Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Meni isto odmah prebaci sa sociva na socivo, nema digitalnog. Iskljuceno automatsko prebacivanje sociva.

Da li ste dobili one iglice za olovku pri kupovini. Ja u mts-u nisam.

Ne dobija se to vise 😂 ja sam bas komn sa mog calkka sta sam sve dobio kad saam uzeo note 4 pa i note 9, a sad ovaj duplo skuplji i nista...mada je tako sa svim, maticnu plocu za komp kad sam uzeo 2013 puna kutija svasta, sad novu kad sam uzimao nista unutra 😂😂 a cene da ne poredim

Evo i septembarski blagovremeno1000024047.jpg

Računam da ima ljudi(čitaj administratora) koji kapiraju šalu

Nešto mi brže radi telefon posle avgust update.
Inače sa strane WSD se i dalje hvata prašina...

Hvataće se i dalje :). Ostane tu uvek malo lepka na staklima. Folija sa druge strane ne hvata ama baš ništa i lako se skine ta prašina koja je trenutna.

Meni juce na s23u, doduse ceo dan na wifi, ali na obe kartice se lomi signal non-stop, to me je na exiju ubijalo, nesto preko 9.5h ostalo 10% baterije...

Ali iskreno, meni daleko vise znaci sto kad krenem negde i koristim navigaciju, znam da mogu da izvucem 5h sot kako god da okrenem. Ovih 9-10h kuci mi nisu neki faktor... Al' ajd, kad vec patkometrisemo, da iznesem i ja avoje iskustvo... :LOL:

Jel vam se desava na S23 Ultra da vam telefon pobrise ili negde prebaci slike iz galerije.
Imam bitne slike od pre 2-3 dana i nema ih nigde

Proveri da nisu u trash-u ili da nije uradio neki sync na Photos ili OneDrive ako koristiš. Da briše sam od sebe, to ne sme ni u ludilu.

KAd idem u Galeriju, tamo iz nekog razloga stoji samo 5 albuma. Kliknes prikazi sve,da bi se videli svi albumi. Mozda su ti te slike u drugom albumu, pa ih ne vidis.

Stavio juče foliju u Samsungovoj prodavnici u TC Galerija, koliko sam skontao to je ProMobi prodavnica.

900 dinara folija, oni je stavljaju, otisak radi kao i pre folije - ja zadovoljan.

Retko kada su folije pravile problem sa otiskom prsta. Uglavnom to rade stakla. Ako ugrabiš neki WhiteStone ne razmišljaj. Staklo je ipak staklo, za ne daj Bože.

Update sa Promobi, danas sam zvao opet, nista pre petka tada im stize nova tura delova. Ovo je presmesno. Imao sam do sada jedno iskustvo sa servisom telefona, poodavno sa Sonijem m2 kada mi je comtrade displej zamenio za nekih 3 dana. Ovaj promobi je smesna prica. Cak sam zvao i Samsung srb i rekli su mi da ih nakon isteka 15 dana kontaktiram da ce oni poslati upit servisu. Presipanje iz supljeg u prazno da bi mi verovatno 21-25og dana javili da je telefon gotov. Garancija je definitivno danas precenjena stvar.

Ovo je bruka i sramota iskreno. Za divno cudo nikad nisam imao problema sa njima, dogovor i lepa rec je bila sasvim dovoljna.

Nisam ni ja bezobrazan, a nema ni prema kome, tu je call centar koji je obucen da vrti pricu u krug. Razocaravajuce ponasamje bas. Kaze delove dobijaju 2x nedeljno, za 4 isporuke nisu mogli da dobave kinektor za punjenje. Smesno

J8g.. Ostaje ti da cekas, pa kad zavrse. Aj da sacekas do nedelju dana, ali vise od toga je jednostavno previse i tel je potreban. Da ti nisu dali neki tel u zamenu dok ti tvoj ne stigne?

Ma kakvi. Totalna nezainteresovanost… jasno je da cu telefon dobiti izmedju 21 i 29-og dana od dana predaje.

^ to su zamenske iglice za olovku. Koliko znam više ne idu uz telefon. Dolazile su uz Note seriju.

Nazalost ne idu. Sigurno ih puno kostaju u proizvodnji pa nemaju racuna da stave kao dodatak🤣🤣🤣. Opasni slepci postaju. Da im nije SW i zabrana za Huawei, propali bi ocas posla.

Nazad
Vrh Dno