Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Da da, nije samo Turska, gotovo u čitavoj Aziji je taj Deluxe umesto Premiuma, nemaju streaming ali je valjda malo jeftiniji koliko se sećam

Jel mogu na Ps deluxe da se skinu starije serije Fifa? Meni na primer za Fifu 2023 traži EA pretplatu. Čak i na PS Premium ista situacija.

Ja imam US nalog i moram izgleda da se svadjam sa njima. 😁

pa nisam siguran da ima fifa23 na ps premium/deluxe kako god da se zove. Tako da nije ni cudo sto ti trazi EA

imas fifa22

to sve preprodaju sa playerauctions, kradeni nalozi i slicno.
8347659_epizoda-3.jpg

Lisičiću ti li si?

Prijavi brate ako misliš da je nelegalno...

Nema Fife ni u jednoj verziji kataloga.

Nisam siguran koji ti je argument za svađu? :)

Argument da su slepci. Hoćeš pošteno da platiš i opet zezaju.

Mislim da mogu da uzmem preko gift code 12 meseci za 24 dolara. Problem je što višak para ostane na nalogu u novčaniku i koje su ti zarobljene jer ne možeš da vežeš karticu niti paypal.

Nikad nisam imao problem za vezivanje paypala, samo sony pravi problem. Idioti.

Plašim se da uzmem EAPlay 12 meseci za 30 dolara. Opet ću ići na kupovinu gift card.

E sad, da li će tad tražiti kada hoću da povučem sa novčanika, da me odmah ponovo prebaci da unesem visa ili paypal.

Ako opet to bude, oko 4000 će mi biti zarobljeno u novčaniku.

Pa ako vuče iz novcanika a ti si preko vaucera ubacio 30usd, skinuce te pare. Ne koristim EA ali kontam da radi isto kao kupovina igara ili ps pretplate iz walleta.

Pa ako vuče iz novcanika a ti si preko vaucera ubacio 30usd, skinuce te pare. Ne koristim EA ali kontam da radi isto kao kupovina igara ili ps pretplate iz walleta.

Dajem ti primer, imam 8 dolara, hoću da uzmem mesec dana eaplay, ne daje mi, traži mi da vežem nalog za karticu ili paypal.

Sad kako bi bilo da im platim za celu godinu, to je unapred plaćeno i ne moraju da mi skidaju svakog meseca.

Onda bi hteli da ti skidaju svake godine :)
Mislim da EA Play moze jedino na vaucer da se uzme

Dajem ti primer, imam 8 dolara, hoću da uzmem mesec dana eaplay, ne daje mi, traži mi da vežem nalog za karticu ili paypal.

Sad kako bi bilo da im platim za celu godinu, to je unapred plaćeno i ne moraju da mi skidaju svakog meseca.
Aha pa onda ne moze iz novcanika ocigledno

Što bre tako Čika Kure?

Pitam da se ne zeznem. Skupe su pare. 😎

Da skratim muke, evo baš tvoj slučaj, nemoj dodavati više sredstava u PSN novčanik, neophodna je kartica za EA Play, kao što je već bar dva puta napisano na ovoj i prethodnoj strani :)

Dok sam bio na ps , EA Play pretplatu za USA acc sam kupovao kao gift card direktno sa amazona.A kod sam ubacivao na ps storu direktno preko pc,znaci ne preko konzole da se reedem,i sve je prolazilo bez greske.

Ja više nigde ne nalazim ea play gift za psn. Jedino na plati.market ali ne znam koliko je tamo sigurno, nisam uzimao do sad

Ljudi, pomoć. Reklamirao sam PS5 Dualsense u garantnom roku zbog problema sa driftom. Reklamacija prihvaćena za NOVI uredjaj. Na kućnu adresu kurir donosi paket, kutija od iskorišćene matične ploče, unutra PS5 Dualsense obavijen zaštitom (air bubble) i propratna dokumentacija sa reklamacijom i status reklamacije. Da ne navodim o kom prodavcu se radi, da li ste imali problem sa driftom, zamenom kod prodavca u garantnom roku, i ako jeste, kako su vam isporučili novi kontroler ? Ovako upakovan, bez novog garantnog lista, lista o saobraznosti i bez svoje fabričke ambalaže, meni deluje kao rekla-kazala, živ mi majka, kontroler ti je nov.

Games, dali mi nov novcijat, nije drift doduse nego touch, od sad tamo uziman stalno sve.

Imao sam problem s jednom drugom firmom gde sam veliku kolicinu novca ostavio (cetverocifrenu na igre i gadgete), drndali su me za uredjaj od 3000 din; ne zelim vise tamo ni 1 cent da ostavim.

Games, dali mi nov novcijat, nije drift doduse nego touch, od sad tamo uziman stalno sve.

Imao sam problem s jednom drugom firmom gde sam veliku kolicinu novca ostavio (cetverocifrenu na igre i gadgete), drndali su me za uredjaj od 3000 din; ne zelim vise tamo ni 1 cent da ostavim.
Pretpostavljam da si i ti imao muke sa firmom sa kojom imam i ja. Samo ja nemam apsolutno nikakvu nameru da im ovo ovako prodje i da mi govore kako kod ovakvih zamena, pazi ti ovo, otvore NOVU kutiju, znači fabrički zatvorenu nalepnicama, odatle uzmu kontroler i to pošalju. Šta onda rade sa tim konzolama, prodaju robu kao polovnu ? Naravno da ne jer to i ne rade. Znači ovde su defintivno u pitanju neka sumnjiva posla gde, zaista verujem da je neko uzeo taj kontroler koji je kao nov bio meni namenjen a meni upakovao njegov, vodeći se logimo da eto, šta zna Vranjanac, daleko je on od nas a i sigurno se neće buniti. Još kažu, pa mi to radimo tako godinama i nikada nismo imali problema. :rolleyes:

Dobio si polovan kontroler. Ako radi sve kako treba, uzivaj. Ako crkne, sve opet lagano.

Nazad
Vrh Dno