Preko bixby rutine.Jel zna neko kako da napravim prečicu na ekranu za brzo punjenje (widget) ?
Može li pojašnjenje šta se dobija tom rutinom?Preko one rutine gde smo pravili i za prebacivanje sa 4g na 2g kad je na wifi![]()
valjda dobijamo malo bolju bateriju, 4g vise jede od 2g...Može li pojašnjenje šta se dobija tom rutinom?
Ako je reparirano staklo, on prolazi check, jer nije menjan displej.instalirao Samsung Info aplikaciju
Ja sam bio u prisustvu kad je posle 15 dana zamenjeno staklo na S22 Ultri. Covek kupio isp'o mu posle 3 dana, cekao staklo da se poruci i zamenise mu u jednom servisu.Ne verujem da je refurb jer je bukvalno tek izaso telefon
Ja ne znam sta jos da uradim.. zamenili stari i stavili nov ruter. Ja sam resetovao u telefonu sve mreže. Ne znam sta jos da uradim. Evo merenje na pola metra od rutera..ako neko moze da pomogne neka mi se javi privatnom porukom.
Jesam drug na poslu danas radi i meri dobru brzinu. U kući imam dva rutera mts i supernova isto na oba slabo merenje.Druze jesi probao da se nakacis na neki drugi WiFi a da nije tvoj pa da testiras brzinu?
A kada pričate na 2g nije li glas sagovornika neprirodan, odnosno nije prijatan kao kada se razgovara kada je 4g uključen. Tako je kod mene.valjda dobijamo malo bolju bateriju, 4g vise jede od 2g...
Jesam drug na poslu danas radi i meri dobru brzinu. U kući imam dva rutera mts i supernova isto na oba slabo merenje.
A da nisu oba rutera podesena na isti kanal pa tu nesto brljavi?Jesam drug na poslu danas radi i meri dobru brzinu. U kući imam dva rutera mts i supernova isto na oba slabo merenje.
Pa jeste-verv zbog volte, al kad sam kuci skoro me pa niko i ne zoveA kada pričate na 2g nije li glas sagovornika neprirodan, odnosno nije prijatan kao kada se razgovara kada je 4g uključen. Tako je kod mene.
Da samo kod mene i na mom telefonu. Dok kod supruge i majke normalno radi i meri.Ako sam te dobro razumeo samo kod tebe kuci meri losu brzinu? Verovatno neke parametre treba menjati u podesavanjima modema (WiFi-a)
Hahaha da posle 4 meseca 🤣To ti nesto munuli ovi iz MTS-a jer si hteo da ih tužiš.
Mene je to zezalo jos u Aprilu kada sam i kupio tel , trebalo je malo vremena da provalim da me to zeza , zvao sam ove iz Super nove i d9sao je serviser da menija router . Pitam ja decka ,rekoh taj novi je sigurno mnogo bolji od ovog starog jer ovaj moj ima barem 6~7 God , on se nasmeja i kaze nije druze gori je lako se kvare imamo gomilu reklamacija 😵💫Ja ne znam sta jos da uradim.. zamenili stari i stavili nov ruter. Ja sam resetovao u telefonu sve mreže. Ne znam sta jos da uradim. Evo merenje na pola metra od rutera..ako neko moze da pomogne neka mi se javi privatnom porukom.
Pošto nisi stručan nemoj ni da komentarises. Problem je na S23 ultri i tema mog posta vezana za taj model. Ne vidim problem .Nisam stručan, ali ovo je tema za S23, a ne za probleme rutera.
Ali dobro...
Šta se sve pisalo ovde, možemo i o tome kad je Arijel na akciji
Ja ne znam sta jos da uradim.. zamenili stari i stavili nov ruter. Ja sam resetovao u telefonu sve mreže. Ne znam sta jos da uradim. Evo merenje na pola metra od rutera..ako neko moze da pomogne neka mi se javi privatnom porukom.
Pošto nisi stručan nemoj ni da komentarises. Problem je na S23 ultri i tema mog posta vezana za taj model. Ne vidim problemNisam stručan, ali ovo je tema za S23, a ne za probleme rutera.
Ali dobro...
Šta se sve pisalo ovde, možemo i o tome kad je Arijel na akciji
Na 2,4GHz sam. U podešavanjima postoji samo 20 i 40 MHzVeć su ti napisali, promeni kanal na ruteru, vidi da li si na 5GHz, ukljucio 160 MHz bandwith ? Nešto?
Na 2.4 hz ne mozes da postignes ni priblizno punu brzinu na supernova i mts ruterima.Meni lupam net mi je 200 mb optika supernove preko 2.4ghz brzina je oko 80-90 a sa 5ghz 180-190 i to je prosto tako kod mene,zvao sam cak i supernovu i pitao isto su mi rekli ovo sto sam gore napisaoPošto nisi stručan nemoj ni da komentarises. Problem je na S23 ultri i tema mog posta vezana za taj model. Ne vidim problem
Na 2,4GHz sam. U podešavanjima postoji samo 20 i 40 MHz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari