Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Jel zna neko kako da napravim prečicu na ekranu za brzo punjenje (widget) ?
Preko bixby rutine.
Napravis novu, start manually, pretrazis fast charging, kad je napravis, ponudice ti sam da zadrzis widget i prebacis na ekran.
Ako ne iskoci, otvoris tu rutinu, tri tacke i create widget ili tako nesto.

^ to ne radi ovlašćeni servisi, barem mislim da je tako.

Ja ne znam sta jos da uradim.. zamenili stari i stavili nov ruter. Ja sam resetovao u telefonu sve mreže. Ne znam sta jos da uradim. Evo merenje na pola metra od rutera..ako neko moze da pomogne neka mi se javi privatnom porukom.

Prilozi

• Screenshot_20230929_191832_Speedtest.jpg
    Screenshot_20230929_191832_Speedtest.jpg
    42.7 KB · Pregleda: 76
Ja ne znam sta jos da uradim.. zamenili stari i stavili nov ruter. Ja sam resetovao u telefonu sve mreže. Ne znam sta jos da uradim. Evo merenje na pola metra od rutera..ako neko moze da pomogne neka mi se javi privatnom porukom.

Druze jesi probao da se nakacis na neki drugi WiFi a da nije tvoj pa da testiras brzinu?

A kada pričate na 2g nije li glas sagovornika neprirodan, odnosno nije prijatan kao kada se razgovara kada je 4g uključen. Tako je kod mene.
Pa jeste-verv zbog volte, al kad sam kuci skoro me pa niko i ne zove :D obicno sve zavrsavam putem vibera ili drustv mreza...
Za ove koji imaju brdo poziva itd, pre bih izbegao tu opciju(od 4g na 2g), em sto je losiji kvalitet em sto vise zraci 2g(pri uspotavu veze) i plus na 4g se uspostava u pola sekundu desava..

Pa covek ima 2 telefona iz s23 serije, jedan ok, drugi ima problema. Kako drugacije da vidi da li se nekom drugom desava isto ako ne pita i ne cuje povratne informacije?

Mene je to zezalo jos u Aprilu kada sam i kupio tel , trebalo je malo vremena da provalim da me to zeza , zvao sam ove iz Super nove i d9sao je serviser da menija router . Pitam ja decka ,rekoh taj novi je sigurno mnogo bolji od ovog starog jer ovaj moj ima barem 6~7 God , on se nasmeja i kaze nije druze gori je lako se kvare imamo gomilu reklamacija 😵‍💫
Namesti on njega i ista situacija ,probasmo nekoliko puta i nece , protok preko wifi bas slab , pominjem ja njemu da tel ima wifi 6 ,decko gleda kaze to nema u podesavanjima za modem ima par frekvencija kaze probacemo sve kombinacije pa koja proradi . Posle par probanja proradilo je . Hvala bogu decko je imao strpljenja zezali smo se dobrih 1.5 sat 😑 . I od tada da kucnem u drvo radi .

Nisam stručan, ali ovo je tema za S23, a ne za probleme rutera.
Ali dobro...
Šta se sve pisalo ovde, možemo i o tome kad je Arijel na akciji
Pošto nisi stručan nemoj ni da komentarises. Problem je na S23 ultri i tema mog posta vezana za taj model. Ne vidim problem .

Već su ti napisali, promeni kanal na ruteru, vidi da li si na 5GHz, ukljucio 160 MHz bandwith ? Nešto?

Nisam stručan, ali ovo je tema za S23, a ne za probleme rutera.
Ali dobro...
Šta se sve pisalo ovde, možemo i o tome kad je Arijel na akciji
Pošto nisi stručan nemoj ni da komentarises. Problem je na S23 ultri i tema mog posta vezana za taj model. Ne vidim problem
Već su ti napisali, promeni kanal na ruteru, vidi da li si na 5GHz, ukljucio 160 MHz bandwith ? Nešto?
Na 2,4GHz sam. U podešavanjima postoji samo 20 i 40 MHz

^ jesi probao telefon na nekom drugom ruteru, tipa kafić ili kod prijatelja? Uzmeš svoj telefon i S9+ mislim da si njega poredio sa svojim. Ako na navedenim mestima oba rade približno onda nije do telefona.

Pošto nisi stručan nemoj ni da komentarises. Problem je na S23 ultri i tema mog posta vezana za taj model. Ne vidim problem

Na 2,4GHz sam. U podešavanjima postoji samo 20 i 40 MHz
Na 2.4 hz ne mozes da postignes ni priblizno punu brzinu na supernova i mts ruterima.Meni lupam net mi je 200 mb optika supernove preko 2.4ghz brzina je oko 80-90 a sa 5ghz 180-190 i to je prosto tako kod mene,zvao sam cak i supernovu i pitao isto su mi rekli ovo sto sam gore napisao

Meni na yettelov uzasno radi taj 2.4ghz, sa 5 je druga prica...ali niie samo na 23, na svaki telefon u kuci je 2.4ghz maks 10mbps...pa sam stavio tp link-ov neki da pokrijem celu kucu, tv mi nema 5ghz...a na poso stari mts samo 2.4ghz ima i radi poprilicno dobro...probaj na nekom drugom ruteru-kafic ili kod nekog, ako i tamo ne radi onda reklamacija

Vrh Dno