Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2023

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
morning_gifdump_672_16.gif

Bg, nema sanse da je ovo pesak čudna jako boja. Ne vidi se lepo na slikama.

Ispuškiraj i zaboravi. Pesak, nije ništa neobično, bez brige. Treba da se plašimo stvari koje ne vidimo.

pesak iz sahare, desava se da vetar podigne isti u oblake pa ti oblaci kod nas budu kisni :)

• Like
Reagovanja: PPC
same AI unutra?

pesak iz sahare, desava se da vetar podigne isti u oblake pa ti oblaci kod nas budu kisni :)
Verovao bih u to da je 1 ili 2 put u par meseci. U Novom Sadu je svaka kisa takva. Bio sam na Sardiniji dosta ove godine (bilo dosta kisa) i nisam nesto video pesak, a Sardinija je dosta blize Africi od nas jel...

ja sam u NS, nisam jos video da mi bude ovakav auto posle kise

@illidan dobro, mozda bas ne tako, ali poprilicno blizu. Posle svake kise moram da perem kola.

Ma pesak iz Sahare kako da ne. Znam kako izgledaju peskovite kiše

Isto kao onaj od prošle godine što si mogao magnetom da ga skupljaš i nikako da se skine čak ni u perionici.
P.S. Jedan moj davnašnji školski, hemičar inače, radio je analizu. Bolje da ne pominjem rezultate.

Ma pesak iz Sahare kako da ne. Znam kako izgledaju peskovite kiše

Isto kao onaj od prošle godine što si mogao magnetom da ga skupljaš i nikako da se skine čak ni u perionici.
P.S. Jedan moj davnašnji školski, hemičar inače, radio je analizu. Bolje da ne pominjem rezultate.
Pre par nedelja... Pesak iz Sahare.. celi grad bio prekriven, i svaki automobil...
A preciznije, zivim u Bristol UK.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno