Evo onda još nešto zabavno![]()
Hvala za ovu filmcinuJos sam pod utiskom dobrih riba u istom
![]()
Ma sad mi zao sto bar Barbie nisam pustio umesto ovogda uzmu dušu dečaka i muče ga do kraja večnosti
Kad ljudi padaju sa vrhova zgrada pokušavajući da naprave selfi valjda i za lajkove mogu da puste duha u telo. 😁al ok, bolesno vreme, pa valjda su valjda i takvi filmovi IN![]()
Pa da je bila tema padanje sa vrhova zgrada zbog nekog "izazova" bio bi bolji film. Ovako niti je horor, niti je neka realna prica, niti su neki predobri efekti, jedino je zvuk zanimljiv. Ja sam ga vec zaboravioKad ljudi padaju sa vrhova zgrada pokušavajući da naprave selfi valjda i za lajkove mogu da puste duha u telo. 😁
Изгледа да се неће дуго чекатиBas je specificna.
Bacio sam oko na njihov YT. U najmanju ruku užas, toliko nepotrebnog nasilja nisam video ne pamtim. Zanemarujući to produkcijski su im vrhunski odradjeni klipovi. Prosto ne vidim sebe da bi mogao jedan ceo klip da odgledam, barem od ovih na koje sam kliknuo.
Ali ostaje da su odlican filma napravili, radujem se njihovom daljem radu na filmu.
Razmisljao sam u tom smeru, ali sam onda shvatio da se to kosi sa najboljim filmovima na imdb-u, pa sam morao da smanjim ocenu. Svakako sam rekao "bar 8.5" i time ostavio prostor za blagu korekciju, a u startu sam hteo da stavim vecu ocenu.Nidzo, budi zaista realan... 7.4 za horor je kao 9.1 za dramu!
(gledaj sa sluskama ako mozes... nema trzalica inace, ali je zaista dobar zvuk)
Da,i meni je "bilo" sumnjivo!Ja do kraja filma nisam shvatio šta je. Ako misliš na ono koje pored crnca zaduženo za ruku.
Politika foruma je da ne pisemo takve stvari, iako bih ponekad zarko zeleliTalk to me - 7/10
Мех... Просечан хорор, можда мало преко тога. Мислио сам да ће да ме одушеви али није... Све у свему вреди га погледати, никако није досадан или незанимљив али није ни близу неких одличних хорора. Taкође опет имамо транџу у филму... Како ће сада то да гурају биће хаос.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari