Šta je novo?

Huawei Watch 4 / 4 PRO / GT4

HDMI

Cenjen
Učlanjen(a)
17.01.2016
Poena
195
Za one koji vole naučni pristup ispitivanju funkcija sata ,odličan test:

Trenutno na Amazon DE GT3pro i GT4 imaju identicnu cijenu, 270 Eura. Rijec je o modelima sa koznom narukvicom. Uz GT4 se dobije jos na poklon freebuds SE2. Koliko sam vidio u poredjenju satovi su gotovo identicni osim novijeg operativnog sistema OS 4 na GT 4. Postoji li neka skrivena prednost GT3pro koja bi opravdala njegovu kupovinu u ovom trenutku

Poslednja izmena:
Napravili su pravo zamešateljstvo sa oznakama modela.

Koliko vidim ,amazon može da pošalje sat za Srbiju,da li je neko poručivao,da li se isplati?

Ja sam GT2 ne vidim razlog da predjem na GT4.

Da li se slušalice dobijaju odmah po kupovini sata, ili se mora negde prijaviti kupovina?

Има ли још неко проблем са појединим скиновима,и то оним Хуавејовим бесплатним , потпуно се погрешно приказују на сату када их инсталирам,Воч 4 про.

Da li se slušalice dobijaju odmah po kupovini sata, ili se mora negde prijaviti kupovina?
Kako gde.
U A1 i Gigatronu se registrujes putem linka na njihovom sajtu i onda ti stize na kućnu adresu, a u Yettelu (u mom slučaju) mora da se ceka da im stigne u poslovnicu posle 14.10., pa cu tamo preuzeti.

Upravo se registrovao, preko Gigatrona. Kažu, šalju na kućnu adresu.

Kako gde.
U A1 i Gigatronu se registrujes putem linka na njihovom sajtu i onda ti stize na kućnu adresu, a u Yettelu (u mom slučaju) mora da se ceka da im stigne u poslovnicu posle 14.10., pa cu tamo preuzeti.
Moze naknadno da se uzmu sluske u YETTELU? Pre 2 dana sam uzeo sat i nisu imali sluske a nisu mi rekli da moze naknadno da se trazi i preuzme

Moze naknadno da se uzmu sluske u YETTELU? Pre 2 dana sam uzeo sat i nisu imali sluske a nisu mi rekli da moze naknadno da se trazi i preuzme
Da, da. Tako su mi rekli. Reklamiraju sat i sluske kao poklon, a nemaju ih u poslovnici. Prvo mi rekli da se registrujem na sajtu. Toga naravno nema nigde. Onda kao na Huawei sajtu. Na kraju dobijem mail iz Huaweija da oni nemaju nista sa tim, vec je Yettel duzan da obezbedi sat. Kada sam im prosledio taj mail, zvali me iz korisnickog servisa i poslovnice i dali mi ovu informaciju.

Da, da. Tako su mi rekli. Reklamiraju sat i sluske kao poklon, a nemaju ih u poslovnici. Prvo mi rekli da se registrujem na sajtu. Toga naravno nema nigde. Onda kao na Huawei sajtu. Na kraju dobijem mail iz Huaweija da oni nemaju nista sa tim, vec je Yettel duzan da obezbedi sat. Kada sam im prosledio taj mail, zvali me iz korisnickog servisa i poslovnice i dali mi ovu informaciju.
Super,hvala za info bas cu svratiti sledece nedelje do poslovnice da vidim snjima sta kazu.

• NFC je neupotrebljiv u srbiji
  • fluidan rad OS-a,ima malo razlike izmedju GT 2 i GT$ sto se tice fluidnosti
  • nije im bogat bas app gallery (malo razocaravajuce),cak i neke ni ne rade kako treba
  • za bateriju cu pisati jos jer ga ipak imam samo 2 dana :)
  • sto se tice display-a,ima poboljsanja naspram GT2,mnogo su jace boje i cini mi se da je svetlina ekrana (brightness) bolja nego na GT2

GT 3 isto ima mali izbor aplikacija. Nista se za 2. god. nije promenilo. Generalno ko ima GT 3 nema potrebe da razmatra prelazak na GT 4.

GT 3 isto ima mali izbor aplikacija. Nista se za 2. god. nije promenilo. Generalno ko ima GT 3 nema potrebe da razmatra prelazak na GT 4.
Naspram GT 2 takodje nije neka velika razlika ali bio sam prinudjen da uzmem nov jer mi crko GT 2.

• NFC je neupotrebljiv u srbiji
  • fluidan rad OS-a,ima malo razlike izmedju GT 2 i GT$ sto se tice fluidnosti
  • nije im bogat bas app gallery (malo razocaravajuce),cak i neke ni ne rade kako treba
  • za bateriju cu pisati jos jer ga ipak imam samo 2 dana :)
  • sto se tice display-a,ima poboljsanja naspram GT2,mnogo su jace boje i cini mi se da je svetlina ekrana (brightness) bolja nego na GT2
Šta još od funkcija ne radi u Srbiji osim NFC

Šta još od funkcija ne radi u Srbiji osim NFC
NFC kao NFC radi ali on se moze koristiti samo za bezkontaktno placanje u Kini jer se vezuje za Huawei wallet. Ne znam da li ce ikad dodati opciju za instaliranje GPay-a da ipak NFC bude upotrebljiv i van Kine.
NFC kao NFC radi ali on se moze koristiti samo za bezkontaktno placanje u Kini jer se vezuje za Huawei wallet. Ne znam da li ce ikad dodati opciju za instaliranje GPay-a da ipak NFC bude upotrebljiv i van Kine.
E sad ne znam da li je neko pre kupovao watchface preko njihovog store-a jer meni kaze da nije dostupno za ovaj region,ne znam da li je to zbog same Health aplikacije ili do sata.

Bio sam danas do poslovnice da vidim za freebuds poklon i rekli su mi da nemaju na stanju niti su sigurni da je bilo. Ne znam sto promovisu da uz sat ide poklon kada ni nema u poslovnici. Rekli su mi da ce poruciti i ako ima na stanju u njihovom distributivnom centru javice mi kada mogu da preuzmem.

Zapravo, radi Curve, već u Hrvatskoj i EU pa se može plaćati i preko NFC-a. Ali kod nas je situacija znatno lošija.

Pozdrav ljudi...
Potrebna pomoc i savet
Zelim da kupim u a1 gt4 black ali sam u velikoj nedoumici....imam stratos 2 vec par godina i sat koristim iskljucivo kao to i mozda merenje koraka,setnje itd...mislio sam da je gt4 veci i lepsi ali nigde ne mogu da ga nadjem izlozenog...probao sam zeleni ali iskreno ne vidim ne razlike u velicini,obliku pa me malo odbija kupovina s obzirom da je veca investicija...moze li neko da podeli svoj utisak i savet

Pozdrav ljudi...
Potrebna pomoc i savet
Zelim da kupim u a1 gt4 black ali sam u velikoj nedoumici....imam stratos 2 vec par godina i sat koristim iskljucivo kao to i mozda merenje koraka,setnje itd...mislio sam da je gt4 veci i lepsi ali nigde ne mogu da ga nadjem izlozenog...probao sam zeleni ali iskreno ne vidim ne razlike u velicini,obliku pa me malo odbija kupovina s obzirom da je veca investicija...moze li neko da podeli svoj utisak i savet
Bitno je da znas sta te tacno zanima i sta ocekujes od sata. Vidim da GT$ ima veci ekran za prikaz i to tacnije 1,43 inca a kod Stratosa je 1.3 inca a velicina samog kucista je kod oba sata ista i to tacnije 46mm. Sto se tice samog softvera tu ti ne mogu pomoci. Imas na YT dosta recenzija gde dosta detaljno prikazuju rad i sam softver kao i prednosti i mane. Ako imas neko konkretno pitanje u vezu GT4 pitaj pokusacu ti pomoci jer ni ja nemam previse iskustva sa GT4 jer sam tek od nedavno vlasnik istog.

Evo par detalja vezano za GT 4

Hvala..gledao sam i taj i dosta drugih klipova..kao sto rekoh nisam sportski tip pa sat koristim bukvalno samo kao sat...kod ovog mi se svidja taj poziv preko njega i bolji ekran,ali opet razmisljam koliko cu to zaista i koristiti a fizicki mi ne odskace previse od ovog mog bas kod tog kucista ocekivao sam da je mozda veci...Razmislicu jos malo svakako
Hvala na info

Da li je neko, ko je uzeo gt4, u Yettel-u, uspeo da dodje do besplatnih slusalica?
Ja u poslovnici, oni kazu, nemamo nista sa tim, to je Huawei obaveza. Zatim kontaktiram Huawei, oni kazu, da moraju da mi daju slusalice u poslovnici, gde sam uzeo sat.
Zatim, zovem sluzbu Yettel-a, ona kaze, rrgistrujete se na sajtu Huawei, i dobicete slusalice. Naravno, tako nesto na sajtu ne postoji...

Da li je neko, ko je uzeo gt4, u Yettel-u, uspeo da dodje do besplatnih slusalica?
Ja u poslovnici, oni kazu, nemamo nista sa tim, to je Huawei obaveza. Zatim kontaktiram Huawei, oni kazu, da moraju da mi daju slusalice u poslovnici, gde sam uzeo sat.
Zatim, zovem sluzbu Yettel-a, ona kaze, rrgistrujete se na sajtu Huawei, i dobicete slusalice. Naravno, tako nesto na sajtu ne postoji...
Uzeo sam sat pre par dana i naravno nisu imali na stanju a i kada sam spomenuo sluske cudno su me pogledali i na kraju rekli da nisu ni dobijali.
Nakon kupovine sam bio kontaktirao korisnicki servis i oni su mi rekli da se slobodno javim u poslovnicu gde sam uzeo sat i da im kazem da poruce sluske aako vec do nisam dobio prilikom kupovine.
Sad cekam,i sumnjam da ce uopste biti nesto od toga.
Ne razumem sto uopste reklamiraju i promovisu kupovinu sata sa gratis sluskama kada ni nema na stanju.
Sramota

Evo, upravo izasao iz poslovnice u kojoj sam uzeo sat.
Prica je, da je kao centralni magacin, poslao neku kolicinu slusalica, koje su podeljene, i da se ne zna, da li ce ih uopste biti vise.
Zato, kao, lepo pise, do 31.10, ili do isteka zaliha.
U prevodu, slusalica nije bilo, a ne znam ni da li ce biti.
Klasika.

Evo, upravo izasao iz poslovnice u kojoj sam uzeo sat.
Prica je, da je kao centralni magacin, poslao neku kolicinu slusalica, koje su podeljene, i da se ne zna, da li ce ih uopste biti vise.
Zato, kao, lepo pise, do 31.10, ili do isteka zaliha.
U prevodu, slusalica nije bilo, a ne znam ni da li ce biti.
Klasika.
Verovatno bila neka mala kolicina koja je podeljena medju radnicima ili ostavljena u stranu za neke bliske prijatelje. I na zalost uvek tako bude.

Verovatno bila neka mala kolicina koja je podeljena medju radnicima ili ostavljena u stranu za neke bliske prijatelje. I na zalost uvek tako bude.
Upravo su mi javili da mogu otici do poslovnice po slusalice koje su mi narucili.

Nazad
Vrh Dno