Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi bio je update na plexu
Sada imaju većinom ubačeni glavni filmski rezultati po godinama.
Milina kada ti se gledaju kultni filmovi iz 50s 60s imas sve na dlanu.
Još ko ima dobar server , nebo je granica :)

@emaremare
Pored same teme filma, mene je najvise zaintrigirala Mija.
Ne secam se da sam video nesto sto nije lepo/privlacno na prvu loptu, a da je toliko velicanstveno na drugu loptu.
Black Magic!

Bas je specificna.

Bacio sam oko na njihov YT. U najmanju ruku užas, toliko nepotrebnog nasilja nisam video ne pamtim. Zanemarujući to produkcijski su im vrhunski odradjeni klipovi. Prosto ne vidim sebe da bi mogao jedan ceo klip da odgledam, barem od ovih na koje sam kliknuo.

Ali ostaje da su odlican filma napravili, radujem se njihovom daljem radu na filmu.

Nisam pogledao YT kanal, niti zelim.
Ali sa druge strane, osecam da ce ovde biti nastavaka

EDIT: mislim na HAND job, ima tu prostora... 💪
Pitanje je samo zanra, tj. pravca u kojem zele da idu...

Wonder Woman 2017
Film mi je zapravo bolji nego što ga se sećam kada sam ga gledao godine kada je izašo
8/10

Au ala hvalite Talk to me, pa morace da se pogleda mozda i večeras. Ocena od 7.4 na imdb za horor je bar 8.5 za dramu.

Talk to me (2022)
Apsolutno ništa ne može da ugrozi Conjuring kao najbolji horor u poslednjih 10 godina koji je već sad kultni film, slobodno mogu reći.
Ipak, imao sam malu nadu da će se približiti tom nivou ali ne... Ni blizu.
Ipak, sat i to vremena mi je preletelo ali se bojim da ću ga za 3-4 meseca zaboraviti.
Svakako preporuka. Pohvale za glumu takođe.
6/10

Conjuring je klasicna trzalica, ili sto bi ameri sa juga rekli: jump scare
Kao i 300 horora snimljenih od 2k ka naovamo...

Poslednja izmena:
Auuuu... kakav kiks...

Meni izuzetno glup film. Sreca pa je samo 90 minuta. Bukvalno sam 80 minuta zevao, pokusavao da shvatim sta je poenta... Zaista mi bas nista na filmu nije privuklo paznju... cak mi glavna uloga nije simpaticna. Od mene 5/10. Mozda neko uziva u ovakvim filmovima, meni je totalno besmislen, al ok, bolesno vreme, pa valjda su valjda i takvi filmovi IN

Kad ljudi padaju sa vrhova zgrada pokušavajući da naprave selfi valjda i za lajkove mogu da puste duha u telo. 😁
Pa da je bila tema padanje sa vrhova zgrada zbog nekog "izazova" bio bi bolji film. Ovako niti je horor, niti je neka realna prica, niti su neki predobri efekti, jedino je zvuk zanimljiv. Ja sam ga vec zaboravio :)

Razni su ukusi.

Bas je specificna.

Bacio sam oko na njihov YT. U najmanju ruku užas, toliko nepotrebnog nasilja nisam video ne pamtim. Zanemarujući to produkcijski su im vrhunski odradjeni klipovi. Prosto ne vidim sebe da bi mogao jedan ceo klip da odgledam, barem od ovih na koje sam kliknuo.

Ali ostaje da su odlican filma napravili, radujem se njihovom daljem radu na filmu.
Изгледа да се неће дуго чекати

Prilozi

• Screenshot_20230914_074614_IMDb.jpg
    Screenshot_20230914_074614_IMDb.jpg
    96.7 KB · Pregleda: 40
Ima li u tom Talk to me neko skidanje(inace standardno za horore koje sam nekada gledao) ili su i to resili da maknu u skladu sa vremenom?

Bogami, Talk to me za mene ima prelaznu ocenu.
Nije nesto sto ce vam pomeriti pamet, ali u ovim "susnim" danima (godinama) hororskog filmskog zivota,
ovo je blago osvezenje
Iscekujem drugi deo.

Nidzo, budi zaista realan... 7.4 za horor je kao 9.1 za dramu! :)
(gledaj sa sluskama ako mozes... nema trzalica inace, ali je zaista dobar zvuk)
Razmisljao sam u tom smeru, ali sam onda shvatio da se to kosi sa najboljim filmovima na imdb-u, pa sam morao da smanjim ocenu. Svakako sam rekao "bar 8.5" i time ostavio prostor za blagu korekciju, a u startu sam hteo da stavim vecu ocenu.

Kao ona švalerska priča samo sa plus 5. Podeli se ocena na pola i doda 5.

Talk to me - 7/10

Мех... Просечан хорор, можда мало преко тога. Мислио сам да ће да ме одушеви али није... Све у свему вреди га погледати, никако није досадан или незанимљив али није ни близу неких одличних хорора. Taкође опет имамо транџу у филму... Како ће сада то да гурају биће хаос.

Talk to me - 7/10

Мех... Просечан хорор, можда мало преко тога. Мислио сам да ће да ме одушеви али није... Све у свему вреди га погледати, никако није досадан или незанимљив али није ни близу неких одличних хорора. Taкође опет имамо транџу у филму... Како ће сада то да гурају биће хаос.
Politika foruma je da ne pisemo takve stvari, iako bih ponekad zarko zeleli :D
nisam ni ja bio siguran sta je.. a ima ih 100+ tipova/prototipova koji se samo stampaju, tj. izlaze iz proizvodnje.
Ko ce to da pohvaata vise..
Znam sta nije...

@fain2daniel
po posteru sam skapirao o cemu se radi, ali mi zanimljivo kako je to forum preveo... na nemacki!
:ROFLMAO::ROFLMAO:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno