Šta je novo?

Xiaomi Pocophone X3 NFC

Za sada sve radi kako treba,baterija dosta duze traje nego pre cak i na 120Hz.Primetio sam da kada ugasim fon i napunim ga do kraja u toku noci,upalim ujutru i odem na proveru baterije,vidim da SOT ne resetuje nakon punjenja vec nastavi da meri minute i sate trajanja baterije i nakon punjenja,ne resetuje.to se desavalo kada je fon upaljen i vi ga dopunite i on dalje broji sate i minute koriscenja baterije,ali kada se fon ugasi on je resetovao taj SOT i kada ga upalite on broj od nule.mislim da je to greska koju su napravilii dalje nema pregled za potrosnju displeja. Na slici se vidi kada sam ga stavio na punjac sinoc,kada je upaljen i trenutno stanje baterije,a brojac nastavlja od sinoc pre gasenja.
 

Prilozi

  • Screenshot_2023-03-12-14-35-55-362_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2023-03-12-14-35-55-362_com.miui.securitycenter.jpg
    53.2 KB · Pregleda: 56
Meni se pojavi sinoc novi update, i sad ga nema :D

12.5.8.0 je sad
 
3 puta skine update ali izbaci grešku neku 😆
Sad ga opet nema
 
Update ko update, ništa posebno, barem moj utisak. Malo fluidnije animacije i rad interfejsa i minimalno bolje trajanje baterije ( koja je posle dve godine po Accubattery na 4200 maha kapaciteta ). Nema novih opcija za ikonice na desktopu ( koja je po meni baš bez veze ), par kozmetičkih promena i to je to. Otprilike to bi bilo to od strane Poca za naš telefon.

Generalno smatram ovaj telefon dobrom kupovinom i nameravam da ga koristim makar još godinu, osim ako ne naidje neka dobra ponuda za novi tel.
 
To za ikone sto moras miui je bas njesra.
 
ta kozmetika mene ne zanima bas previse,bitno mi je da su potrosnju baterije na 120Hz odradili mnogo bolje,ranije mi je tesko ozdrzala jedan dan ali sada posle update duplo duze.odsutra testiram sa 60Hz pa cu videti koliko ce duze trajati.za sada sve radi dosta lepse i fluidnije,bez nekih bagova za sada,dosta bagova je ispravljeno sa 13-tice.
 
ta kozmetika mene ne zanima bas previse,bitno mi je da su potrosnju baterije na 120Hz odradili mnogo bolje,ranije mi je tesko ozdrzala jedan dan ali sada posle update duplo duze.odsutra testiram sa 60Hz pa cu videti koliko ce duze trajati.za sada sve radi dosta lepse i fluidnije,bez nekih bagova za sada,dosta bagova je ispravljeno sa 13-tice.
Što ne stavis na 90Hz, manje srče bateriju.
 
fabrički može ili 60 ili 120Hz
 
Probacemo.....znas li kako da se to promeni?neki tutorijal????
 
Opalac, Android 12! Nisam mislio da ćemo dočekati. Za sada sam primetio da ne prestaje da me obaveštava o propuštenim/nepogledanim notifikacijama svakih pola minuta, ali je problem što tih notifikacija nema - imam samo standardne permanentne notifikacije, tipa vreme, brojač koraka, itd. Čini mi se da ću da poludim ako ne prestane uskoro.
 
❓Android 12 se pojavio prošle godine uz MIUI 13.
 
Kod mene je do danas bio MIUI 12.nešto + Android 11 - nikad mi se nije pojavio update na MIUI 13/A12. Istina, nisam pokušavao da koristim razne proksije i slične hakove da bih dobio tipa verziju iz Singapura ili neke Kine, čekao sam da mi samo iskoči.
 
Puklo mi je staklo na telefonu, na samom dnu ekrana, inače ekran radi normalno, oštećeno je samo staklo na ivici telefona. Ne znam kako mi se to desilo, uopšte mi nije ispao telefon, a pre par meseci sam stavio ono zaštitno staklo i dao hiljadu dinara. Džabe sam pazio telefon koji inače nosim stalno sa maskom i nije imao nijednu ogrebotinu. Zna li možda neko gde da idem da mi to promene i koliko to košta, pre svega Zemun i Nbg.
 
Bilo koji servis mobilnih telefona,ne znam za cenu ali sam pre meseci menjao staklo na RN4X i platio sam 3000,verujem da je za Poco malo skuplje jer je vece staklo.
 
Ne isplati se menjati, svako sledece ce puci jos lakse, kao da je od secera... Ako nije velika naprslina, ne menjaj, teraj tako...
 
U Pozeskoj ima onaj servis odlican, zaboravio sam ime.

Sto da ne menja, neka stavi posle neku zastitu na ekran.
 
Meni za global. Radi sve ok.
 
Kod mene je 14.0.4 na globalu.
 
14.0.4 SJGEUXM, za EEA region, tek sada dosao, pre toga bio 13.0.4. Nikakve velike razlike, i update je mali u mb, u odnosu na ranije apdejte Miui, cini mi se. Mada ja ne koristim vise ovaj model, prosledjen starijem clanu porodice, pre oko mesec dana, posle skoro 2,5 godine koriscenja.Ali kako sam bio skroz zadovoljan, ostao u Poco taboru, uzeo X5 Pro.
 
novo ažuriranje, junska zakrpa Androida
Screenshot_2023-08-13-13-53-30-593_com.android.updater.jpg

kad možemo da očekujemo MIUI 15? X3 NFC bi trebalo da dobije, koliko sam ispratio
 
Stigao novi update za EEA region, zakrpa za jun, SJGEUXM 14.0.5
 

Prilozi

  • IMG-6a9c99e0348a1f302b0ca2e2346be07a-V.jpg
    IMG-6a9c99e0348a1f302b0ca2e2346be07a-V.jpg
    36.6 KB · Pregleda: 15
Kako da promenim yellow tint na telefonu??
Brisao sam cash iz POCO Launcher-a i ponovo mi se vratila zuta nijansa. Nema vise podesavanja "Dynamic Colors Gamut" u Chrome flags.
Moze li drugacije da se popravi?

Takodje nemam vise podesavanja u tel Additional settings/Full-Screen Display ? Ne mogu da sakrijem Navigation Bar (ona tri u dnu ekrana).
Nisam ni obratio paznju da se to promenilo dok me danas komsija nije zamolio da mu pogledam tel.
Kod njega se uopste ne vide, ali rade kad se dodirne mesto na kome treba da se nalaze? Valjda me razumete..:)
Dok sam to cacako zeznuo sam ono gore..:sneaky:
 
Poslednja izmena:
žuto: podešavanja -> ekran -> režim za čitanje
ikonice za navigaciju: podešavanja -> početni ekran -> sistemska navigacija (izabrati 'pokreti')
 
Poslednja izmena:
Probao sam ovo. Ugasen mi je rezim za citanje, zuta nijansa je samo kad otvorim Chrome i google app (poruke i nalog) sa telefonom ja sve normalno. Ranije je moglo u podesavanju chrome da se ovo ispravi (disejbluje se opcija za colors gamut. Sad nema te opcije.
A za not.icone sam mislio na auto hide. Sad su non-stop prisutne na ekranu, koliko se secam spustale su se same, a ja sam ih po potrebi podizao.
 
Nazad
Vrh Dno