Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

I probudi se na lijevu nogu neka bu**la u Sony-ju i kaže od danas nema toga više. Idemo ban svima :D! Ili im je ipak $$ najbitniji.
Zašto ban, šta smo prekršili kad Srbistan nema svoj PS store?
Pošto ne mogu na svoju, otvaram nalog na lažnu USA adresu a sad ga otvaram na lažnu tursku, gde je razlika ne živim ni u jednoj od tih zemalja?

EDIT: Eventualnno mogu da nas zezaju kada otvore srpski Store, pa za naloge kreirane posle tog datuma koji ne odgovaraju stvarnosti, a ne i za one kreirane pre toga kad nisi imao drugu alternativu nego da lažiraš mesto prebivališta u nalogu...

Zašto ban, šta smo prekršili kad Srbistan nema svoj PS store?
Pošto ne mogu na svoju, otvaram nalog na lažnu USA adresu a sad ga otvaram na lažnu tursku, gde je razlika ne živim ni u jednoj od tih zemalja?

EDIT: Eventualnno mogu da nas zezaju kada otvore srpski Store, pa za naloge kreirane posle tog datuma koji ne odgovaraju stvarnosti, a ne i za one kreirane pre toga kad nisi imao drugu alternativu nego da lažiraš mesto prebivališta u nalogu...
Ma u pravu si sve. Samo ti kazem sta se moze desiti. Ali naravno da nece, jer kapitalizam. Imas Hrvatsku blizu. 😂

Ovo prvi put čujem...

@Falcon i kad će ti popusti?

EDIT:
Sad sam malo izguglao, ljudi imaju PsPlus naloge iz PS3 ere kad je PSPlus bio besplatan i bez obzira na periode neaktivnosti u obnovi pretplate nikad nikom nije brisan nalog, niti igre sa istog.
Ja lično imam čitav krš naloga koji su mi služili za PSNow besplatnu vrtešku onih par godina dok je to moglo (VB pa Finska pa Švedska), a koje nisam ispucao, a koji su i dalje aktivni bez obzira što niko nije "ušao" u nalog od kad je kreiran pre dve-tri godine...
Izgleda da sam pomesao, to vazi za cloud sejvove na PS plus, ne za igre.

Najmanje brige i cimanja ali i najviše para je da se ne cimaš sa dodatnim nalozima nego da sve imaš na svom glavnom nalogu a pretplatu produžavaš u prazničnoj sezoni kad su popusti 25% do 33%
Tako i ja radim vec godinama.

Na Enebi su cesto popusti od 20-25% za PSN dopune za AT ili DE naloge pa kada se pojave, samo dopunim nalog sa dovoljnom kolicinom novca. Nalog svakako obnavljam krajem novembra a tada su uvek akcije tako da imam kombinovan popust. Npr, prosle godine sam platio PS Plus Essential 36€ umesto 60€. Naravno, skuplje je nego preko Turaka ali je moj nalog i sve igre koje dobijem ostaju na nalogu.

Sto je najgore, imam i turski premium nalog do 2027 ali placam Essential na glavnom nalogu i dalje jer mi je zao da se odreknem cele kolekcije koju sam godinama skupljao....

Iz nekog razloga mi ne dozvoljava da uzmem EAPlay. Dodjem do stranice gde nudi po mesecu i godini i odatle nema više ništa, nema redirekt link.

Kupio sam gift card za us nalog i uplatio mesec dana premium. E sad, imam još 8 dolara ali neće Eaplay da mi uplati preko novčanika.

Poslednja izmena:
Zovite me budalom, al ja kupujem dvd-e, uopste nemam PS+ bas zbog ovog cimanja. Brate kad bude srbija na listi cu uzmem (mozda), ovako ako mi se igra odem kupim/narucim dvd i cao.

Konacno danas raspakovao PS5, pokrenuo, napravio US nalog bez problema, ali TR nalog nikako ne mogu da napravim. Pokusao sam preko konzole, preko telefona (sa i bez VPNa), preko kompa (sa i bez VPNa) i jednostavno nece i nece. Kad preko kompa pokusam, svaki put mi iskoci Can't create an account. Contact Customer Support for assistance, a preko konzole svaki put izbaci error WS-116449-5. Guglao sam gresku, ali nista pametno nisam nasao.

Malo je reci da sam popi*deo.

Onda krenuo da uzmem pretplatu preko plati.market, sve nadjem sta mi treba i ne moze da mi prodje kartica, ubih se isprobavajuci. Crypto bi sigurno prosao, ali mi kupoprodaja preko wallet-a dovoljno digne cenu (inace se nikad nisam igrao sa cryptom), da sam na kraju odustao od toga.

Imam ja tu jos neke opcije, ali videcemo kakve ce cene biti sutra.

Ako neko ima neki predlog sta da radim apropo kreiranja turskog naloga, otvoren sam za predloge.

Mala ispravka, kod je WS-119699-5. U svakom slucaju nista spec sto mogu da uradim povodom istog, jer izgleda moze da bude i trenutno blokiranje kreiranja turskih naloga.

Sto mi je najjace, svaki put kad mi je puklo kreiranje, sledeci put vise nisam mogao da iskoristim username koji sam postavio pre toga.

Sta mislite, da li se isplati uzeti u Grckoj Pulse 3d za 70eur? Zbog garancije me odbija kupovina. Ili mozda sacekati kod nas crni petak pa se mozda smiluju da bude cena priblizna...

...

Sto je najgore, imam i turski premium nalog do 2027 ali placam Essential na glavnom nalogu i dalje jer mi je zao da se odreknem cele kolekcije koju sam godinama skupljao....
Shame Facepalm GIF by MOODMAN

Nemoj da te ja nešto nagovaram, ali uporedi igre koje imaš u kolekciji glava za glavu...
Verujem da 99% tih igara imaš i na turskom premiumu.
Ovih 1% što nemaš zapitaj se da li bi ih uopšte igrao.

@nikornla šta će ti turski nalog?

Izgleda da za nas koji nećemo preko vpn.

Način da se uplati EA app da se ide kroz gift card .

E sad, problem je što uvek ostane višak novca ali se iz nekog razloga ne može iskoristiti.

Po meni su ispali totalni amateri.

Kupio sam gift card za us nalog i uplatio mesec dana premium. E sad, imam još 8 dolara ali neće Eaplay da mi uplati preko novčanika.
Ne moze EA play tako da se kupi, zahteva da imas povezanu karticu da bi ti skidao pare svaki mesec. Jedino da nadjes vaucer za EA play - al se postavlja pitanje da li ti treba uopste jer vecinu (mozda i sve) te igre imas u Extra katalogu

Zovite me budalom, al ja kupujem dvd-e, uopste nemam PS+ bas zbog ovog cimanja. Brate kad bude srbija na listi cu uzmem (mozda), ovako ako mi se igra odem kupim/narucim dvd i cao.
Какво цимање,узео Делукс за 4200,послао лику поруку на вајберу.
Послао ми податке и све средио за 5мин.

Какво цимање,узео Делукс за 4200,послао лику поруку на вајберу.
Послао ми податке и све средио за 5мин.

Jel ti na nalogu piše deluxe ili deliš nalog?

Odnosno, da skineš igricu na njegovom nalogu pa udješ na svom pa je igraš?

Скинем са купљеног налога па уђем у свој.
Мада,ови трајали морају да се играју са купљеног налога колико сам приметио.
Скинуо вичера да пробам,играо га пола сата и то је то. Само сам хтео да видим како изгледа.
Мада ми је продавац рекао да у тај налог уђем кад тражим шта да скидам и да изађем из њега кад крене скидање. Одем на свој и играм.
Иста прича и за турски ЕА.
Све ради без икаквих проблема за смешне паре.

Имам делукс налог,пристум свим катализима...

Isto tako, taj nalog sa kojeg se skida igra mora biti primarni.

Nazad
Vrh Dno