Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Moze li jos nekih predloga za podesavanja kamera, ugasen mi je "optimizator scena" i u assistentu "auto menjanje objektiva". Jos neki predlog nesto upaliti ugasiti za bolju fotografiju bar dok smo na ovom ui 5.1?
Camera Assistant- Prioritize focus over speed, uključiti. I Capture speed- Prioritize quality.
I koristiiti 50mp over 12mp, naravno tamo gde možeš birati ako pričamo o automatskom modu a ne PRO.

Ono nekad još u doba Nexus 5 nama su pričali da bežično punjenje grije i degradira bateriju.
Da li se tu šta promjenilo ili su nas i tada lagali?

Koje zaštite ekrana koristite? Jel ima neko iskustva sa mobile outfitters folijama, jel vrede toliko?

Ono nekad još u doba Nexus 5 nama su pričali da bežično punjenje grije i degradira bateriju.
Da li se tu šta promjenilo ili su nas i tada lagali?
Ja sam pre dve godine uzeo Samsung dual wireless charger. On ima mali, praktično nečujni kuler i do sada nisam primetio da mi se telefon uopšte ugrejao, nekada običan S21, sada S23U. Tako da je to moja preporuka za kupovinu jer istovremeno punim i sat i sluške.

Koje zaštite ekrana koristite? Jel ima neko iskustva sa mobile outfitters folijama, jel vrede toliko?
ja sam odneo kod njih,cim sam ga kupio....stavio samsamo za ekran...mislim da je oko 3000din.....zasada je ok...prija prstu....i za razliku od A52g....nije se jos podklobucila...proslo je 2 meseca
Uzeh neki wifi punjac na Aliju....puni ga bez problema,ne greje se ,ali sam primetio da dodje do 99% i to je to...ima li ko ideju ili je tako mu je -kako mu je...

Poslednja izmena:
Bacanje para čista glupost, na Oneplus 8T posle 2 dana nije ličila ni na šta folija.
Za 30$ nađi negde Whitestone Dome na popustu dobiješ dva seta.

Nego juče kad sam lepio Whitestone na S23U dosta lepka ostalo sa svih strana između ivice stakla i dela ekrana što ne pokriva i navatalo se bas mnogo prašine. Sad sam gulio sa štapićem za uši i alkoholom valjda više neće biti magnet za prašinu.
Šteta što nije malo veće staklo da dođe do Nillkin frosted shield futrole
Ne kontam kako je moguće potrefiti futrolu da legne uz ivicu zaštitnog stakla? Možda samo isti brend?

^ uz WSD dobro ide nillkin futrole.

Bacanje para čista glupost, na Oneplus 8T posle 2 dana nije ličila ni na šta folija.
Za 30$ nađi negde Whitestone Dome na popustu dobiješ dva seta.

Nego juče kad sam lepio Whitestone na S23U dosta lepka ostalo sa svih strana između ivice stakla i dela ekrana što ne pokriva i navatalo se bas mnogo prašine. Sad sam gulio sa štapićem za uši i alkoholom valjda više neće biti magnet za prašinu.
Šteta što nije malo veće staklo da dođe do Nillkin frosted shield futrole
Ne kontam kako je moguće potrefiti futrolu da legne uz ivicu zaštitnog stakla? Možda samo isti brend?
Ja kupujem folije sa alija...kupim 5 komada .svaka traje mesec dva pa i 3...al lepo idu od ivice do ivice ...kod nas kosta folija 1000din a na aliju 5 za 1000

Kupi uag masku, mislim da mi je na njoj najmanji zazor između whitestone stakla i same maske...spigen veći ima

Na S22 Ultra Spigen maska se perfektno uklapa sa WSD staklom.
Verovatno je i na S23 ultra ista situacija

Nisam ni probao UAG Pathfinder i Spigen neki što imam kako sam stavio staklo
Idem ih sad baš iskopati
Kako vi sto nemate case sa magnetom unutar rešavate da koriste magnet držač u kolima, zalepite magnet na case spolja ili?

Od ovog telefona spolja...tezina i malo deblja maska(Nillkin)...S22U i svi ostali su bili sa unutarnje strane maske

Ljudi znam da pitanje je glupo ali od poslednjeg updejta mi ne radi automatsko rotiranje ekrana vec sam moram da kliknem u uglu kao ikonicu da se telefon rotira.Je l to nešto menjano ili sam ja nesto iskljucio?

Možda si isključio auto rotate?

Prilozi

• Screenshot_20230902_201258_Chrome.jpg
    Screenshot_20230902_201258_Chrome.jpg
    53.2 KB · Pregleda: 14
Na S22 Ultra Spigen maska se perfektno uklapa sa WSD staklom.
Verovatno je i na S23 ultra ista situacija
Imam Spigen Neo Hybrid i sa strana se uklapa sa WSD staklom, gore i dole ima malo lufta, nego mi smeta što je preširok case naspram Nillkin Frosted shield pro magnetic plus je grip iza nikakav,nema magnet. Neverovatno precenjene su Spigen futrole.
UAG Pathfinder se uklapa slično kao Nillkin, ovo je isključivo za neke outdoor planinarske akcije jer se telefon protvara u ciglu

Ja imam Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear i na S22 ultra u kombinaciji sa WSD leže dobro, možda ima pola milimetra gore i dole da nije staklo do maske.

To je tvoje nepoznavanje zakona. Nema primenjivanja. Zakon je 30 dana, a s obzirom da je naše društvo 1-2 % pismeno što se tiče zakona, a za IT možda 4-5% dolazimo do toga da nas firme vrte kao male majmunčiće, a ljudi ko ljudi u fazonu srećni što su im popravili posle 2-3 meseca.
Ma znam da im je i na papiru u slucaju reklamacije stojalo do 45 dana. E sad da li je to legalno ja nisam zalazio u to.
Odavno sam batalio da radim sa nasim radnjama, sem sad ovog s23u sto je uzet u mts-u...
Zato nas i icepase ovakve kiše na ovim prostorima 🤣

Meni od marta stoji outfitters folija i nista joj ne fali. Jeste da je meksa na dodir i da se pod nekim uglom vidi tekstura ali meni to nista ne smeta. Mislim da bi smetala nekome ko koristi olovku intenzivno.

Ljudi znam da pitanje je glupo ali od poslednjeg updejta mi ne radi automatsko rotiranje ekrana vec sam moram da kliknem u uglu kao ikonicu da se telefon rotira.Je l to nešto menjano ili sam ja nesto iskljucio?
meni je tako od pocetka, mislim da moze i drugacije da se podesi....bio sam zakljucao auto obrtanje, jer me nervira da mi okrece pocetni ekran

Poslednja izmena:
Moze pojasnjenje zasto je ogromna razlika kad rucno zumiram na 10 i kad pritisnem vec ono 10x. Mnogo je losiji kvalitet na rucno podesavanje.

Moze pojasnjenje zasto je ogromna razlika kad rucno zumiram na 10 i kad pritisnem vec ono 10x. Mnogo je losiji kvalitet na rucno podesavanje.
Не користи исту камеру, 10х ти је оптички зум, док кад мењаш ручно користи дигитални...

Ja mislim da utiče. Negde sam naleteo na klip gde je lik objasnio da ako je auto lens switch uključeno, radi crop umesto optičkog zuma, pa tu opciju treba isključiti.

Nazad
Vrh Dno