100 dinara kredita, gde da se uplati 200 slučajno, a ovamo telefoni od 500e.Samo neka sekiracija... 🙄😏😕
U dve stranice foruma život u Srbiji.
100 dinara kredita, gde da se uplati 200 slučajno, a ovamo telefoni od 500e.Samo neka sekiracija... 🙄😏😕
I po 200, taman da se nakupi (ili malo da se doda) za jedan Freepaid na leto,a broj sačuvan.@todoss ovde se vodi bitka za 100 dinara po tromesečju, a ti se razbacuješ sa 500. Kod tebe izgleda široka lajsna. 😂😉
Kako da ne,sad kada ukupno ima 10-ak u celom gradu,bas mu se isplati.kakvi bre 100din... Skupi 10 džaka plastične flaše i idi na reciklomat.. Em čistiš grad em kreda besplatno em možeš i da prodaš kredu i uđeš u dodatni keš![]()
Ljudi ja savetujem da organizujemo udruženje razmenjivaca globaltel kredita. Da jedni drugima saljemo ko bitcoin na p2p 🤣. Nema druge. Ili aplikaciju neku ili web sajt za udruženje. Ne vidim drugo rešenje.Kako da ne,sad kada ukupno ima 10-ak u celom gradu,bas mu se isplati.![]()
Kako ko, ja imam redmi 7a od 16 gb memorije, žena lg k22 od 32gb a klinac redmi 12c od 128 gb pa ti vidi ko ima najbolji tel u porodici. Da nema reciklomata svaki mesec bi uplaćivao po 1000,ovako reciklomat za 1000 i 100 din na svaka 3 meseca. Tako se štedi kućni budžet. 10 god imam službeni tel privatni mi ne treba,ni na službeni ne mogu da potrošim min i net koje imam.100 dinara kredita, gde da se uplati 200 slučajno, a ovamo telefoni od 500e.
U dve stranice foruma život u Srbiji.
Nadam se daće tako da uradeGlobaltel nema roming partnera na KiM.
Mozda postoji sansa da MTS omoguci funkcionisanje
Globaltel brojeva u sredinama gde postoje MTS bazne stanice.
a RCS? 🙂Kakav sms ko to još šalje 😃 Viber, poziv i ćao
Traje ugovor do kraja normalno, nakon toga nagađam da će verovatno biti prebačeni na prepaid (sem ako opet ne uvedu postpaid mada ne verujem)Sad sam isto primetio, hvala za info! Ne znam samo šta je sa postojećim korisnicima na postpejdu?
Dobro ti se dojmi.Dojmi mi se da će da počiste Globaltel.
Nije pretnja samo konstatacija. idem tamo gde su uslovi povoljnijiAla si im zapretio....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari