na store radis sa PAYPAL-om.

P.S. 119 gbp = 137 eur = 145 usd

Vec sam bio pisao za nacine placanja i dopune
giphy.webp

Još samo da nam napišeš kako da PayPal nalog na koji je vezana srpska kartica dodaš na PSN store (bilo koji region)?

Mislim da je pisao... PayPal mora da bude za US region, kao i sam PSN nalog...

Msm ja nisam to ni probao, ali se secam da je to pisano... samo kako to ide da ja dodam srpsku karticu na US PayPal, to mi ne ide u glavu.

Mislim da je pisao... PayPal mora da bude za US region, kao i sam PSN nalog...

Msm ja nisam to ni probao, ali se secam da je to pisano... samo kako to ide da ja dodam srpsku karticu na US PayPal, to mi ne ide u glavu.
Pa naravno da ne može, zato me i zanima ova njegova prva rečenica iz posta kojim je odgovorio tebi, onako autoritativno.

A u drugoj rečenici već piše da uzima dopune za wallet kao i svi ostali.

Zašto uzima dopune, ako je našao rupu na saksiji i skontao kako da veže paypal i srpsku karticu za PSN store (bilo koji)?

Karticu sam vezao jos davno bez problema (MOBI BANKA),cak i azurirao jer mi pre par meseci bila istekla stara vezana. Verifikacija kartice ide svakako preko banke cija je kartica i nije bitna drzava odakle je ( tj tako je bilo pre) da li je sada to moguce ne znam jer nisam vezivao novu karticu osim sto sam samo azurirao staru koja je vec bila vezana.

Sto se tice dopune koje uzimam jedini je razlog sto se na dopune uvek mogu naci neki popusti za odredjene sume i nekako mi je to isplativije.
Sada trenutno nisam nista direktno sa paypalom uzimao pa necu da tvrdim da li je jos uvek funkcionalno,ali tvrdim da

• kartica moze da se veze za paypal bez problema iako je region za paypal razlicit od regiona izdate kartice
  • direktna kupovina na ps store je moguca sa paypalom (gde je vezana nasa kartica) tj bila je moguca (nisam kupovao neko vreme pa ne zelim da tvrdim 100%)
Evo kao dokaz (mada ne znam ni sto bih trebao dokazivati) poslednja kupovina paypalom i to na ps store

1697714207572.png

A ta tvoja izjava "Naravno da ne moze" neka ostane...mozda za tebe ne moze ali eto iz nekog razloga za mene moze....

Ranije sam imao neke virtuelne koje sam vezivao na paypal (dok PP nije i kod nas došao). Možda bi moglo opet tako preko neke od tih virtuelnih.

Evo da se i vidi da je PAYPAL nalog za UK region,sa mojom vezanom karticom

1697714443252.png
Napisao je i da je uspeo da veže svoju MOBI karticu na Paypal US nalog.
Nalog je UK ne US
Sve sto sam napisao,napisao sam iz svog iskustva a ne tudjih prica (rekla,kazala),kao neki sto znaju pisati po forumima

90

Bez zezancije?
Pošto ove tvoje slike ništa posebno ne znače i dokazuju.

Uspeo si da vežeš PayPal nalog sa registrovanom srpskom karticom na UK PSN?
Prvi put čujem da je to iko uspeo.
Da to može svi bi vezivali srpske kartice i PayPal naloge na npr. turski store...

Ranije sam imao neke virtuelne koje sam vezivao na paypal (dok PP nije i kod nas došao). Možda bi moglo opet tako preko neke od tih virtuelnih.
Ne znam iskreno kako to ide sa virtualnim,ali ako nekog zanima mogu napisati kako sam ja uspeo korak po korak. Jos jednom da napomenem da ne zelim da 100% tvrdim da je jos uvek tako moguce jer ja sam vezao svoju karticu pre par godina ( 6 godina) kada sam uzeo svoju PS konzolu i od tad mi je katica vezana i azuriram svaki put bez problema nakon iteka stare kartice.
90

Bez zezancije?
Pošto ove tvoje slike ništa posebno ne znače i dokazuju.

Uspeo si da vežeš PayPal nalog sa registrovanom srpskom karticom na UK PSN?
Prvi put čujem da je to iko uspeo.
Da to može svi bi vezivali srpske kartice i PayPal naloge na npr. turski store...
Uspeo jesam i radi, ne znam kako ide sa Turskom i drugim drzavama. Da li svi rade ili koliko njih tako koristi ne znam ali znam za par svoji prijatelja/poznanika koj su ovo uradili i dalje koriste.

Ne znam iskreno kako to ide sa virtualnim,ali ako nekog zanima mogu napisati kako sam ja uspeo korak po korak. Jos jednom da napomenem da ne zelim da 100% tvrdim da je jos uvek tako moguce jer ja sam vezao svoju karticu pre par godina ( 6 godina) kada sam uzeo svoju PS konzolu i od tad mi je katica vezana i azuriram svaki put bez problema nakon iteka stare kartice.
Ako ti nije tško napiši baš ću da probam...
Ali ovde ima dosta ljudi na forumu (me included) sa dužim PS stažom i dužim periodom posedovanja Paypal naloga od šest godina, i nikad se nije mogao vezati srpski PayPal, a ni kartica, za bilo koji PS store.

Mozda si ti jedan od retkih ko je uspeo da to uradi, ja za sve ove godine znam da nije nikako bilo moguce uraditi tako nesto.

Nije mi tu namera da delim pamet ili da se nesto pravim bitan,ja sam samo rekao da je moguce i nista vise...ali ako je tebi bitno to sto ti kazes "Da ne moze" onda neka tako i bude. Samo da ti je dusa na mestu....
Mozda si ti jedan od retkih ko je uspeo da to uradi, ja za sve ove godine znam da nije nikako bilo moguce uraditi tako nesto.
Nije bilo jednostavno ali sam uspeo,mozda je sad jednostavnije nego pre

Nije mi tu namera da delim pamet ili da se nesto pravim bitan,ja sam samo rekao da je moguce i nista vise...ali ako je tebi bitno to sto ti kazes "Da ne moze" onda neka tako i bude. Samo da ti je dusa na mestu....

Nije bilo jednostavno ali sam uspeo,mozda je sad jednostavnije nego pre
Napiši ti know how i razuveri nas sve. Prvi ću ti čestitati i reći da si bio u pravu.

U suprotnom postovi su ti za rubriku "nije se desilo"... Ili se desilo, ali "zaboravljaš" da pomeneš da imaš USA/UK i sl. karticu vezanu za PPal nalog...

nikad se nije mogao vezati srpski PayPal, a ni kartica, za bilo koji PS store.
Ako ti je PS nalog UK region onda prvo moraš da otvoriš UK Paypal pa eto onda da probaš da vežeš neku od naših kartica za taj PP UK nalog. Kako je @rseke sve ovo uradio pre 6 godina verovatno su u tom trenutku kartice Mobi banke mogle da se povežu sa PP nalozima drugih regiona (u ovom slučaju UK region). Vrlo moguće da to sada ne bi ni prošlo tj da u ovom trenutku pokušaš da vežeš svoju karticu prvi put.
Kao što sam napisao iznad, ne mogu baš da se setim svega kako je išlo, dok Srbija nije imala PP. Otvoren je nalog na Paypal hrvatska (mislim) i bila je vezana neka virtuelna kartica (nemam pojma koja, mislim da je neki UK sajt bio).

Evo sad bas gledam i vidim da sam cak i ove godine nesto kupio za 10 gbp preko paypal-a na ps store
Napiši ti know how i razuveri nas sve. Prvi ću ti čestitati i reći da si bio u pravu.

U suprotnom postovi su ti za rubriku "nije se desilo"... Ili se desilo, ali "zaboravljaš" da pomeneš da imaš USA/UK i sl. karticu vezanu za PPal nalog...
Ako ti je PS nalog UK region onda prvo moraš da otvoriš UK Paypal pa eto onda da probaš da vežeš neku od naših kartica za taj PP UK nalog. Kako je @rseke sve ovo uradio pre 6 godina verovatno su u tom trenutku kartice Mobi banke mogle da se povežu sa PP nalozima drugih regiona (u ovom slučaju UK region). Vrlo moguće da to sada ne bi ni prošlo tj da u ovom trenutku pokušaš da vežeš svoju karticu prvi put.
Kao što sam napisao iznad, ne mogu baš da se setim svega kako je išlo, dok Srbija nije imala PP. Otvoren je nalog na Paypal hrvatska (mislim) i bila je vezana neka virtuelna kartica (nemam pojma koja, mislim da je neki UK sajt bio).
Tako je,PAYPAL nalog je UK kao sto mozes i da vidis na prikacenim slikama. Ali mogu da pokusam da vezem neku drugu karticu samo eto da vidimo da li je jos uvek moguce.

Prilozi

• Screenshot_2023-10-19-13-42-37-63_39c5350104883984ff113ca58259d982.jpg
    Screenshot_2023-10-19-13-42-37-63_39c5350104883984ff113ca58259d982.jpg
    54.2 KB · Pregleda: 31
Da ne dužimo, odgovorno tvrdim da nije moglo nikad.

A vi koji kažete da je moglo, molim Vas, razuverite me...

I da, @rseke piše da je to radio pre 6 godina, tada je Srbija uveliko imala PP.

Ja samo ovaj PPal nalog imam od 2014/15... Pa nikad nisam mogao da ga povezem sa PS store, a pišem, nije da nisam pokušavao.

Uspeo sam vezati i drugu karticu
1697716193918.png
Evo i provera od strane PS
Da ne dužimo, odgovorno tvrdim da nije moglo nikad.

A vi koji kažete da je moglo, molim Vas, razuverite me...

I da, @rseke piše da je to radio pre 6 godina, tada je Srbija uveliko imala PP.

Ja samo ovaj PPal nalog imam od 2014/15... Pa nikad nisam mogao da ga povezem sa PS store, a pišem, nije da nisam pokušavao.\
Ako ti nisi uspeo ne znaci da ne moze,ja sam ti dokazao da moze ...ali je bzv da siris okolo dezinformacije...
Evo ja necu reci da moze,reci cu samo da ja mogu (ipak sam ja neki poseban ocigledno)

Prilozi

• Screenshot_2023-10-19-13-50-58-85_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg
    Screenshot_2023-10-19-13-50-58-85_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg
    100.6 KB · Pregleda: 44
Poslednja izmena:
kreirao upravo PP nalog. Izabrao sam UK, ali to je samo kao nacionalnost. Ubacio sam svoje podatke. U podešavanjima više nigde nema izbora zemlje, samo ta nacionalnost. Za adresu, broj telefona i ostalo mi je ladno dao sve kako sam hteo.
Dodatno sam napravio novi PS nalog i izabrao UK, ubacio london kao grad i svoj telefon.
Probao da dodam PP na taj nalog i iskače greška.

Edit: inače čovek par puta ponavlja mobi banka i sada odjednom otp banka potvrda.
i meni je skinut 1usd prilikom dodavanja kartice

Uspeo sam vezati i drugu karticu
Pogledajte prilog 409722
Evo i provera od strane PS

Ako ti nisi uspeo ne znaci da ne moze,ja sam ti dokazao da moze ...ali je bzv da siris okolo dezinformacije...
Evo ja necu reci da moze,reci cu samo da ja mogu (ipak sam ja neki poseban ocigledno)
I šta gledamo da ti je PayPal povukao transakciju ne iz PayPal walleta nego sa kartice koja je za njega vezana?

Bravo, šta je tu neobično i gde je dokaz da je to na ime kupovine direktno sa nekog PS store?

kreirao upravo PP nalog. Izabrao sam UK, ali to je samo kao nacionalnost. Ubacio sam svoje podatke. U podešavanjima više nigde nema izbora zemlje, samo ta nacionalnost. Za adresu, broj telefona i ostalo mi je ladno dao sve kako sam hteo.
Dodatno sam napravio novi PS nalog i izabrao UK, ubacio london kao grad i svoj telefon.
Probao da dodam PP na taj nalog i iskače greška.

Edit: inače čovek par puta ponavlja mobi banka i sada odjednom otp banka potvrda.
i meni je skinut 1usd prilikom dodavanja kartice
Idi na UK paypal.

I šta gledamo da ti je PayPal povukao transakciju ne iz PayPal walleta nego sa kartice koja je za njega vezana?

Bravo, šta je tu neobično i gde je dokaz da je to na ime kupovine direktona sa nekog PS store?
Hahahhahah,kako si ti smesan.....a vidim da ti i mozak radi...
Ovo je samo slika da sam uspeo povezati drugu NASU karticu na paypal/uk bez ikakvog problema.
Evo bas cu probati uzeti nesto sitno ....

Ovo je samo slika da sam uspeo povezati drugu NASU karticu na paypal/uk bez ikakvog problema.
Evo bas cu probati uzeti nesto sitno ....
Ne znam šta je druže sa tobom, ko kaže da naša kartica ne može da se poveže sa Paypal nalogom?

Ja kažem da PSstore wallet ne može da se poveže sa PayPal nalogom za koji je vezana naša kartica.

Vrh Dno