Danas je izašao broj 19, sad su počele ibone da izlaze na nedelju dana.Ko skuplja "Šumske Životinje", jel sutra izlazi broj 17 ili 18?
Kad je izašo 18?Danas je izašao broj 19, sad su počele ibone da izlaze na nedelju dana.
Trebalo bi prošle nedelje, ali nisam 100% sigurna, pošto smo mi bili 3 nedelje odsutni i prošle subote su nas sačekala 2 nova broja. 😃 Nisam baš tačno ispratila kad izlaze, jer meni kolporter kod kog kupujemo uvek ostavlja sa strane nove brojeve, pa samo pokupimo kad smo u prolazu.Kad je izašo 18?
Juče sam uzeo i ja. Oba broja. I 18 i 19. Sad su počeli da izlaze jednom u nedelju dana. Al nism znao od kog datuma su krenuli. Mislio sam da su od juče, al izgleda da su od prošle nedelje.Trebalo bi prošle nedelje, ali nisam 100% sigurna, pošto smo mi bili 3 nedelje odsutni i prošle subote su nas sačekala 2 nova broja. 😃 Nisam baš tačno ispratila kad izlaze, jer meni kolporter kod kog kupujemo uvek ostavlja sa strane nove brojeve, pa samo pokupimo kad smo u prolazu.
Mislim da imam ja na eksternom hardu nekom, probacu da iskopam ako se nisi snasaoDa li neko mozda ima skenirane Sam Svoj Majstor i slicne magazine iz bivse juge?
Slucajno sam obrisao moju kolekciju (mislim da je bio Sam Svoj Majstor) i sada vise ne mogu da nadjem na internetu.
Nisam, linkovi na internetu su svi zastareli.Mislim da imam ja na eksternom hardu nekom, probacu da iskopam ako se nisi snasao
Kad odeš na internacionalni sajt Deagostini-ja ili Hachette-a, možeš videti gomilu maketa koje se sklapaju. Terminator (u duplo manjoj veličini, pa izgleda pomalo smešno), Alien...Da li je nokome poznato da li će kod nas ikad doći Delorian iz Povrartak u Budućnost da se sklapa? Video sam reklamu u inostranstvu i liči na Fiću kao i Dodge što se kod nas prodaju.
"Divlja svinja" je naslov. Danas ili sutra, kad stignem, staviću i fotografijuMože li neko da mi slika broj 17 od Šumskih životinja? Sad vidim da smo propustili...
Pronasao sam nesto, videcu da uploadujem veceras, ne stizem nista od klinca.Nisam, linkovi na internetu su svi zastareli.
Nije opalo interesovanje, nego ljudi nemaju vremena.Izgleda da je opalo interesovanje za zvučne priče, niko ne javlja da je danas izašao slonić Lumpy.
Moj utisak je da je interesovanje ipak opalo, jer se npr. prvih desetak brojeva nije moglo naći ni za lek na dan izlaska posle podne, preprodavali ih na limunu i sl...Nije opalo interesovanje, nego ljudi nemaju vremena.
A koliko ovde treba jevara da se sklopi jedan model?Super su modeli, u rangu su ovih sto sam uzimao u inostranstvu za 25, 30e..
Pogledajte prilog 406571
Predhodne sam naručio. Nije imao samo onaj drugi deo sa zvučnikom. Pa za tad ne znam. A počeo od 13, 14 ili 15 broja da kupujem. A na ovamo uvek je imalo kad god da se ode.Moj utisak je da je interesovanje ipak opalo, jer se npr. prvih desetak brojeva nije moglo naći ni za lek na dan izlaska posle podne, preprodavali ih na limunu i sl...
Sad lagano možeš naći priču ne samo na dan izlaska, nego cele nedelje do izlaska novog broja.
Veće radnje, tipa Mikromarket čak ne vraća prethodne brojeve kad izađe novi pa se kod njih uz aktuelni mogu naći prethodnih par brojeva...
Bar u NS...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari