Ne bi trebalo da je to više u snazi.Moje pitanje je kako da proverim kod sebe tu pricu za kapovanje UDP na 250Mbps, gde sta da skinem torrentom sa VPNom a da ide punom brzinom(sa serverske strane)?
E sad da nadjem nesto veliko i da skida 5min i brze od 250mbps bas si mi dao domaci
Probao sam isti ovaj Windows11.iso sa Wireguardom i ide 288mbps bez prekida ali ne bas 5min.
Ja bi voleo da tu glupost ukinu.Žali se i dalje dok ne stave limit na 10 Gbps 😂
Pa većina tih 200$ (a nije toliko skup garant) bi otišla na 10g optički i 10g rj45 port, ne na moć rutiranja koja je verovatno standardna sa onom hardverskom 4096 NAT/conntrack tabelomNa orionu mi puca negde na 1500 zajedno (listao sam samo established u linux-u na svakom PC-u) sve nove konekcije periodicno na 10/2G ruter njihov HN8055Q koji je kao skuplji 200$ na ebay (30W adapter 10G port i 5x 1G lan, ONT podrzava vece brzine itd) ali nema specifikacije nikakve za njega, u GUI pokazuje CPU load od 15-34%, ali nisam pametan u bridge ne mogu da ga postavim bez podske, i za sad mi nisu resili problem, a to sto kazu da nema limita ja nikom ne verujem dok ne vidim
Nije problem da uzmem jaci ruter ali je problem da gubim vreme ako ISP limitira konekcija a masa njih radi
Horor... Lepili silikonom, mrzelo ih da stave kanalice, a možda im i ponestalo istih. 🙄Pozdrav, da li je normalni da mi ovde splajsuju i ovako provuku "Ogoljen" opticki kabal? Desio se kvar, smatran da je savijen opticki kabal negde kod ove kutija i listajući forum vidim da je kabal zaštićen i da je kutija i splajs na mestu gde ulazi u zid. Pogledajte prilog 408660Pogledajte prilog 408661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari