Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Razumem da niko ne voli da baca pare. Verujem da nas dosta ima što imamo glavne brojeve, a ovde smo izabrali lep broj, pa ne bismo da ga izgubimo. Evo jednog predloga kako da se iskoriste uplaćene pare, a da nisu bačene: ja sam uplaćivao po 500 dinara tromesečno, a kad je došlo leto, uplatio sam Freepaid i još dobio 2GB u romingu, tako da sam za 1000 dinara celo letovanje imao internet i neograničene pozive ja Srbiji. Ako ostane para, može da se pozajmi kartica prijateljima, svima dobro.

kakvi bre 100din... Skupi 10 džaka plastične flaše i idi na reciklomat.. Em čistiš grad em kreda besplatno em možeš i da prodaš kredu i uđeš u dodatni keš :cool:

kakvi bre 100din... Skupi 10 džaka plastične flaše i idi na reciklomat.. Em čistiš grad em kreda besplatno em možeš i da prodaš kredu i uđeš u dodatni keš :cool:
Kako da ne,sad kada ukupno ima 10-ak u celom gradu,bas mu se isplati.:p

Kako da ne,sad kada ukupno ima 10-ak u celom gradu,bas mu se isplati.:p
Ljudi ja savetujem da organizujemo udruženje razmenjivaca globaltel kredita. Da jedni drugima saljemo ko bitcoin na p2p 🤣. Nema druge. Ili aplikaciju neku ili web sajt za udruženje. Ne vidim drugo rešenje.
Uz to možemo imati tricks and tips za reciklomat.

100 dinara kredita, gde da se uplati 200 slučajno, a ovamo telefoni od 500e.
U dve stranice foruma život u Srbiji.
Kako ko, ja imam redmi 7a od 16 gb memorije, žena lg k22 od 32gb a klinac redmi 12c od 128 gb pa ti vidi ko ima najbolji tel u porodici. Da nema reciklomata svaki mesec bi uplaćivao po 1000,ovako reciklomat za 1000 i 100 din na svaka 3 meseca. Tako se štedi kućni budžet. 10 god imam službeni tel privatni mi ne treba,ni na službeni ne mogu da potrošim min i net koje imam.

Jel ima šanse da se ubaci Roming na Kosovu kad odem dole Globaltel je praktično neupotrebljiv

Globaltel nema roming partnera na KiM.
Mozda postoji sansa da MTS omoguci funkcionisanje
Globaltel brojeva u sredinama gde postoje MTS bazne stanice.

Neće to skoro. Ima MTS još dosta toga da odradi oko prebacivanja sa A1 na MTS mrežu + ostale backend zezalice.

jel vam prolaze sms-ovi? meni ne već sat vremena, vrti vrti i onda nudi resend, signal imam full, net radi isto...nije mi se do sada dešavalo

Ja poštujem sms 😁 obično šaljem ljudima koji nemaju internet, a rcs besmisleno jer ako obostrano imamo internet onda koristim WhatsApp

Koliko sam uspeo da vidim, Globaltel nema više u ponudi pakete pod ugovornom obavezom?
Sve malo, sve sve kako su već zvali....

Sad sam isto primetio, hvala za info! Ne znam samo šta je sa postojećim korisnicima na postpejdu?

Tako je, Postpaid link sada preusmerava na freepaid.
Sad sam isto primetio, hvala za info! Ne znam samo šta je sa postojećim korisnicima na postpejdu?
Traje ugovor do kraja normalno, nakon toga nagađam da će verovatno biti prebačeni na prepaid (sem ako opet ne uvedu postpaid mada ne verujem)

Ma freepaid je odlicna stvar!

Ala si im zapretio....

Pa zar postoje takvi koji su se pored freepaid opcije potpisivali ugovore za postpejd u Globaltelu?

Nazad
Vrh Dno