Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Mislim da je sada čak i više. Nešto su mi u Giga..ronu rekli da je 30 dana. Svakako neozbiljno, ali vidim da slabo ide uvoz za Samsung. Nemaju ni opreme za ostale uređaje, jer kada god zovem da pitam za dodatnu opremu, na carini je, čeka se, biće za 14 dana itd.

Ja koliko se secam kada mi je RAM memorija za racunar bila stradala, da do 45 dana imaju fore. I negde oko 40-og dana je stigla nazad. Tako da nikada se nisam lose osecao kada sam kupovao kod Madjara npr. Cak sta god mislim da imaju bolje provere robe i da ide bolja klasa uredjaja za EU nego ovde kod nas. Al' ajde necemo sad o tome 🤷‍♂️

A jos se i “hvale”….

Prilozi

• IMG_3714.jpeg
    IMG_3714.jpeg
    489.3 KB · Pregleda: 65
Punio bi se 100 godina na bežičnom punjaču.

Pa sa edekvatnim punjacem i ne bi, ali ako nista imao bi telefon, ne bi stajao kod njih u servisu nego bi ga koristio.

"The Galaxy S23 Ultra’s “15 W” wireless charging is 33% slower than last year"...

@mrmilos A jel si ti pitao njih da li imaju deo na stanju ili si odneo telefon samo pa ti oni rekli da nemaju i da moraju da nabave? Ja uglavnom kada sam nešto hteo, uvek pre toga, poziv, imate, nemate, poručite pa se onda vidimo. Ostavim sve podatke, i posle me kontaktiraju.

Ako se ne varam do 15 dana zakonski moraju da ti reše, tako da, izdrži još malo
Ovde nema zakona, jer je nosio direktno u servis ( od njih nisi kupio ). Moraš nositi u prodavnicu gde si kupio i rok je 30 dana za rešavanje reklamacije.

Ovde nema zakona, jer je nosio direktno u servis ( od njih nisi kupio ). Moraš nositi u prodavnicu gde si kupio i rok je 30 dana za rešavanje reklamacije.
Pa ja sam slao prodavnici gde sam kupio i cekao 40 dana. Mislim da se vise primenjuje ovaj drugi rok a to je do 45 dana. A ovaj od 30 dana je samo formalno izgleda tu 😁

ovde sam procitao da se brze resava ako se odnese direktno u servis, na sajtu njihovom pise 1-2 dana, nekako sam naivno poverovao da je to negde tako… bas sam nesto verovao u pricu o domacoj garanciji, ali ocigledno ovlasceni servis radi po principu trange-frange porucujemo deo kad bas bas treba, zalihe 0….

Mislim da su od skoro počeli i da prodaju telefone u ProMobi-ju sa godinu dana garancije. Bukvalno ovde radi ko šta hoće.

evo ga i 12-i dan otkako sam predao na servis u Promobi, svoj s23, jer mi je otisao konektor za punjenje od vode. Sve na stranu, super zamenice u okviru garancije, ali 12 dana sam bez telefona jjer oni “nemaju deo na stanju”. Nemaju obican konektor za punjenje za koji su na sajtu istakli da vrse zamenu u roku od 24-48h. Mislim da kada bih otisao sa telefonom van garanicije da bi se deo nasao na stanju za kes… bas sam nekako verovao u garanciju i uvek uzimao telefone “legalno”, ali nakon ovog iskustva mislim da je garancija ipak malo precenjena stvar…
Toliko o hvaljenom Promobiju i najzastupljenijoj Android marki kod nas.
Ja sam prosle godine imao reklamaciju za Candy ves masinu, u roku od 4-5 dana je bilo sve sredjeno, majstor dosao drugi- treci dan da konstatuje kvar, a dan-dva kasnije momci koji su odvezli ves masinu (trazio sam novu, umesto popravka).
Ovo spominjem zato sto je ves masina mnogo vece cimanje od malog telefona i budjavog konektora.

Toliko o hvaljenom Promobiju i najzastupljenijoj Android marki kod nas.
Ja sam prosle godine imao reklamaciju za Candy ves masinu, u roku od 4-5 dana je bilo sve sredjeno, majstor dosao drugi- treci dan da konstatuje kvar, a dan-dva kasnije momci koji su odvezli ves masinu (trazio sam novu, umesto popravka).
Ovo spominjem zato sto je ves masina mnogo vece cimanje od malog telefona i budjavog konektora.
Hvala sto si mi pomogao, ovih dana kupujem ves masinu, i bas gledam candy, znaci momci resavaju.

Kad uvece slikam mesec 😂 ne slika mi ono sta mi pokazuje na displeju, nego sasvim negde levo/desno. Desava li se to jos nekome? Brisao sam kes

Koliko sam se napatio da zalepim Whitestone dome staklo na S23U
Dva lepka i jedno staklo uništio dok nisam skontao sa mora da se stavlja lepak na skoro savršeno ravnoj podlozi, u libelu na telefonu, čak i tad je bila frka dal ima dovoljno lepka da se razlije na gore.
Nije baš jednostavno ko nema mirnu ruku i iskustva sa tim.
Obavezno ravna podloga, nikako na previše toplom jer se mnogo lakše onda razliva lepak.
Osećaj pod prstom je savršen kao i staklo od telefona. Voleo bi da je malo veće staklo da dođe do ivica futrole Nillkin frosted shield pro, ovako će stalno biti dodatno prašine

Pa ja sam slao prodavnici gde sam kupio i cekao 40 dana. Mislim da se vise primenjuje ovaj drugi rok a to je do 45 dana. A ovaj od 30 dana je samo formalno izgleda tu 😁
To je tvoje nepoznavanje zakona. Nema primenjivanja. Zakon je 30 dana, a s obzirom da je naše društvo 1-2 % pismeno što se tiče zakona, a za IT možda 4-5% dolazimo do toga da nas firme vrte kao male majmunčiće, a ljudi ko ljudi u fazonu srećni što su im popravili posle 2-3 meseca.

Koji punjač da uzmem za Samsung galaxy S23 ultra. Ovaj koji imam (20w) puni od 0 do 100 za 2h.

Koji punjač da uzmem za Samsung galaxy S23 ultra. Ovaj koji imam (20w) puni od 0 do 100 za 2h.
Za 2.5k din imaš original punjač od 25w koji puni telefon za nekih 1h15min. Mislim da je onaj od 45w oko 6k, uz njega ide i kabl od 1.8m. To su regularne cene.
Ja sam na preporuku ljudi sa bencha uzeo sa Alija Baseus 65w za 2k din uz koji ide i kabl od 1m, radi i super fast charging, puni sve i svašta. Jedino što se čeka na dostavu ...
A inače, imam i taj orig 25w samsungov i zapravo do 80% puni baš brzo, posle ga cinculira do stigne.

Koliko sam se napatio da zalepim Whitestone dome staklo na S23U
Meni bilo lagano...ispratis svaki korak sa YT mora na ravnom mora lepo da se ocisti ekran da se izlepe trake stave sundjeri za visak lepka da se saceka vreme koje su naveli u uputstvu za razlivanje lepka posle samo spustis staklo u onaj ram i top

Moze li jos nekih predloga za podesavanja kamera, ugasen mi je "optimizator scena" i u assistentu "auto menjanje objektiva". Jos neki predlog nesto upaliti ugasiti za bolju fotografiju bar dok smo na ovom ui 5.1?

Imaš tutoriale na netu kako i šta slikanje telefonom / fotoaparatom. Neće ti nikakva opcija pomoći ako ti ne znaš da fotkaš.

Sećam se jednog lika kupio foto opreme za 15.000e kaže koje opcije da uključim, nešto mi loše fotke. Sad sam se setio toga kad si pitao.

Mogli su na napišu uputstvo za korišćenje kamere. Izgleda da auto mod u izbor modova nije više opcija

Preko noc od 00h do 6h30 je skinuo 3% sa ukljucenim wifi i 2gmrezi... na ovoj beta 2
Ne znam kako je na 5.1 avg

Nazad
Vrh Dno