Šta je novo?

Najbolje NE Apple earbuds za iPhone

Topuzaa

Poznat
Učlanjen(a)
24.08.2022
Poena
30
Moja oprema  
Miš & tastatura
Logitech G305 & Keychron K2 V2
Laptop
Macbook Air M1
Mobilni telefon
iPhone 13
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ćao ljudi!
S obzirom na to koliko su skupe Apple slušalice, pokušavam da pronađem najbolju alternativu i ne znam bolje mesto od Benchmark foruma. :D
Nisam uspeo da nađem temu posvećenu ovome, ako postoji, samo ostavite link u komentaru ;)

Zanimaju me vaša iskustva za slušalice do nekih 100-120 eura. Zanimljiv mi je SONY model WF-C700N. Pročitao sam da SONY ima svoju aplikaciju i u njoj može da se podešava sve i lepo radi na iPhone-u.
Ako sam dobro shvatio Galaxy buds recimo jednostavno nemaju sve funkcionalnosti na iOS-u kao što imaju na Androidu isto kao što i Android watch neki neće moći da iskoristi pun potencijal na iOS-u.
Dakle integracija sa iOS je jako jako bitan faktor. Sve ostalo je otvoreno za diskusiju, ANC i drugo. Takođe da napomenem da me ne zanimaju replike, mislim da je to tema za sebe i već sam istraživao tu opciju.

Verujem da ima još dosta ljudi koji žele da kupe NE Apple slušalice za svoj iPhone tako da pišite preporuke!

Ćao ljudi!
S obzirom na to koliko su skupe Apple slušalice, pokušavam da pronađem najbolju alternativu i ne znam bolje mesto od Benchmark foruma. :D
Nisam uspeo da nađem temu posvećenu ovome, ako postoji, samo ostavite link u komentaru ;)

Zanimaju me vaša iskustva za slušalice do nekih 100-120 eura. Zanimljiv mi je SONY model WF-C700N. Pročitao sam da SONY ima svoju aplikaciju i u njoj može da se podešava sve i lepo radi na iPhone-u.
Ako sam dobro shvatio Galaxy buds recimo jednostavno nemaju sve funkcionalnosti na iOS-u kao što imaju na Androidu isto kao što i Android watch neki neće moći da iskoristi pun potencijal na iOS-u.
Dakle integracija sa iOS je jako jako bitan faktor. Sve ostalo je otvoreno za diskusiju, ANC i drugo. Takođe da napomenem da me ne zanimaju replike, mislim da je to tema za sebe i već sam istraživao tu opciju.

Verujem da ima još dosta ljudi koji žele da kupe NE Apple slušalice za svoj iPhone tako da pišite preporuke!
Galaxy Buds možeš koristiti na iOS-u sa osnovnim postavkama. Međutim, ako imaš neki star zamenski android uređaj, ne njemu možeš instalirati aplikaciju za Buds i u njoj namestiti sve postavke koje tebi odgovaraju (uključujući i ANC) i normalno onda nastaviti koristiti na iPhoneu, postavke će biti spašene na samim slušalicama.

The settings configured using Android app are saved in the Buds itself. So switching phones (to iOS) will continue having same settings.

Ako nemaš nikakav android telefon da to podesiš onda se ne isplati uzimati Buds.

^ Da li to znaci da kada tako namestis, postoji mogucnost da preko samih slusalica menjas ANC/Transparency?

Ako ne, onda je to teska improvizacija, ne isplati se ni u slucaju da vec imas galaxy buds koje ne zelis da bacis a kamoli da razmatras da ih kupis nove i tako ih koristis.

^ Da li to znaci da kada tako namestis, postoji mogucnost da preko samih slusalica menjas ANC/Transparency?

Ako ne, onda je to teska improvizacija, ne isplati se ni u slucaju da vec imas galaxy buds koje ne zelis da bacis a kamoli da razmatras da ih kupis nove i tako ih koristis.
Da, nakon što u aplikaciji namestiš "touch gestures", na samim slušalicama menjaš između ANC i transparency.

Šta znači dobra integracija?

Ja koristim Sony WF-1000XM4 bez ikakvih problema, sve radi lepo. Nekom logikom će raditi i sa drugim Sony, jer je ista aplikacija, ali nisam siguran.
pa da rade sve funkcije kao sto ne rade kad povezes galaxy slusalice kao sto su vec rekli ljudi. ali da, sony ima svoju app koju skines na iphone i nema problema.

Nazad
Vrh Dno