Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Hahhaha moze biti🤣 Ja ga uzeo samo zbog poklona, previse lepa akcija da bih je preskocio😁

Ja (mislim ne ja licno, nego lik koji to radi) sam postavio onu clear coat original foliju. Zakrivljen je ekran i nisam video nijedno bolje i trajno resenje. Mislim da ona ide pod uv lampu, nisam ispratio proces posto traje nesto dugo. Folija je ugodna za koriscenje, da kazem osecaj je mnogo bolji nego sa onom fabrickom. Moram da priznam da na par mesta po par mm ima brazdica, kao da tu adhezija nije odradjena do kraja, ali uopste ne smeta, vidi se samo kad je ugasen telefon i pod nekim uglom. Videcemo kako ce se ponasati ali valjda ce biti ok.

E ovako imam honor medzik 5pro i imam to jest nemam problem ili nije sa kamerom kad nesto slikam u prostoriji na stolu sa slovima ne moze da to bude jasno u celom kadru nego ima nejasnoce i u opste nesta mora da zamuti u prostoriji kad se slika a pogotovo kod slova dal je ovo normalno ili je nesto do mog telefona
1696776688621.jpg
1696776770920.jpg
Dal je ovo normalno

Poslednja izmena:
1696777402114.jpg
Da li ovako honor medzik 5pro slika ili je neki kvar do ove moje kamere

Na čemu ti je fokus?
Ili možda koristiš portretnu kameru?

Ne portretnu kameru a zar je moguce da ovako nesta ne moze da uslika na stolu jasno
Slikano sa fokusom1696780596230.jpg

Poslednja izmena:
Sad je 00:17, imam još 12%. Verujem da imam ili mogu gurati 10 sati SOT. A danas sam ga bas maltretirao

Budjava im je ta statistika. Računa ti od ponoći sot, a ne od napunjene baterije. Tako ako ga koristiš 2h pre ponoći, neće ući u statistiku sledećeg dana ili grešim?

Grešiš. Računa od 00-24.00
Posto sam svoj skinuo oko 10:00 sa punjača onda je računao sve do 00:00 tj dalje se vrati na predhodni moj post

E ovako imam honor medzik 5pro i imam to jest nemam problem ili nije sa kamerom kad nesto slikam u prostoriji na stolu sa slovima ne moze da to bude jasno u celom kadru nego ima nejasnoce i u opste nesta mora da zamuti u prostoriji kad se slika a pogotovo kod slova dal je ovo normalno ili je nesto do mog telefona
Pogledajte prilog 407951
Pogledajte prilog 407953
Dal je ovo normalno
Naravno da je normalno. Veliki senzor, fokus je na tvu i pozadini, dok je stol van fokusa. To je normalno sa svim telefonima koji imaju širok otvor blende i veliki senzor.

Razmisljam se izmedju Honor Magic 5 lite i Honor 90 gledam na A1 velika razlika u ceni, Lite bi mi bio uz Neo23 3000 a Honor 90 preko 4000.
Meni telefon treba za razgovore, surfovanje, trenutno od igrca igram malo Transformers i Zombie Frontier4, normalno treba za YT, kamera kao kamera uporedjujem ga sa F3 koji sda imam i vidim da je ovaj po kameri malo kao bolji ali ni to mi vise nije bitno.

Isti problem imam sa kamerom. Kad slikam nesto gde nisu idealni uslovi, tipa srednje osvetljena prostorija slike su strasno mutne i konstantno baca fokus na nesto sto slikam, ne moze da uslika celu sliku da bude jasna nego mora da bluruje pozadinu sto me jako nervira. Sporo ucitava tj jako sporo pronalazi fokus a isto je i kod snimanja treba par sekundi da odmuti sliku kad se nesto snima i prelazi s kadra na kadar. Ne znam do cega je. Macku kad slikam u pokretu to je skroz mutno, cak i dok miruje je dosta mutno ako je slabije osvetljena prostorija. Napolju su vrlo jasne slike ali nemam merilo sa cime da uporedim da znam da je i na ostalim tako ili samo kod nekih, a jedan od aduta su imali da najbolje slikaju zivotinje u pokretu sto je pokazalo kao netacno u mom slucaju ili je do nekih podesavanja, mada je kod mene sve podeseno na fabricko.

Isti problem imam sa kamerom. Kad slikam nesto gde nisu idealni uslovi, tipa srednje osvetljena prostorija slike su strasno mutne i konstantno baca fokus na nesto sto slikam, ne moze da uslika celu sliku da bude jasna nego mora da bluruje pozadinu sto me jako nervira. Sporo ucitava tj jako sporo pronalazi fokus a isto je i kod snimanja treba par sekundi da odmuti sliku kad se nesto snima i prelazi s kadra na kadar. Ne znam do cega je. Macku kad slikam u pokretu to je skroz mutno, cak i dok miruje je dosta mutno ako je slabije osvetljena prostorija. Napolju su vrlo jasne slike ali nemam merilo sa cime da uporedim da znam da je i na ostalim tako ili samo kod nekih, a jedan od aduta su imali da najbolje slikaju zivotinje u pokretu sto je pokazalo kao netacno u mom slucaju ili je do nekih podesavanja, mada je kod mene sve podeseno na fabricko.
Da upravu si kamera je ocajna pa bolje slikaju ovi od 300 evra ovo je haos sta rade sa kupcima sve kad se kupuje treba od sad to probati nisam ja nasao pare na putu pa da ih bacam falsh je ova kamera

Po danu su slike odlicne, ali i po danu zna da ne uhvati fokus i da npr macka bude mutna i da iz tek 10 puta ispadne bisto.. A u opciji na kameri multi video kad sam ukljucio sve je nesto krckalo prilikom snimka, i bagovalo, probao par puta i tek je onda proradilo.. isto se desava kad udjem u sat, pa ona opcija tajmer, kad se prevlaci to toliko krcka sve u telefonu, da li jel to normalno? Imao sam tajmere i na prethodnim telefonima i nikad nista nije krckalo, mozda je to glupost ali eto da pitam i to.
Mozda nije do telefona generalno, mozda je par primeraka takvo, pa cisto iz toga razloga pitam, ili je mozda do softvera sto treba da se ispravi sledecim azuriranjem i slicno..
I koliko vam traje baterija otprilike?
I koliko dobro vam hvata wifi?

Poslednja izmena:
Ako je neko voljan od vas koji imate ovaj tel.da probate da slikate kao gor neku sliku, manji predmet na kojem ima teksta, iz daljine, da li ce se videti kod vas ili je to kod svih tako normalno sa novim telefonima.. Slika jeste kvalitetna, ali dzabe kad pola bluruje u rezimu fotografija kao da je rezim portret, gde bacim fokus, tu je, pogotovo gde ima tekst, to zamuti a ostalo se jasno vidi.
Da li je ista situacija i sa s23 ultra?

Ako je neko voljan od vas koji imate ovaj tel.da probate da slikate kao gor neku sliku, manji predmet na kojem ima teksta, iz daljine, da li ce se videti kod vas ili je to kod svih tako normalno sa novim telefonima.. Slika jeste kvalitetna, ali dzabe kad pola bluruje u rezimu fotografija kao da je rezim portret, gde bacim fokus, tu je, pogotovo gde ima tekst, to zamuti a ostalo se jasno vidi.
Da li je ista situacija i sa s23 ultra?
Da vam kazem iskreno ovo je kod svakog telefona slika losa a i kod drugih je modela isto slicno pa pogledajte kako slikaju tel od 500 evra pa uporedite nemojte nasedati kao ja ovaj honor je cist marketing trik sto se tice kamere a ostalo je na zavidnom nivou sve ovo treba vratiti od koga ste kupili dal je moguce da ovako uzimaju pare

Evo ja sam poredio sa ajfonom i bolje slika m5p, a video je bolji na ajfonu. Ne kontam šta očekujete od telefonske kamere. Ne postoji telefon ispod ove cene sa boljom kamerom, nemojte se šaliti...

Evo ja sam poredio sa ajfonom i bolje slika m5p, a video je bolji na ajfonu. Ne kontam šta očekujete od telefonske kamere. Ne postoji telefon ispod ove cene sa boljom kamerom, nemojte se šaliti...
Da ti kazem nesto pogledaj kako slikaju tri puta jeftiniji telefoni sa googlovom aplikacijom kamera

Ja ne znam da li je moguće da smo svi živeli ispod kamena, a ti nam jedini otvorio oči. Po meni je kamera odlična. Pre ovog sam imao pixela koji važi za najbolji kamera fon, ne vidim da ovaj zaostaje u fotografiji, video je dosta bolji. Ne znam o kakvom marketingu pričaš, nije ovo Samsung a serije da pravi fejk slike meseca, a korisnici da se loze.

Nazad
Vrh Dno