igysa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.05.2002
- Poena
- 695
sa stop lossom longovi, naravnoNa čartu nije uspostavljen trend. Štaviše, imamo death cross.
sa stop lossom longovi, naravnoNa čartu nije uspostavljen trend. Štaviše, imamo death cross.
Sasvim je moguće da je samo death cross really.Mislim da je halving pumpanje već počelo, sve prebacujem na long. Trend is your friend.
Bas tako.. 25-32k kanal. S tim da nakon sledeceg 32k (odoh u dolare) mislim da mozemo ponoviti 19-21k. Mozda cak probije 32k pa napravi spike do 38k..pola godine se vrtimo između 25-30k, tu i tamo nekad izadje iz tog okvira ali u principu jako dug period. Tek za jednu godinu ocekujem okretanje trenda i da krenemo jako prema gore.
Mt gox novcici, halving i par drugi vjesti koristit ce se za P/D dok to sve prodje onda ocekujem akumulaciju i rast.... do tada strpljivo![]()
Ne znam da li znas ali DCA mozes i na BTC da radis, nije rezervisano za altove.Bolje i to uraditi sto si ti nego slusati one sto pricaju da treba raditi DCA. To moze da ti kaze samo neko ko ti zeli zlo.
Nije u pitanju vreme tj. cekanje, nego vremenom uvidis da jednostavno vise mozes zaraditi na btc-u.
Drugim recima kad btc padne dole, altovi padnu mnogo vise, dok kad btc ide gore, altovi jedva da mrdnu, i tu je glavni problem, iz mog ugla.
Nisi razumeo bojim se, ne postoje vise altovi za mene, raskrstio sam sa njima, nebitan je ciklus i gde se sada nalazimo.U bear-u kada smo blizu dna ili 80-95 % od ATH (a to je sada), postepeno se prelazi iz BTC-a u altove. U Bull-u iz altova u BTC. Sve si okrenuo naopacke 🙂
Ako si do sada sedeo u altovima ostavi i ne diraj nista sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari