War10ck_97
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.01.2018
- Poena
- 185
Ti dobijas cak i okej rezultate kako ti je ukljucen ovaj auto lens 
Nemam nista specijalno, mislim da je sve na default 🤷♂️
Evo i jos slika, mada je tu sve point and shoot, jedino sto vrtim kroz zum i biram kadar
Ti dobijas cak i okej rezultate kako ti je ukljucen ovaj auto lens![]()
Svaka cast zaista impresivne fotografije si napravio 🙌. Jel koristis Scene optimizer upalje ili ugasen?
On definitivno kvari sliku, tj pravi je naprirodnom verovatno bi ti slike ispadale jos bolje kad ugasis.Hvala, al nije do mene 😂
Upaljen je i on, nekad slike budu neprirodne al meni je to okej. Tipa od oblacnog neba napravi neku magiju i to
Ја поред тренутног S23 (малог) имам и претходни S10e који је сад већ пуних 5год стар, хтео сам да га продам (иако му је цена смешна неких 100-150е) али ми је тешко да се од њега одвојим. Осим батерије која је била слаба и кад је био нов, сад је тек деградирала па га пуним једном дневно иако се не користи осим пуштања музике деци.Kako se Samsung generalno pokazao na duge staze? Nisam ranije imao njihove telefone pa me zanima recimo mali S23 šta može da se očekuje za godinu-dve? Baš se dosta piše o tome da Samsung telefoni "ne stare" baš najbolje i da ih softver upropasti iz godine u godinu...
Nije! Tamno'plava je maska. Deo oko kamera nije pokriven maskom.Dobro, pošto ti je već lavanda boja , onda kapiram da je ta Guess maska ova 😁
Treba mi maska koja je kvalitetna, pokriva deo oko kamera ili ne pokriva deo oko kamera ali se slaže uz levander 😁 Ako me razumete i ako takva maska uopšte postoji. Da se razumemo - čak i da ne postoji nije smak sveta! To mi je predznanja rupa na sviraliNije! Tamno'plava je maska. Deo oko kamera nije pokriven maskom.
Koristio sam je par meseci i sad se vratio na Nillkin Nature i mogo mi je bolji grip na njoj. Nekako mi se prsti lepe na glatka ledja nasuprot onoj teksturi koja bi trebalo da je grippy a zapravo mi kliza iz ruke.nillkin super frosted shield pro za najbolji grip po meni
Iste fotke, nema tu razlike osim u prvom slucaju nije skroz isti kadar otud mala razlika u expoziciji.Evo jedna slika sa ukljucenim scene optimizerom, i ista takva bez. Sta mislite koja je koja, i koja je bolja?
@The Witcher ®
Edit: evo jos dve slike tobogana, sa 2x kamerom.
Evo jedna slika sa ukljucenim scene optimizerom, i ista takva bez. Sta mislite koja je koja, i koja je bolja?
@The Witcher ®
Edit: evo jos dve slike tobogana, sa 2x kamerom.
Uzimaju ih preko alija verovatno se zato čeka.Hvala svima na odgovorima. Još jedno pitanje: na trendyphone sajtu cena Spigen Liquid Air maske je 10.60e a na oglasima 30! U čemu je fora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari