Da li ti je crevo za vodu spojeno na odvod ili voda ide u posudu?Kupih danas bosch seriju 8 od servisera koji ih doteruje iz nemacke, sredjena reparirano sve šta treba za 350e polovnu. Kucao sam sad model taj na Guglu izbacuje mediamarkt i saturn cene oko 750e za novu. Kontam da je bila dobra kupovina, ima neko iskustva sa njima? Veceras planiram da je odmah pustim u pogon.
Jednom na 3-4 sušenja. Mislim da nešto nije u redu kod tebe.Koliko puta čistite filter tokom sušenja veša? Kod mene mašina pauzira bar 3x tokom sušenja, zbog filtera.
NemajuDa li kombinovane mašine (pranje/sušenje) imaju filtere za tkaninu koja otpada prilikom sušenja?
Kao što imaju samo sušilice. Ne nalazim taj podatak.
hvala za info!Koristim jedan programa za sve, traji oko 3 ipo sati, kada susim peskire ako ne pustim dodatnu centrifugu onda ide to i preko 4h a posuda za vodom bude mnogo punija nego kada susim ostali ves
Kod mene je uglavnom 2,5h, skoro uvek isti program. Ali centrifuga je 1200, mada uvek ima odstupanja u vremenu.Ajmo ovi koji imaju TP susaru koliko vam se najbrze osusi ves vremenski ako neko ima 1000 obrtaja obicnu ves masinu? Hvala pretezno peskiri pamuk i to
Niko nista ne zna o ovim modelima?Aj mala pomoc.
Na kraju ce silom prilike biti tp, da ne objasnjavam.
Kupljena masina za pranje od 9 kg.
Susara bolje 9 ili 10kg?
Izbor je pao na par modela:
Gorenje: DNS93, DPNA93wifi i DNA93
Hisense: DH5S102
Beko: B5T69233
DNS I Hisense su cca 73000
Dpna je 69000
Dna 65500
Beko je cca 64000
Sve sem Hisense su 9kg, hisense je 10,5
DNS jedina ima inverter i ima jedina ima ucinak susenja A klase.
Hisense i Beko imaju drugaciji filter ostataka tkanine (ispred vrata, u ramu) kod Gorenja je deo na vratima, deo u kucistu do izmenjivaca.
Hisense ima neku policu za patike i sl.
Sve sem Dna i Beka imaju wifi
Dns i hisense imaju staklena vrata, kod ostalih je plastika (kod Beka se ne secam, mozda je staklo)
Izmenjivac je isti na Gorenje i Hisense, slican i kod Beka.
Garancija svih 5 godina
Miele, Bosch, Electrolux, LG... Ja bih Beko, Gorenje pogotovo izbegao...Niko nista ne zna o ovim modelima?
Pitanje za one u poslu, jel ima razlike u kvalitetu?
Hisense je iz Kine, DNA modeli iz Slovenije, a najskuplji model Gorenja DNS je iz Srbije
Tako je.Kakva je Whirlpool bela tehnika sto se tice reklamacija?Majstori mi kazu da se kvare kao sve ostale tj.nista losiji od ostalih marki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari