Pa da, DPI je. Ili stavi na high resolution ili se igraj sa zumom (mada je po meni ovo nakaradno).Kada smo kod pixel 8.
Ekran i ako je mnogo svetliji(u odnosu na p6pro) kao da su zeznuli dpi na njemu, sve je nekako sitno u odnosu na p6pro
Možda zbog smanjene rezolucije ?
Edit:
Još jedna stvar koju sam primetio.. raise ti wake radi 5 puta gore nego na p6proto jest ne radi uopšte
![]()
Pa to baš i nije mnogo. A imaš i dosta "šta znam..." za jedan kratak review 😁Moja GSM arena ocena bi bila 3.5/5![]()
Ne razumem tačno, šta mu to toliko razbija oči? Ne može da namesti brightnes na manje?Brat je isto uzeo 8 Pro, ali on ne može da se navikne na ekran, smeta mu očima toliko da ga je već stavio na oglase, kaže da ima baš problema da gleda u njega i da mu razbija oči.
PWM flickering, ne vidim sta bi drugo...Ne razumem tačno, šta mu to toliko razbija oči? Ne može da namesti brightnes na manje?
Ne razumem tačno, šta mu to toliko razbija oči? Ne može da namesti brightnes na manje?
Da, onaj ko je uzeo direktno preko google storea je odma mogao dobiti sat^Koliko vidim ovde po forumu, svima koji su uradili preorder je sat stigao zajedno sa telefonom (otuda ih već i ovde na benchu u oglasima), nije da kao kod samsunga treba da čekaš 2-3 meseca da krenu da dele "poklone".
Ovde je nekoliko njih poručivalo stakla, kažu 5 dana isporuka. Ne znam samo da li ima za 8/proNaručio sam na kraju onaj Glass(2 komada u pakovanju ) sa spigenovog sajta, za nas ret koji ne znamo da lepimo stakla na ravan ekran od moba
45$, videćemo koliko će mu trebati da dođe.
Cenim mnogo brže nego kod Mađara preko kp, a i tamo bi me izašlo oko 3k,3500din. 1k din razlike.
Svi telefoni imaju malo duzi shutter kada su na full rezoluciji.Sada testiram ovaj 50mpx mode i stvarno je upotrebljiv, fotke su odlicne bar preko dana, moracu da probam i u manjem osvetljenju.
Mana je sto nije zero shutter kao na 12mpx, ali nije ni nesto dugo, defitivno manje od sekunde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari