Premium paket se za tursko tržište zove Deluxe, a jedina razlika u odnosu na Premium je u tome što nema mogućnost strimovanja PS3 igara.Nemam pojma šta vam je Deluxe.
to sve preprodaju sa playerauctions, kradeni nalozi i slicno.Deluxe je specijalan paket koga ima samo na KP.![]()
to sve preprodaju sa playerauctions, kradeni nalozi i slicno.
Nema Fife ni u jednoj verziji kataloga.
Nisam siguran koji ti je argument za svađu?![]()
Pa ako vuče iz novcanika a ti si preko vaucera ubacio 30usd, skinuce te pare. Ne koristim EA ali kontam da radi isto kao kupovina igara ili ps pretplate iz walleta.
Aha pa onda ne moze iz novcanika ociglednoDajem ti primer, imam 8 dolara, hoću da uzmem mesec dana eaplay, ne daje mi, traži mi da vežem nalog za karticu ili paypal.
Sad kako bi bilo da im platim za celu godinu, to je unapred plaćeno i ne moraju da mi skidaju svakog meseca.
Bistriš politiku zašto ne može da se kreira srpski PS nalog i zašto ne može da se USA nalog veže za PP kreiran srpskom karticom, što je priča prežvakana pre 10 godina...Što bre tako Čika Kure?
Pitam da se ne zeznem. Skupe su pare. 😎
Što bre tako Čika Kure?
Pitam da se ne zeznem. Skupe su pare. 😎
Pretpostavljam da si i ti imao muke sa firmom sa kojom imam i ja. Samo ja nemam apsolutno nikakvu nameru da im ovo ovako prodje i da mi govore kako kod ovakvih zamena, pazi ti ovo, otvore NOVU kutiju, znači fabrički zatvorenu nalepnicama, odatle uzmu kontroler i to pošalju. Šta onda rade sa tim konzolama, prodaju robu kao polovnu ? Naravno da ne jer to i ne rade. Znači ovde su defintivno u pitanju neka sumnjiva posla gde, zaista verujem da je neko uzeo taj kontroler koji je kao nov bio meni namenjen a meni upakovao njegov, vodeći se logimo da eto, šta zna Vranjanac, daleko je on od nas a i sigurno se neće buniti. Još kažu, pa mi to radimo tako godinama i nikada nismo imali problema.Games, dali mi nov novcijat, nije drift doduse nego touch, od sad tamo uziman stalno sve.
Imao sam problem s jednom drugom firmom gde sam veliku kolicinu novca ostavio (cetverocifrenu na igre i gadgete), drndali su me za uredjaj od 3000 din; ne zelim vise tamo ni 1 cent da ostavim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari