Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

To možda 128gb, taj ne uzimam u razmatranje.

Azuriranje je vezano za tvoj CSC kod i zato ga dobijas pre ostalih to nemam nikakve veze sa radom telefona a jos manje sa tim dal je 8/256 ili 12/256
Ljudi citajte komentare lepo.

Procitaj komentar opet, pise "out of the box", znaci da nista nisam cackao, odnosi se na defaultni CSC koji telefon ima ocigledno.

Samo je razlika u tome sto ti telefoni nisu za nase trziste - samim time imaju drugaciji CSC od ostalih

Ljudi citajte komentare lepo.

Procitaj komentar opet, pise "out of the box", znaci da nista nisam cackao, odnosi se na defaultni CSC koji telefon ima ocigledno.

Druze a da ipak ti procitas lepo sta pise? Ja nigde nisam pomenuo da si ti "cackao" bilo sta. Telefon ti je za drugo trziste i logicno imas drugi CSC zato dobijas pre apdejte. Bila je prica oko poredjanja od 8 i 12 rama, apdejte niko pomenuo nije

Može li link ka tim informacijama? 8 i 12gb i razlika koji je za koje tržište?
Hvala

Koliko sam malo uspeo da proguglam 12/256 je za Aziju

dobio sam opet neki beta apdejt, kad zavrsi skidanje i instaliranje videcu dal ima nesto novo :D

Zavsrio, ali ne vidim nista novo 😂😂 emoji su malo izmenili u odnosu na prethodnu betu(ili se meni cini) , i ne znam, za sad mi je manje viae sve isto...bas se razmisljam da ga vracam nazad na oneui 5

Poslednja izmena:
dobio sam opet neki beta apdejt, kad zavrsi skidanje i instaliranje videcu dal ima nesto novo :D

Zavsrio, ali ne vidim nista novo 😂😂 emoji su malo izmenili u odnosu na prethodnu betu(ili se meni cini) , i ne znam, za sad mi je manje viae sve isto...bas se razmisljam da ga vracam nazad na oneui 5
Beta 3 izašla,

-Screen On and OFF Animation
-Quick/Notification Panel Blur
-Battery UI Changes • 100 % line indicator • Shows charging in timelime
-Media Player remember its collapsed/expanded in lockscreen & notification panel
-Faster run
-update Camera , galery, phone, editor new version...

To je za sad koliko sam video i na X i kod sebe na beta 3

Kako ste uzeli betu, promenili CSC na nemacki pa se registrovali preko members?

Jel moze neko ko je azurirao neki kratak video da ubaci od beta 3 cisto da se pogleda kako izgleda?

Gledajuci ovako odokativno deluje da ce biti najjbrzi UI do sad koji su napravili/optimizovali
Bice ako ga zavrse kako treba..puno puta i dalje kad povlacim da zatvorim tj spusgim aplikaciju, ume da ubaguje ili bez animacije odradi poso...i ovaj panel sa kontrolama je malo skakljiv...ostako je sve fludino

NIsta nije nesto novo, postavicu klip od nekog sa yt ima
ja nisam ni stigao da pustam bencmark apps ali vidim da je dosta sredjeno sto se tice performansi

Dosta je sredjeniji u performansama 5300 multicore 2000 singl.

Novi ui za izvestaj u kontroli uredjaja.

Prilozi

• Screenshot_20230914_211251_Device care.jpg
    Screenshot_20230914_211251_Device care.jpg
    56.9 KB · Pregleda: 48
Zanima me da l je ovako bilo na 5.1, ne mogu da se setim, ovako kad na pomalo povucem pa pustim kao da secka ova animacija. To mi najvise smeta, to na jabuci nemam ..msm sig necu to da radim u svakodnevnom koriscenju nego eto :D :D
Pri kraju kad treba bas da prosiri proz on krene da "secka"

Zanima me da l je ovako bilo na 5.1, ne mogu da se setim, ovako kad na pomalo povucem pa pustim kao da secka ova animacija. To mi najvise smeta, to na jabuci nemam ..msm sig necu to da radim u svakodnevnom koriscenju nego eto :D :D
Pri kraju kad treba bas da prosiri proz on krene da "secka"

To kod mene ne secka na beta 3 🤣

Evo i ja sam odradio bench... ne znam gde mi je slika od beta 2 da uporedim 🤣

Prilozi

• Screenshot_20230914_214323_Geekbench 6.jpg
    Screenshot_20230914_214323_Geekbench 6.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 54
To kod mene ne secka na beta 3 🤣

Evo i ja sam odradio bench... ne znam gde mi je slika od beta 2 da uporedim 🤣
Mamu mu j... 😂😂 iritantno mi je uf
Ma okej je i beta 2, ja sve ovo vreme igram igrice nisam primetio da nesto zeza...danas sam po prvi put probao dex i "asflat 9" 10 15min, ali za divno cudo bas dobro radi, tv je samsung neki 58inca, nije zezao...malo jeste topliji bio posle al msm dobro kad uopste tako nesto moze...

Mamu mu j... 😂😂 iritantno mi je uf
Ma okej je i beta 2, ja sve ovo vreme igram igrice nisam primetio da nesto zeza...danas sam po prvi put probao dex i "asflat 9" 10 15min, ali za divno cudo bas dobro radi, tv je samsung neki 58inca, nije zezao...malo jeste topliji bio posle al msm dobro kad uopste tako nesto moze...
Odlicno :)

Dex mi mnogo znaci zbog posla koji obaljam kao IT admin i stvarno savrseno radi.
Ja drmam call of duty nocu dok je bebac budan 🤣

Ne mogu da se setim je li na 5.1 bila ova sad dobra opcija privremenog cloud bekapa u reset opciji.

Prilozi

• Screenshot_20230914_215400_Settings.jpg
    Screenshot_20230914_215400_Settings.jpg
    78.6 KB · Pregleda: 46
  • Screenshot_20230914_215352_Samsung Cloud.jpg
    Screenshot_20230914_215352_Samsung Cloud.jpg
    45.7 KB · Pregleda: 54
333mb Septembar

Inace na ovoj beta 3 konacno radi wallet
I na play store sad pokazuje da je uredjaj sertif, i safetynet prolazi

Screenshot_20230915_102121_Google Play Store.jpg
Screenshot_20230915_102247_SafetyNet Test.jpg

Ja sam skoro ubacio SEK csc, da li to znaci da necu dobiti taj OTA update od 333mb ili se ipak dobija?

Ne opterecujem se naravno. Kad se vec pomenulo, pitam da bih znao da li cu dobiti i bitnije update-ove kasnije ili ih moram sam dodavati. Hvala

Nazad
Vrh Dno