Hikvision DS-KV8213-WME1 u kombinaciji sa ekranima DS-KH6320-WTE1. Radi savršeno.ПОздрав. Треба ми препорука за интерфон са камером, да је повезивање каблом и да је квалитетан уређај. Најбоље би било када бих могао да гледам и преко мобилног. Хвала.
Jeste. Zanimljiv uređaj@NCC-74656, da li je stigla cell 2?
Meni je montirana na visini, tako da mi je najlakše da skinem poklopac baterije i izvadim bateriju. Puni se tako što na bateriji ima Micro USB, a mislim da i na samoj kameri ima Micro USB za punjenje ako se ne vadi baterija, nego se kamerica priključi na punjač. Napuni se za 5-6 sati.Kako se puni baterija, lako se skida? Koliko brzo se napuni?
Uzeo bih jednu da mi pokrije ulaz u dvorište...
Ko to kaze, ja sam sam postavio svoje kamere. Komsiji obili kola policija od mene uzela snimak i nasla ih i uhapsila. Sad su ti likovi u zatvoru a nemam nikakvu licencu.Tu vec ne bih mogao da ti pomognem, ali namerno sam napomenuo sa licencom iz razloga da bi ti snimak bio validan na sudu. U slucaju da ti postavis kamere bez licence i da te neko opljacka (neka mu se i lice vidi) na sudu nece da prihvate snimak kao dokaz sa sigurnosnih kamera jer ga nije postavilo ovlasceno lice
u najgorem slucaju jos ces ti njega da obestetis jer si ga neovlasceno snimao 😂Kod:https://smit.rs/propisi-za-ugradnju-sigurnosnih-sistema-koje-morate-ispostovati/
Izvini, još jedno pitanje i kraj. Kad se montira, da li je fiksni položaj kamere ili može da se rotira za npr 45 stepeni na jednu ili drugu stranu?Meni je montirana na visini, tako da mi je najlakše da skinem poklopac baterije i izvadim bateriju. Puni se tako što na bateriji ima Micro USB, a mislim da i na samoj kameri ima Micro USB za punjenje ako se ne vadi baterija, nego se kamerica priključi na punjač. Napuni se za 5-6 sati.
Može da se rotira u svim pravcima. Pogledaj video, u par kadrova možeš videti nosač i položaje za montažu.Izvini, još jedno pitanje i kraj. Kad se montira, da li je fiksni položaj kamere ili može da se rotira za npr 45 stepeni na jednu ili drugu stranu?
I kakva je app? Da li može da se podesi samo person detected a ne motion?
Ipak su tri pitanja.
Pozdrav svima,
Kupio sam kameru TP-LINK TAPO CS320WS. To mi je prva (pametna) kamera za nadzor. Blago receno, ne znam nista o svemu ovome. Ono sto sam hteo da pitam, ako bi neko bio ljubazan da mi uprosceno sto je moguce vise objasni je sledece. Da li bih i kako mogao da omogucim pristup ovoj kameri preko kucnog desktop racunara? Vec sam malo trazio resenje i uspeo sam preko VLC plejera i RTSP linka da dobijem sliku. Ali meni bi trebalo neko "one-click" resenje. Ovo resenje zahteva pokretanje vlc, pa logovanje, pa unosenje linka za stream. Postoji li neki nacin da jednostavno kliknem na neku ikonicu i vidim sta se desava na kameri? Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari