Svuda, ima da ide k'o alva. MIsliš da prosečan (većinski) kupac zna koji je čipset unutra i razliku između istih?Plua sto dolazi bez snap, gde ce ovo da prodaju stv ne znam![]()
Svuda, ima da ide k'o alva. MIsliš da prosečan (većinski) kupac zna koji je čipset unutra i razliku između istih?
У праву си, али некако мами 😁Pa u tome i jeste problem sto 90% i vise korisnika su prosecni blage veze nemaju ni sta je chipset ni nesto drugo a kupuju nesto sto je nadprosecno (visa klasa) i ne koriste ni deseti deo onoga sto uredjaj moze vec ga kupuju samo da bi se videlo da oni imaju taj telefon i ta bolest "samo da se vidi da se ima" je odavno uhvatila maha i njoj nikad nece doci kraj bar ovde kod nas. Konkreno ja sam uvek koristio S seriju i sad je koristim ali posle ovoga cu za neke 3-4 godine definitivno uzeti A seriju jer zadovoljava apsolutno sve potrebe i sto je najvaznije kompaktna je, bacanje para nema svrhu pogotovu ne svake godine.
Isto tako MTS modem h168n VDSl brzina 50/8 paket. Na tom modemu preko wifi 2.4 GHz nema sanse preko 35 Mb/.Meni na yettelov uzasno radi taj 2.4ghz, sa 5 je druga prica...ali niie samo na 23, na svaki telefon u kuci je 2.4ghz maks 10mbps...pa sam stavio tp link-ov neki da pokrijem celu kucu, tv mi nema 5ghz...a na poso stari mts samo 2.4ghz ima i radi poprilicno dobro...probaj na nekom drugom ruteru-kafic ili kod nekog, ako i tamo ne radi onda reklamacija
У праву си, али некако мами 😁
Konkretno za ovaj s23fe, ne bih ni gledao koji je cipset pored ovog izgleda...Svuda, ima da ide k'o alva. MIsliš da prosečan (većinski) kupac zna koji je čipset unutra i razliku između istih?
Meni se svidza 😁 samo da je flagship ovako nouKonkretno za ovaj s23fe, ne bih ni gledao koji je cipset pored ovog izgleda...
MAda sig ima neko kom se svidja![]()
Slažem se, A54 je primer katastrofalog dizajna i ergonomije, a s23 fe nastavlja tim putem. Pretpostavljam da im je to način da i dizajnerski izdvoje S seriju od ostatka ponude.Fuj, A54 preslikan.
Slažem se, A54 je primer katastrofalog dizajna i ergonomije, a s23 fe nastavlja tim putem. Pretpostavljam da im je to način da i dizajnerski izdvoje S seriju od ostatka ponude.
Mada kada vidim one rendere s24u izgleda da su kompletno zastranili sa dizajnom.
Na 2.4 hz ne mozes da postignes ni priblizno punu brzinu na supernova i mts ruterima.Meni lupam net mi je 200 mb optika supernove preko 2.4ghz brzina je oko 80-90 a sa 5ghz 180-190 i to je prosto tako kod mene,zvao sam cak i supernovu i pitao isto su mi rekli ovo sto sam gore napisaopo
Supernova (njihov ruter) na 2,4ghzMeni na yettelov uzasno radi taj 2.4ghz, sa 5 je druga prica...ali niie samo na 23, na svaki telefon u kuci je 2.4ghz maks 10mbps...pa sam stavio tp link-ov neki da pokrijem celu kucu, tv mi nema 5ghz...a na poso stari mts samo 2.4ghz ima i radi poprilicno dobro...probaj na nekom drugom ruteru-kafic ili kod nekog, ako i tamo ne radi onda reklamacija
Mislim da bi mogli softverski da stave par modova za otisak i smanje osetljivost...pa kako ko voliUbija me fingerprint scanner na S23U
Moram svakih para dana ponovo scan
Imam WSD staklo
Koža na prstima suva def je to problem
Ista je stvar i sa automobilma. Sta misliš da onaj sto je dao 100 hiljada eura za auto, zna sta je kolenasto vratilo i princip rada motora sa unutrašnjim sagorevanjem.Pa u tome i jeste problem sto 90% i vise korisnika su prosecni blage veze nemaju ni sta je chipset ni nesto drugo a kupuju nesto sto je nadprosecno (visa klasa) i ne koriste ni deseti deo onoga sto uredjaj moze vec ga kupuju samo da bi se videlo da oni imaju taj telefon i ta bolest "samo da se vidi da se ima" je odavno uhvatila maha i njoj nikad nece doci kraj bar ovde kod nas. Konkreno ja sam uvek koristio S seriju i sad je koristim ali posle ovoga cu za neke 3-4 godine definitivno uzeti A seriju jer zadovoljava apsolutno sve potrebe i sto je najvaznije kompaktna je, bacanje para nema svrhu pogotovu ne svake godine.
Ista je stvar i sa automobilma. Sta misliš da onaj sto je dao 100 hiljada eura za auto, zna sta je kolenasto vratilo i princip rada motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Ja sam bio ubeđen da je to zbog lošeg zaštitnog stakla. Čekam da stignu folije, pa da vidim kako će onda raditi.I mene krenuo da zeza fingerprint pomalo. Da li je zbog suvljih ruku ili nečeg drugog ne znam, ali primetno slabije detektuje otisak. Moraću češće da ližem prst.
Registruj ponovo otisak ali prvo lični prst 😁 Nije šala, zaista pomažeI mene krenuo da zeza fingerprint pomalo. Da li je zbog suvljih ruku ili nečeg drugog ne znam, ali primetno slabije detektuje otisak. Moraću češće da ližem prst.
Biće zvanično za nedelju, dve, kaže lik.
Nikad brže nisu izbacili ažuriranje, manje od 10 dana nakon zvanične Guglove verzije.
Naravno, to je android 14....kolko sam procitao negde ako se secam, ima i za s21 beta oneui 6S21 serija dobija OneUi 6.0?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari