Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Koliko ce imati brojeva? Da nece da obore rekord, pa da bude 99+?

Ја сам то скупљао пре 10 година, прекинули су на пола, ваљда ће овај пут изгурати целу колекцију.

20131016_152550.jpg

Kad je izašo 18?
Trebalo bi prošle nedelje, ali nisam 100% sigurna, pošto smo mi bili 3 nedelje odsutni i prošle subote su nas sačekala 2 nova broja. 😃 Nisam baš tačno ispratila kad izlaze, jer meni kolporter kod kog kupujemo uvek ostavlja sa strane nove brojeve, pa samo pokupimo kad smo u prolazu.

Trebalo bi prošle nedelje, ali nisam 100% sigurna, pošto smo mi bili 3 nedelje odsutni i prošle subote su nas sačekala 2 nova broja. 😃 Nisam baš tačno ispratila kad izlaze, jer meni kolporter kod kog kupujemo uvek ostavlja sa strane nove brojeve, pa samo pokupimo kad smo u prolazu.
Juče sam uzeo i ja. Oba broja. I 18 i 19. Sad su počeli da izlaze jednom u nedelju dana. Al nism znao od kog datuma su krenuli. Mislio sam da su od juče, al izgleda da su od prošle nedelje.

Može li neko da mi slika broj 17 od Šumskih životinja? Sad vidim da smo propustili...

Da li je nokome poznato da li će kod nas ikad doći Delorian iz Povrartak u Budućnost da se sklapa? Video sam reklamu u inostranstvu i liči na Fiću kao i Dodge što se kod nas prodaju.
Kad odeš na internacionalni sajt Deagostini-ja ili Hachette-a, možeš videti gomilu maketa koje se sklapaju. Terminator (u duplo manjoj veličini, pa izgleda pomalo smešno), Alien...
Brdo para treba kad bi se sve to skupljalo. Moje lično mišljenje da neće započinjati još jedan serijal kod nas, dok ne isteraju neki od podstojećih.
A ranije su slali upitnik u nekom od broja časopisa koji izlazi, "šta bi ste dalje želeli da sakupljate".... nešto tako, pa zaokružuješ, popunjavaš, štikliraš
Može li neko da mi slika broj 17 od Šumskih životinja? Sad vidim da smo propustili...
"Divlja svinja" je naslov. Danas ili sutra, kad stignem, staviću i fotografiju

Izgleda da je opalo interesovanje za zvučne priče, niko ne javlja da je danas izašao slonić Lumpy.

Nije opalo interesovanje, nego ljudi nemaju vremena.
Moj utisak je da je interesovanje ipak opalo, jer se npr. prvih desetak brojeva nije moglo naći ni za lek na dan izlaska posle podne, preprodavali ih na limunu i sl...
Sad lagano možeš naći priču ne samo na dan izlaska, nego cele nedelje do izlaska novog broja.
Veće radnje, tipa Mikromarket čak ne vraća prethodne brojeve kad izađe novi pa se kod njih uz aktuelni mogu naći prethodnih par brojeva...
Bar u NS...

Super su modeli, u rangu su ovih sto sam uzimao u inostranstvu za 25, 30e..

PXL_20230928_113915854.jpg

Kako mislis, vec su sklopljeni :) Fica bio 300 din, Golf 600, sledeci brojevi su 1000.

Tamo negde 67-68 sam se zarazio sa Matchbox automobilčićima.
Majorette mi se nisu sviđali.
Fića koja se pojavio pre dve nedelje je sasvim ok, VW Buba će biti odlična na kraju ali će koštati mnogo para.

Sto mnogo, trebalo bi ostalih osam brojeva da budu po 1000.

Meni se čini da je pisalo 100 brojeva a ne 10.
Ako bude 10 onda super.

Moj utisak je da je interesovanje ipak opalo, jer se npr. prvih desetak brojeva nije moglo naći ni za lek na dan izlaska posle podne, preprodavali ih na limunu i sl...
Sad lagano možeš naći priču ne samo na dan izlaska, nego cele nedelje do izlaska novog broja.
Veće radnje, tipa Mikromarket čak ne vraća prethodne brojeve kad izađe novi pa se kod njih uz aktuelni mogu naći prethodnih par brojeva...
Bar u NS...
Predhodne sam naručio. Nije imao samo onaj drugi deo sa zvučnikom. Pa za tad ne znam. A počeo od 13, 14 ili 15 broja da kupujem. A na ovamo uvek je imalo kad god da se ode.
Meni je uvek bio problematičan "Titanik". Proda se u dva-tri dana.
Ovde u Nišu, možda je sada teže da se nađu "Zvučne Priče", nego na početku, kad su se pojavile.

Vrh Dno