Ovde nema zakona, jer je nosio direktno u servis ( od njih nisi kupio ). Moraš nositi u prodavnicu gde si kupio i rok je 30 dana za rešavanje reklamacije.Ako se ne varam do 15 dana zakonski moraju da ti reše, tako da, izdrži još malo
Pa ja sam slao prodavnici gde sam kupio i cekao 40 dana. Mislim da se vise primenjuje ovaj drugi rok a to je do 45 dana. A ovaj od 30 dana je samo formalno izgleda tu 😁Ovde nema zakona, jer je nosio direktno u servis ( od njih nisi kupio ). Moraš nositi u prodavnicu gde si kupio i rok je 30 dana za rešavanje reklamacije.
Toliko o hvaljenom Promobiju i najzastupljenijoj Android marki kod nas.evo ga i 12-i dan otkako sam predao na servis u Promobi, svoj s23, jer mi je otisao konektor za punjenje od vode. Sve na stranu, super zamenice u okviru garancije, ali 12 dana sam bez telefona jjer oni “nemaju deo na stanju”. Nemaju obican konektor za punjenje za koji su na sajtu istakli da vrse zamenu u roku od 24-48h. Mislim da kada bih otisao sa telefonom van garanicije da bi se deo nasao na stanju za kes… bas sam nekako verovao u garanciju i uvek uzimao telefone “legalno”, ali nakon ovog iskustva mislim da je garancija ipak malo precenjena stvar…
Mozda računaju 24-48h od momenta kad imaju konektor na stanju.A jos se i “hvale”….
Hvala sto si mi pomogao, ovih dana kupujem ves masinu, i bas gledam candy, znaci momci resavaju.Toliko o hvaljenom Promobiju i najzastupljenijoj Android marki kod nas.
Ja sam prosle godine imao reklamaciju za Candy ves masinu, u roku od 4-5 dana je bilo sve sredjeno, majstor dosao drugi- treci dan da konstatuje kvar, a dan-dva kasnije momci koji su odvezli ves masinu (trazio sam novu, umesto popravka).
Ovo spominjem zato sto je ves masina mnogo vece cimanje od malog telefona i budjavog konektora.
To je tvoje nepoznavanje zakona. Nema primenjivanja. Zakon je 30 dana, a s obzirom da je naše društvo 1-2 % pismeno što se tiče zakona, a za IT možda 4-5% dolazimo do toga da nas firme vrte kao male majmunčiće, a ljudi ko ljudi u fazonu srećni što su im popravili posle 2-3 meseca.Pa ja sam slao prodavnici gde sam kupio i cekao 40 dana. Mislim da se vise primenjuje ovaj drugi rok a to je do 45 dana. A ovaj od 30 dana je samo formalno izgleda tu 😁
Ako ti pare nisu problem, origigi 45w(mozda ima i onaj od 25w al nzm cena koja je) a imas i zaomi ali gledaj da ima C izlaz...Koji punjač da uzmem za Samsung galaxy S23 ultra. Ovaj koji imam (20w) puni od 0 do 100 za 2h.
Za 2.5k din imaš original punjač od 25w koji puni telefon za nekih 1h15min. Mislim da je onaj od 45w oko 6k, uz njega ide i kabl od 1.8m. To su regularne cene.Koji punjač da uzmem za Samsung galaxy S23 ultra. Ovaj koji imam (20w) puni od 0 do 100 za 2h.
Meni bilo lagano...ispratis svaki korak sa YT mora na ravnom mora lepo da se ocisti ekran da se izlepe trake stave sundjeri za visak lepka da se saceka vreme koje su naveli u uputstvu za razlivanje lepka posle samo spustis staklo u onaj ram i topKoliko sam se napatio da zalepim Whitestone dome staklo na S23U
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari